راه ترقی

آخرين مطالب

ربات علیه پهپاد دانش

ربات علیه پهپاد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خبرآنلاین / شرکت آمریکایی L3Harris که درزمینهٔ فناوری و دفاع فعالیت می‌کند، اخیراً ربات T7 که نوعی وسیله نقلیه زمینی بدون سرنشین است را با قابلیت‌های پیشرفته جنگ الکترونیک (EW) ارتقا داده تا کارایی این ربات در میدان‌های نبرد را افزایش دهد.
حالا و با این ارتقا، T7 قادر خواهد بود تا ارتباطات، رادار و سیگنال‌های الکترونیکی دشمن را از چندین کیلومتر دورتر شناسایی و مختل کند و بدین ترتیب از واحدهای نظامی در برابر تهدیدات محافظت خواهد کرد.
در یکی از جلسات تمرینی ارتش آمریکا این ربات مورد آزمایش قرار گرفت و با خنثی کردن پهپادهای کوچک و به نمایش گذاشتن توانایی‌هایش در عملیات از راه دور، موفق ظاهر شد. در این ربات می‌توان در صورت نیاز، سیستم EW را روشن و خاموش کرد و بدین ترتیب و با خاموش کردن سیگنال‌ها و تغییر موقعیت سریع، T7 قادر خواهد بود تا ریسک تشخیص داده شدنش را به حداقل برساند.
ربات T7 می‌تواند فراتر از عملیات EW، پهپادهای خودی ساقط شده را بازیابی کرده یا با استفاده از بازوی رباتیکش، سیستم‌های هوایی بدون سرنشین کوچک را مستقر کند و این‌گونه، تطبیق‌پذیری را به مجموعه مأموریت اضافه می‌کند.
تسلط بر سیگنال‌های میدان نبرد
شرکت L3Harris اخیراً در ونگارد 2024، آزمایش سالانه ارتش آمریکا در آریزونا، از یک قابلیت پیشرفته جنگ الکترونیک چندمنظوره (EW) با ادغام آن با سیستم روباتیک چند مأموریتی T7 رونمایی کرد.
T7 رباتی است که برای برآورده کردن نیازهای سخت عملیات تجاری و نظامی، ازجمله پاک‌سازی HAZMAT، خنثی کردن مهمات انفجاری (EOD)، اطلاعات، نظارت و شناسایی (ISR) و همچنین مأموریت‌های SWAT ساخته‌شده و از جمله تجهیزات EW مورد استفاده در آن، سیستم CORVUS-RAVEN، یک سیستم ضد پهپاد است که قابلیت تشخیص سیگنال‌های غیرفعال، افزایش آگاهی موقعیتی و قابلیت غلبه بر پارازیت‌ها را برای اپراتورها به همراه خواهد داشت.
T7 ارتقا یافته با اتکا به سیستم CORVUS-RAVEN خود، سیستم‌های هواپیمای بدون خدمه کوچک (sUAS) را با موفقیت شناسایی و خنثی می‌کند. نحوه عملکرد آن بدین ترتیب است که سیگنال‌های الکترونیکی را از طریق گره CORVUS Individual CORVUS حس کرده و با نظارت بر آن‌ها، به رمزگشایی‌شان می‌پردازد.
ونگارد 2024، بستری ایده‌آلی برای L3Harris و دیگر رهبران صنعت بود تا فناوری‌های نوظهور و مفاهیم جنگ آتی را در محیطی تعاملی به نمایش بگذارند و در آن بر اهمیت روزافزون قابلیت‌های EW به‌ویژه در درگیری‌های اخیر مثل اوکراین که در آن حفاظت در برابر ایستادگی و بقای نیروهای متحرک در برابر حملات توپخانه هدف‌دار حیاتی شده بود، اشاره کنند.
طبق گفته مسئولان این شرکت، در جریان این رویداد، بر نیاز به سیستم‌های پیشرفته EW برای افزایش آگاهی میدان جنگ و محافظت از نیروها با ایجاد اختلال در ارتباطات و نظارت دشمن تأکید شده و نمایی اجمالی از آینده عملیات جنگ الکترونیک ارائه گردید.
رباتی برای تقویت قابلیت‌های جنگی
L3Harris به‌سرعت سیستم CORVUS-RAVEN را با ربات T7 ادغام کرده و این پروژه را فقط در شش هفته تکمیل کرد تا بتواند در ونگارد 2024 خوش بدرخشد.
هدف آن‌ها از این کار، استفاده از وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین (UGV) مثل T7 و T4 در عملیات‌های جنگ الکترونیکی ایستاده (EW) بود که این امکان را فراهم می‌کند تا سیگنال‌ها را چندین کیلومتر جلوتر از سربازان شناسایی و مختل کرده و آن‌ها را از خطر دور نگه‌دارند.
دکتر پل بوشر، مهندس ارشد رباتیک در L3Harris یادآوری کرده که توانایی فعال و غیرفعال کردن اثرات EW از راه دور، این امکان را برای ربات‌ها فراهم می‌کند تا خطرات تشخیص را به حداقل برسانند. این ربات‌ها با خاموش کردن سیگنال‌ها و تغییر موقعیت سریع، می‌توانند مانع از آن شوند که مورد هدف توپخانه دشمن قرار بگیرند.
ربات‌های T7 و T4 به خاطر استحفاظ در سطح هوافضا که آن‌ها را در برابر تداخل الکترومغناطیسی (EMI) محافظت می‌کند، برای مأموریت‌های EW مستقر مناسب هستند. این قابلیت باعث می‌شود سیستم CORVUS بدون افت در عملکرد، به فعالیت بپردازد و درعین‌حال، تابش کم تشعشعات آن، این اطمینان را حاصل می‌کند که زمانی که CORVUS به‌طور فعال سیگنال‌های متخاصم را اسکن می‌کند، تداخلی ایجاد نخواهد شد.
در جریان ونگارد 2024 امکانات عملیاتی جدیدی مثل استفاده از ربات‌ها برای بازیابی پهپادهای سرنگون‌شده در طول مأموریت‌ها یا استفاده از بازوهای رباتیک آن‌ها به‌عنوان سکوهای پرتاب برای سیستم‌های کوچک هوایی بدون سرنشین (UAS) و گسترش بیشتر تطبیق‌پذیری در میدان نبرد آن‌ها به نمایش درآمد.
با انجام این آزمایش، اعضای تیم این فرصت را یافتند تا با موفقیت، توانایی‌های T7 و T4 فراتر از مأموریت‌های خنثی‌سازی مهمات منفجره (EOD) را به نمایش بگذارند. یکی از مقامات این تیم دراین‌باره توضیح داد: «ما با استفاده از فناوری‌های در دسترس، نشان دادیم که چگونه می‌توان از قابلیت‌های EW CORVUS از طریق شبکه T7 استفاده کرد و نقشه راه آینده ربات‌ها را حتی بیش‌ازپیش گسترش داد.»
منبع: interestingengineering

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1026997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت نان گران می شود؟

آل‌اسحاق: تا وقتی ایران خودرو با منافع سیاسی جناح‌ها اداره شود مشکلاتش حل نمی‌شود

قیمت جدید برنج

گران ترین میوه در ایران کدام است؟

رونمایی از گروه ایران در جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا

کامبک پینگ‌پنگ باز ایران مقابل حریف سنگاپوری

تمام امید تیم‌های مدعی به ربیعی و شاگردانش

اولین مصاحبه کاپیتان تیم ملی فرانسه در ایران

2 میلیارد پوند خرید بازیکن جدید در لیگ برتر

مهاجم سابق بارسلونا بهترین گلزن سال 2025

داشتن کانون هواداری در لیگ برتر الزامی شد

چگونه باور 373 شبیه‌ساز جنگنده پنهانکار را سرنگون کرد؟

عضو مجمع: نظرات اعضا درباره لوایح CFT و پالرمو کارشناسی و براساس تشخیص است

تصاویری از نخستین ناو پهپادبر ایران که به نیروی دریایی سپاه الحاق شد

وزیر سابق اقتصاد: گدایی مذاکره با آمریکا را نکنید

رئیس سازمان انرژی اتمی: در 3 سال گذشته 150 دستاورد کسب کردیم

تجدید میثاق فرماندهان نیروی هوایی ارتش با آرمانهای امام(ره)

تصاویر دیدنی از پرواز پهپاد «قاهر» از عرشه ناو پهپادبر شهید باقری

واعظ آشتیانی: اهل مذاکره‌ای عزتمندانه و منصفانه هستیم؛ آمریکایی‌ها استاد خلف وعده‌اند

ادعاهای عجیب نتانیاهو علیه ایران

روز شلوغ و پُرستاره جشنواره فجر؛ ابراهیم با موسی(ع) در راه برج میلاد

تعدا مبتلایان به بیماری صرع در ایران

طرح سئوال از وزیر بخاطر بکارگیری متجاوز

حاشیه نشینی در حال افزایش

سرمقاله کیهان/ کابوس پهلوی

کنایه سنگین نیوکسل به آرتتا؛ باز هم توپ مقصر بود!

ناراحتم که هواداران رم مرا هو کردند!

رویای من گل زدن برای رئال مادرید بود!

بیگدلی رئیس کمیسیون ورزشکاران پارالمپیکی شد

مدودف احتمال بازنشستگی خود را رد کرد

ترکیب تیم فوتبال جوانان ایران مشخص شد

دیدار نماینده سازمان‌ ملل در عراق با ظریف در بغداد

دو سفر استانی رئیس جمهور در هفته آینده؛ مقاصد اعلام شد

اختتامیه طرح ملی لاله های روشن ویژه شهدای فرهنگی مازندران برگزارشد

نگاهی به فیلم «اشک هور»؛ یک روایت غیرخطی از انتظاری 22 ساله!

از مریلا زارعی تا فرهاد آئیش در فوتوکال پر چهره «موسی کلیم‌الله (ع)»

خوش و بش فرهاد آئیش و بهنام تشکر در فتوکال «موسی کلیم‌الله (ع)»

روز هفتم؛ ماجرای «تاکسیدرمی» گوزن زرد؛ «موسی کلیم‌الله (ع)» و «صددام» باهم به جشنواره می‌آیند

طراح پوستر 5 فیلم فجر: تعداد کار زیاد کیفیت آثارم را تحت‌الشعاع قرار نمی‌دهد

حاشیه‌های ششمین روز جشنواره فیلم فجر؛ از قدردانی مداح مشهور تا شکستن دندان

ویدئو کلیپ جدید قطعه «ساعت دیواری» با صدای محسن چاوشی

آهنگ «ایران» در حضور شهردار تهران رونمایی شد

بخشی از کتاب/ هیچ چیز قوی‌تر از صبر و زمان نیست؛

واگذاری پر حاشیه ایران خودرو

سرمقاله ایران/ ایران با ترامپ چه کند؟

بازی نشانه‌های ایران و آمریکا

قیمت دام زنده امروز 18 بهمن 1403/ ناآرامی به بازار دام زنده برگشت

قیمت خودرو امروز 18 بهمن 1403/ نوسان بازار شدید شد

صعود هاکی سالنی ایران به جمع 8 تیم برتر جام جهانی

تدیف: قاسم‌پور در 86 کیلوگرم موفق می‌شود