راه ترقی

آخرين مطالب

ساخت فصل جدید «مهیار عیار» بخاطر علاقه مخاطب فرهنگ و هنر

ساخت فصل جدید «مهیار عیار» بخاطر علاقه مخاطب
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / تهیه‌کننده «مهیار عیار» این سریال را تلنگری دانست تا یادآوری کند که چقدر مخاطب به داستان‌های جوانمردی علاقه‌مند است. این تهیه‌کننده از پیشنهاد صداوسیما برای ساخت فصل دوم هم خبر داد و از دغدغه‌های احتمالی گفت.
بهروز مفید از تهیه‌کنندگان باسابقه تلویزیون همزمان با پایان پخش سریال «مهیار عیار» در گفت‌وگویی با ایسنا شرکت کرد و درباره لزوم ساخت سریال‌هایی در تلویزیون که روحیه جوانمردی را بالا می‌برند، اظهار کرد: سریال «مهیار عیار» نقبی به گذشته ما داشت؛ فضای پرافتخاری که دلمان می‌خواست و تمایل داشتیم منتقل شود.
«مهیار عیار» تلنگری است برای یادآوری علاقه مخاطب به داستان‌های جوانمردی
او با اعتقاد بر اینکه فضای تلویزیون مدت‌هاست با سریال‌هایی با موضوعات روز از جمله آثار اجتماعی و پلیسی درگیر شده است، گفت: چنین سریال‌هایی کمی متاثر از شبکه‌های ماهواره‌ای ساخته می‌شوند. در این فضا، سریال «مهیار عیار» توانست تلنگری بزند به آنچه که البته حرف جدیدی نیست و ما همیشه در فضای تاریخی‌مان داشتیم اما شاید یک مقدار از آن غفلت شده بود. تلویزیون درگیر یکسری داستان‌هایی شده بود که شاید در جای خود ضروری باشد ولی بیش از اندازه حجم و فضای نمایشی ما را پر کرده. از همان ابتدا که ساخت سریال «مهیار عیار» پیشنهاد شد، آنچه برای من نوستالژی داشت این بود که ما از بچگی در کنار پدربزرگ‌هایمان داستان‌هایی را می‌شنیدیم که رنگ و بوی جوانمردی داشتند. شخصیت‌هایی که به دلیل کمک به افراد ناتوان شاید خودشان را قربانی می‌کردند و همیشه مورد تمجید ما بودند.
تهیه‌کننده «مهیار عیار» این سریال را تلنگری دانست تا یادآوری کند که چقدر مخاطب به داستان‌های جوانمردی علاقمند است و گفت: مخاطب به شنیدن قصه‌های جوانمردان ایرانی علاقه‌مند است. همین که ما به مقطعی از تاریخ‌مان می‌رویم، کنار کسانی قرار می‌گیریم که 300 سال پیش تجارت می‌کردند، در مورد پیشرفت و صنعت ایران حرف می‌زنند، اینها می‌تواند به ما حس خوب بدهد. به نظرم تلویزیون در این راستا قدم‌هایی را برداشته است. بر این اساس هم پیشنهاد ساخت فصل جدید این سریال را به ما داده‌ و هم سریالی نظیر «پوریای ولی» را در دستور ساخت دارد؛ اینها همه کمک می‌کند که ما از گنجینه‌ای که داشتیم بیشتر بهره بگیریم.
مفید بیان کرد: ما باید وارد داستان‌های ادبیات‌مان بشویم؛ از مولوی گرفته تا سعدی. این قصه‌ها به دلیل اینکه از جنس خودمان است، متعلق به خودمان است و در ناخودآگاهمان حضور دارند، تاثیرشان به مراتب از آثار خارجی می‌تواند بیشتر باشد. متاسفانه گاه فضای طنز در آثار نمایشی‌مان غالب می‌شود یا فضاهای امنیتی و پلیسی مدت‌هاست بخش غالب آثار نمایشی تلویزیون شده است. در حالی‌که اساس این است که بتوانیم واریته‌های مختلفی را در اختیار مخاطب‌مان قرار دهیم. متاسفانه مدت‌هاست در مورد ساخت آثار تاریخی ـ نه به معنای سیاسی که البته آن هم باید سر جای خودش باشد ـ آثار تاریخی به معنای زندگی، به معنای روابط انسانی‌مان تقابل شده و حالا رفتن به سراغ شخصیتی مانند پوریای ولی یا اقبال از سریال «مهیار عیار» به این دلیل بود که به سراغ موضوعات تاریخی جوانمردی رفتیم.

راه ترقی

بهروز مفید
کشور ما مهد تمدن فرهنگی است
این تهیه‌کننده با اشاره به ویژگی‌های سریال «مهیار عیار» گفت: این سریال فرصتی بود که ما نگاهی به فرهنگی ایرانی ـ اسلامی‌مان در گذشته داشته باشیم. در مقطعی که ما جزو امپراطوری‌های بزرگ در جهان بودیم. دارای صنعت نساجی و روابط تجاری با دنیا بودیم. شاهد حضور مستشرقین بودیم و برای نسل جدید ما یادآور این است که کشور ما مهد تمدن فرهنگی است. در این سریال از شخصیت‌های تاریخی استفاده کردیم؛ مثل حکیمی که شاگرد شیخ بهایی بود و یادآور نسلی بود که هم دستی بر علم داشتند و هم در کنار مردم بودند. یا جوانی که عمری را به راهزنی مشغول بود اما می‌تواند تحت تاثیر یک حکیم، دچار چه تغییراتی شود. مهیار به عنوان قهرمان داستان ما کسی بود که گذشته قابل دفاعی نداشت اما بر اثر جوانمردیِ یک تاجر، زندگی‌اش متحول می‌شود. چیزی که در بزرگترین و معروف‌ترین داستان دنیا یعنی «بینوایان» هم با آن مواجه بودیم. اینها قصه‌هایی است که در گذشته زیاد شنیدیم و یادآوری آنها می‌تواند حس خیلی خوبی به مخاطب بدهد و سریال «مهیار عیار» به دلیل اینکه جمعی از این موضوعات را داشت توانست خودش را در دل مخاطبان جا کند.

راه ترقی


اعلام آمادگی سیمافیلم برای ساخت فصل دوم
مفید با بیان اینکه سیمافیلم برای ساخت فصل دوم «مهیار عیار» اعلام آمادگی کرده است، از دل‌نگرانی‌ها برای تولید فصل دوم هم گفت؛ اینکه همیشه ساخت فصل دوم مشکل‌تر از فصل اول است و در عین حال بیان کرد: تاریخ ما پر از گنجینه است، من نگران قصه نیستم اما به دنبال این هستیم قصه‌ای روایت شود که نسبت به فصل قبل گام رو به جلویی داشته باشد و تکرار گذشته نباشیم.
فضاهای تکراری به کیفیت کارهای تاریخی لطمه زده است
مفید در پایان این گفت‌وگو با بیان اینکه سریال «مهیار عیار» اولین کاری تاریخی‌اش پس از چندین سریال با موضوعات اجتماعی است، درباره استفاده از تکنولوژی‌ و جلوه‌های ویژه در به تصویر کشیدن آثار تاریخی و جلوگیری از ساخت آثار در لوکیشن‌های تکراری، بیان کرد: سریال‌های تاریخی ما نیازمند آن است که در فضای استودیویی مستقر بشوند. ما الان به شدت نیازمند امکانات روز دنیا مانند ویژوآل‌ها هستیم و در غیر این صورت درجا می‌زنیم. ما در سریال «مهیار عیار» هم برخی صحنه‌های مربوط به نقش جهان، زاینده رود و ... را با امکانات ویژآل به تصویر کشیدیم اما همچنان جای کار، بسیار زیاد است. البته شنیده‌ام سریال «موسی(ع)» این تکنولوژی را تجربه می‌کند که امیدوارم جواب دهد. به دلیل فضاهای تکراری در سریال‌هایمان، کیفیت کارها بعضا لطمه دیده است. تا زمانی که فضای استودیویی و همچنین امکانات ویژوآل برای سریال‌سازی فراهم نباشد، دچار تکرار در فضاسازی خواهیم شد.

راه ترقی


لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1010839/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شوامنی: مصدوم نیستم، حالا باید بارسا را ببریم!

برترین هواداران تیفوسی لیگ MLS در سال 2024

یووه قرارداد کاپیتانش را فسخ می‌کند!

درگیری رونالدو ورزشگاه را منفجر کرد!

ادعایی درباره کف قیمت تمام شده ساخت هر متر مسکن

خلاصه بازی رئال مادرید 3 - مایورکا 0

گل دوم رئال مادرید به مایورکا توسط مارتین ولیجنت

گل سوم رئال مادرید به مایورکا توسط رودریگو

گل اول رئال مادرید به مایورکا توسط جود بلینگام در دقیقه 62

چالش بزرگ موسیمانه و مدیریت جدید!

تصویر دختر شهید سلیمانی در مراسم سالگرد هاشمی رفسنجانی

کف قیمت تمام شده ساخت هر متر مسکن اعلام شد

مربیان پرافتخار داخلی در مقایسه با خارجی ها

قوانین سخت کونسیسائو؛ شب در باشگاه بخوابید!

اولمو و ویکتور همراه بارسا در فینال سوپرجام!

مدارک پزشکی جعلی نبیل باهویی، کار دست پرسپولیس داد!

راهکار‌های عبدالله روا برای سرمربی آینده پرسپولیس

برترین گل‌های سال 2024 به روایت لگو

جوانان سپاهانی در اردوی مهم نیم فصل

فیروزآبادی: تلگرام دیگر در کشور انحصار ندارد

بگو مگوی باهنر و جبرائیلی بر سر FATF در آنتن زنده

دستاورد صد روزه؛ آنچه دولت روحانی در توافق موقت ژنو به دست آورد؟

انتقاد وزیر کار به نحوه تعیین حداقل حقوق؛ باید دستمزد بر اساس صنف‌های مختلف تعیین شود

آژیر خطر برای فروشندگان خودرو به صدا درآمد

6 هزار میلیارد بیبی دوج برنده شوید!

مرور نتایج هفته گذشته فوتبال اروپا

سنگربان‌های جاودانه دنیای فوتبال

رویکردهای متفاوت سرمربیان در دنیای فوتبال

مهدی عبدی با لباس آبی آمد

اخراج موقت تیم امید استقلال از آکادمی!

گل سوم النصر به الاخدود توسط مانه

ظهور و سقوط لاپورتا بر صندلی ریاست بارسلونا

دربی شماره 53؛استقلال 1 –1 پرسپولیس

ماجرای درگیری علیرضا بیرانوند با چند هوادارنما در ورامین

گاریدو با پیروزی آشتی کرد

روایت 20:30 از ماجرای «رقص زنان در زندان اوین»

حضرتی: فوری ترین مسئله در ایران همبستگی اجتماعی است

واکنش ابطحی به محدودیت جدید خاتمی

سوئیس: با مقام‌های ایرانی درباره خودکشی شهروند سوئیسی در ارتباط هستیم

انتقاد فیروزآبادی از واگذاری تدوین سند هوش مصنوعی به شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ کار آن‌ها نیست

فیروزآبادی: بیگ بنگ هوش مصنوعی هنوز در دنیا اتفاق نیفتاده؛ فرصت جبران غقب افتادگی را داریم.

فیروزآبادی: هیچ یک از فیلترینگ‌های انجام شده با مجوز شورای عالی فضای مجازی نبوده است

فیروزآبادی: معتقدیم فضا باید از چیزی که الان هست بازتر بشود

چرا چهره هایی چون مدیری، گلراز و شهاب حسینی این همه فن‌پیج دارند؟!

عکسی جالب از اختلاف قد همسر ارسطو و بهتاش سریال «پایتخت»

ترک خانه توسط هالیوودی های مشهور به خاطر آتش!

دابسمش پردیس احمدیه با تیتراژ عاشقانه «پول و پارتی»

عکسی تازه از گریم رضا عطاران شبیه به «صدام حسین»

اولین حاشیه فجر 43/ مهم‌ترین فیلم‌ها در بخش خارج مسابقه!

چهره ها/ محمدرضا گلزار به سبک فیلم «آتش بس» تیپ زد