ایرانیها در سال چقدر نان میخورند؟
اجتماعی
بزرگنمايي:
راه ترقی - فارس / زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران گفت: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان 310 گرم و سالانه 117 کیلوگرم است.
وی در ادامه بیان کرد: 94 درصد مردم از نانهای سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده میکنند و تنها 6 درصد به نانهای صنعتی روی آوردهاند.
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نانهای صنعتی و نیمهصنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالمتر از نانهای سنتی هستند؛ زیرا فرآیند تولید آنها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام میشود.
وی با اشاره به نظارت ضعیف بر نانهای سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تأکید دارد که برای پخت هر نان، باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ بهویژه نان سنگک که حتماً باید با آرد مخصوص خود پخته شود.
-
سه شنبه ۱۸ دي ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۷:۱۲
-
۱۶ بازديد
-
-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1009737/