راه ترقی

آخرين مطالب

باید با ترامپ مستقیم و از موضع بالا مذاکره کنیم! گفتگو

باید با ترامپ مستقیم و از موضع بالا مذاکره کنیم!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - اطلاعات /متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
کارشناس امور بین الملل گفت: ایران به قدری اقتدار و صلابت دارد که می‌تواند از بالا به آمریکا نگاه کند و اگر تیم مذاکره کننده منطقی باشند، می‌توانیم خواسته‌های مان را به طرف مذاکره تحمیل کنیم.
حسن بهشتی پور، کارشناس امور بین الملل در گفت‌وگو با «اطلاعات آنلاین» با اشاره به بازگشت رسمی دونالد ترامپ به کاخ سفید اظهار داشت: ما باید با ترامپ مذاکره کنیم و مذاکره مستقیم هم کنیم. حتما هم می‌توانیم از موضع قدرت به استقبال مذاکره با آمریکا برویم. 
کارشناسی ارشد روابط بین المل با بیان اینکه «به نظر من دستِ دولت برای اینکه بتواند با آمریکا وارد گفت‌وگو شود باز است» در ادامه گفت: جمهوری اسلامی در حال حاضر امکانات بالا و موقعیت ویژه‌ای دارد. توان هسته‌ای ایران از زمانی که ترامپ از برجام خارج شد، بیشتر است. همچنین رییس جمهوری روی کار آمده که اکثریت قاطع نظام حکمرانی و جامعه از او حمایت می‌کنند. در واقع در این دوره پشتیبانی از دولت نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است. همچنین برنامه و طراحی ترامپ در دوره اول حضورش در کاخ سفیذ که قرار را بر فشار حداکثری علیه ایران گذاشته بود، عملا نتیجه نگرفت. یعنی ترامپ می‌خواست، ایران یا تسلیم شود یا از درون به فروپاشی دچار شود که هیچ کدام محقق نشدند.
او افزود: ترامپ آمادگی مذاکره با ایران را دارد و صد درصد به نفع ایران است که وارد گفتگوی مستقیم با آمریکا شود، بلکه فضای لازم برای کاهش کاستی‌ها و التهابات فراهم شود. وی در عین حال تاکید کرد: باید اهداف را به طور جدی دنبال کنیم. حالا اگر هم به نتیجه مطلوب نرسیم اتفاق خاصی نمی‌افتد و در جایی قرار می‌گیریم که همین الان هستیم.
این فعال سیاسی تصریح کرد: مساله مهم این است که باید برنامه داشته باشیم و با دست پر به سمت میز مذاکره برویم و بدانیم، ایران به قدری اقتدار و صلابت دارد که می‌تواند از بالا به آمریکا نگاه کند و اگر تیم مذاکره کننده منطقی باشند، می‌توانیم خواسته‌های مان را به طرف مذاکره تحمیل کنیم.
وی درباره تلاش‌ گروه‌های تندرو برای مخالفت با مذاکره با آمریکای ترامپ توضیح داد: نظام حکمرانی ما نهاد مهمی به نام شورای عالی امنیت ملی دارد که طبق ماده 176 قانون اساسی در زمینه‌های کلان سیاست خارجی تصمیم گیر است وهمه مصوباتش هم طبق همان ماده 176 قانون اساسی باید به تایید رهبری برسد؛ بنابراین دولت کاری به کار جریان رادیکال نداشته باشد و مساله را به شورای عالی امنیت ملی ارجاع بدهد و مصوب بگیرد. مخالفان هر چقدر هم تلاش کنند و هیاهو راه بیاندازند، نمی‌توانند در راستای مصوبات شورای عالی امنیت ملی کوچکترین قدمی بردارند.
او افزود: القای ترس از آمریکایِ ترامپ القایی است که رسانه‌های ضد ایران پیگیری می‌کنند. به نظر من آمریکا و ترامپ، ترسی ندارند. این همه رییس جمهور از جمله بوش پدر، کلینتون، بوش پسر، اوباما، بایدن و حالا ترامپ در همه این سال ها ساکن کاخ سفید شده‌اند و جایگاه و اقتدار ایران حفظ شده است. به طوریکه حتی بیل کلینتون در دور دوم دولتش دنبال دیدار با آقای خاتمی بود که او قبول نکرد. یادمان نرود، در زمان بوش پسر در غرب و شرق ایران ایجاد تنش شد و دو جنگ بزرگ اتفاق افتاد، اما نتوانستند به ایران ضربه‌ای بزنند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1017870/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش وزیر ورزش به شایعه حضورش در وزارت راه

دستفروشی در بساط قانون؛ از اجاره میلیونی پیاده‌روها تا سردرگمی در ساماندهی

تامین ارز واردات به مرز 58 میلیارد دلار رسید

برنامه های دولت چهاردهم برای رفع محرومیت و توسعه پایدار روستایی

افزایش 75 میلیون متر مکعبی گاز نسبت به سال گذشته

سراج: حضور در جام‌جهانی حق ابراهیم تهامی بود

وقتی سن برای رونالدو فقط یک عدد است

کفاشیان: دلیلی برای عدم صلاحیتم در اساسنامه ندیدم

کریستیانو رونالدو، اسطوره فوتبال جهان 40 ساله شد

واکنش رئال مادرید به انتقال بزرگ NBA

آغاز دور جدید تمرینات تیم ملی شمشیربازی سابر

بزرگترین بازگشت تاریخ در ضربات پنالتی!

رونالدو رؤیای بزرگش پس از بازنشستگی را گفت

آیا کفاشیان برای رد صلاحیت به فیفا شکایت می‌کند؟

پرسپولیس - النصر در آزادی

نامه رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه به مهدی تاج

جلسه مهم و آنلاین نظری جویباری با ماتزاری در امارات

ارائه گزارش مالی دولت توسط رئیس خزانه‌داری در جلسه هیئت وزیران

روایت کاخ سفید از بخشنامه جدید ترامپ علیه ایران

آملی لاریجانی: تهدیدات آمریکایی‌ها همواره بوده؛ می‌خواهند با ترساندن ملت ایران به اهدافشان برسند

سخنگوی وزارت دفاع: در کمترین زمان ممکن می‌توانیم هواپیمای مسافربری بسازیم

عضو کمیسیون اجتماعی: اصلاح قانون مشاغل حساس با رویکرد پی‌نوشت دفتر رهبری انجام می‌شود

اظهارات وزیر نفت درباره پرونده کرسنت و توقیف ساختمان شرکت نفت در هلند

سیدحسن خمینی: الزاماً زدن زیر میز بازی نتایج خوبی ندارد

موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات بیش از سه هزار نفر از محکومان

رویا میرعلمی: تلاش کردم مخاطب با نقشم ارتباط بگیرد

نذری دادن فیروز

عکسی از هانس زیمر؛ آهنگساز معروف آلمانی در دهه 70

ضربان قلب جنین هنگام پخش موسیقی کلاسیک آرام می‌شود

انفجار مواد محترقه یک کشته و 5 مصدوم برجای گذاشت

انهدام شبکه سازمان‌یافته قاچاق سوخت؛ بازداشت 37 متهم در 5 استان‌

تغییر سرشماره پیامکی پست

کشف هزاران لیتر سوخت قاچاق در‌ هرمزگان‌

تغییر سیاست گوگل در استفاده تسلیحاتی و نظارتی از هوش مصنوعی

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

سرمقاله اطلاعات/ آیا فرصت آزمون و خطا هست؟

فارن پالیسی: آیا فشار بر ایران وارد فاز جدیدی می‌شود؟

بلاتکلیفی مجمع فوق العاده ایران خودرو

تونل وحشت واردات؛ بررسی موانع ورود کالا به کشور

حضور 47 تکواندوکار ایران در تورنمنت آزاد فجیره

سیمئونه: چرا گل‌های پسرم را جشن نگرفتم!

بختیاری‌زاده قصد جدایی از استقلال را ندارد

اشلوت: هیچ مربی‌ای در دنیا مثل من نیست!

فرصت طلایی پرسپولیس از دست رفت!

کفاشیان: دلیل بگویید تا دیگر کاندید نشویم!

تا آخر با رئال مذاکره کردیم، افتخار بزرگی بود

صحبت‌های علی دایی در مراسم افتتاحیه مسابقات فوتسال فرشتگان سندروم داون

عیادت مدیرعامل باشگاه تراکتور از هوادار آسیب دیده پرسپولیس

لقب جالب هواداران فنرباغچه به بازیکن پرسپولیس

پاسخ ظریف به شائبه‌های مطرح شده درخصوص شمخانی: مذاکرات هسته‌ای با وزارت خارجه است