راه ترقی

آخرين مطالب

بازگرداندن 2 هزار کودک کار اتباع غیر مجاز همراه با خانواده اجتماعی

بازگرداندن 2 هزار کودک کار اتباع غیر مجاز همراه با خانواده
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم / مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: بالغ بر دو هزار کودک اتباع به همراه خانواده رد مرز شدند و علت این امر این بود که آنها عنوان مجرمانه در کشور ما مرتکب شده بودند.
محمد نصیری؛ مدیر کل بهزیستی استان تهران ضمن ارائه گزارشی از ساماندهی کودکان کار و خیابان گفت: از سال گذشته تاکنون 3700 کودک کار و خیابان که 82 درصد از آنها از کودکان اتباع خارجی هستند، ساماندهی شدند و امروز شاهد هستیم که در خیابان‌های تهران این پدیده بسیار کم شده است.
وی که در جریان افتتاح دومین مجتمع شوق زندگی صحبت می‌کرد، ادامه داد: با همکاری شهرداری تهران مددکاران اجتماعی بهزیستی با ون‌هایی که اختیار داشتند بدون مداخله در سر چهارراه‌ها مستقر می‌شدند تا با بچه‌ها آشنا شوند و آنها را جذب کنند.

نصیری با تاکید بر برقراری ارتباط حرفه‌ای میان کودکان با مددکاران اجتماعی بهزیستی افزود: بیش از 90 درصد از مددکاران بانوان بودند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران اضافه کرد: پس از آن برای کودکان فرایند جذب انجام می‌شد و این کودکان به مجتمع‌های شوق زندگی منتقل می‌شدند و مشخصات همه کودکان با ثبت عنبیه انجام شده است و با دعوت از خانواده آنها عهد گرفته می‌شد تا این کودکان دیگر در خیابان نباشند همچنین از این خانواده‌ها انواع حمایت‌های مالی انجام می‌شد.
نصیری گفت: از سال گذشته تاکنون تنها 4 خانواده ایرانی که کودکان آنها مجدد در موقعیت خیابان قرار گرفتند به دادسرا معرفی شدند تا علت این اقدام را به مرجع قضایی توضیح دهند.
وی اظهار کرد: اکنون با راه‌اندازی مجتمع شوق زندگی در بوستان بعثت همه خدمات قضایی اجتماعی و انتظامی همچنین خدمات نگهداری و حمایتی در این پردیس ارائه می‌شود.
نصیری با تاکید بر اینکه در اجرای این طرح با کودکانی که دارای فقر مادی باشند؛ نبوده‌ایم، افزود: 18 درصد از کودکان شناسایی شده در موقعیت خیابان اتباع ایرانی بودند و برخی از خانواده‌های این کودکان دارای دهک‌های هفتم و هشتم درآمدی بودند اما این خانواده‌ها اعتقاد بر این داشتند که کودکان هم باید کار کنند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران درباره کودکان اتباع خارجی در موقعیت خیابان گفت: کودکان از اتباع مجاز و غیرمجاز بودند که با همکاری دادسرا و فراجا اقدام بزرگی انجام شد و پس از شناسایی اتباع غیرمجاز، کودک به همراه خانواده قرنطینه و پس از آن رد مرز شدند که در نتیجه اجرای این طرح بالغ بر دو هزار کودک به همراه خانواده رد مرز شدند و علت این امر این بود که آنها عنوان مجرمانه در کشور ما مرتکب شده بودند.
نصیری افزود: در رابطه با کودکان اتباع خارجی در موقعیت خیابان که دارای مجوز بودند هم اقدامات حمایتی از جمله تهیه سبد تغذیه به ارزش حدودی پنج و نیم میلیون تومان انجام شد و البته اعلام کردیم که اگر مجدد کودکان در موقعیت خیابان قرار گیرند، موضوع رد مرز این اتباع نیز پیگیری خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1026048/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی بورس چهارشنبه 17 بهمن 1403

واریزی ویژه برای این گروه از بازنشستگان کشوری

تحلیلی از راهکار اضطراری تامین مسکن

رئیس‌کل گمرک: 9 میلیون و 861 هزار تن کالای اساسی وارد کشور شده است

پیش بینی قیمت طلا و سکه 17 بهمن 1403

گل دوم الغرافه به پاختاکور توسط خوسلو که به دلیل آفساید مردود اعلام شد

تمرینات مدافعی که گل قیچی‌برگردان می‌زند!

گولسیانی، بازیکن پرسپولیس: برای این بازی آماده‌ایم و باید حداقل یک امتیاز بگیریم

سید جلال حسینی: تصمیم خودم بود که نباشم

ورزشگاه در عراق ساخته شده اما رایگان نه

گل اول الهلال به پرسپولیس توسط مالکوم

واکنش ضعیف گندوز؛ گل دوم الهلال به پرسپولیس توسط کانسلو

واکنش ضعیف گندوز؛گل دوم الهلال توسط کانسلو در دقیقه 25

گزارش زنده؛ الهلال 2 - 0 پرسپولیس

واشنگتن پست: ترامپ به نتانیاهو درباره بازگشت ایران به صحنه هشدار خواهد داد

جلیلی: انقلاب اسلامی خیلی از مناسبات را بر هم زد

یک مقام امنیتی دروغ جدید نیویورک تایمز را تکذیب کرد

رایزنی‌های تخت‌روانچی در آنکارا

سنگ تمام فراستی برای سازندگان فیلم «شمال از جنوب غربی»

تیزر «آبان؛ پسردلفینی2» منتشر شد

خاطره جالب علی هاشمی از اشتباه گرفتن او با برادرش توسط مردم

نظر فریدون نجفی در مورد سعید آقا خانی و سارا بهرامی

گزارشی از فتوکال و حاشیه‌های نشست فیلم سینمایی «اشک هور»

ابراز علاقه استاد نصیریان به شهاب حسینی

پای کی‌پاپ به سینمای اهالی رسانه باز شد

سخنگوی دولت در حاشیه جشنواره فجر: در اینکه سیاست‌های اقتصادی جامعه را آزرده خاطر کرده است؛ تردیدی نیست

سجادی حسینی بازیگر «خاتی»:در طول پروژه شنوایی‌ام را از دست دادم

علی عامل هاشمی بازیگر «خاتی»: فیلم کاملا در دل طبیعت است گویی نقش اصلی فیلم حیواناتند

آهنگ عاشقانه و پر احساس «خورشید و ماه» از حامیم

حمله کوسه به ساحل؛ یک دختر نوجوان کشته شد

کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌ قبول قرار گرفت

یک مقام مسئول: آماری از میزان داروی تقلبی در کشور موجود نیست

کاهش تمایل جوانان 18 تا 24 سال به تحصیلات آکادمیک

تهران یخ می‌زند

عربستان برای صدور ویزا محدودیت جدیدی اعمال کرد

یک سیاره آخرالزمانی و افسانه‌ای که در آسمان‌ها گم شد

به دنیا دل مبند ای دل

کتاب برنده نوبل اقتصاد منتشر شد

نماینده سابق مجلس: اینکه «ایران تا وقتی در قعر جهنم قرار نگرفت، مذاکره نکند» تفکری ویرانگر است

تیر رادیکال ها به سنگ خورد

گزارش یک نظرسنجی؛ اعداد درباره وضع اجتماعی دولت چه می‌گویند؟

ماجرای دلارهای ایرانی؛ انسداد از «سئول» تا «دوحه»

فرزین: تسهیل ارتباطات بانکی و پولی بین‌المللی برای بازرگانان و تجار با کشورهای مقصد را دنبال می‌کنیم

به پیامک‌های واریز سهام عدالت بدون شماره معتبر رسمی اعتماد نکنید!

گل اول الغرافه به پاختاکور توسط فرجانی ساسی

تصمیم جالب کارتال برای خط دفاعی پرسپولیس

پرسپولیس امشب وینگر نخواهد داشت

برخورد گتوزو، سرمربی هایدوک اشپلیت، با دستیارش در کنار زمین

ستاره ژاپنی بعد از 7 ماه برای بایرن بازی می‌کند!‏

سورپرایز کارتال؛ دورسون فیکس شد!