راه ترقی

آخرين مطالب

یونایتد همه بازیکنانش را می‌فروشد! ورزشی

یونایتد همه بازیکنانش را می‌فروشد!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /برای بازسازی تیم و به دلیل مسائل فرپلی مالی، تمام ترکیب منچستریونایتد ممکن است در تابستان برای فروش عرضه شوند.
منچستریونایتد احتمالاً در تابستان با پنجره نقل‌ و انتقالاتی محدود از نظر مالی مواجه خواهد شد، مگر اینکه روبن آموریم بسیاری از بازیکنان خود از جمله ماینو و گارناچو را بفروشد. شیاطین سرخ برای رعایت قوانین سخت‌گیرانه PSR (سود و پایداری) نیاز به فروش بازیکنان دارند. 
گزارش‌ها حاکی از آن است که منچستریونایتد برای تأمین مالی بازسازی تیم در تابستان، مجبور به فروش ستاره‌های خود خواهد بود. شیاطین سرخ پس از یک فصل ضعیف، نیاز مبرمی به بازسازی ترکیب تیم دارند.
روبن آموریم، سرمربی جدید یونایتد، از زمان حضورش در اولدترافورد در نوامبر، نتوانسته تیم را به شرایط مطلوب برساند. این مربی 40 ساله از ترکیب ناهماهنگ تیمش ناامید شده است. او ترجیح می‌دهد سیستم مورد علاقه‌اش، یعنی 3-3-4، را اجرا کند که در اسپورتینگ لیسبون بسیار موفق بود. اما آموریم در شکست 2-0 مقابل کریستال پالاس، کوبی ماینو را به عنوان نُه کاذب به میدان فرستاد. این تصمیم یک تحقیر بزرگ برای مهاجمان تیم، راسموس هویلند و جاشوا زیرکزِی، بود که هر دو با هزینه‌های سنگین به این تیم آورده شده‌اند.

راه ترقی

گزارش‌های ماه گذشته نشان می‌داد که تقریباً تمام ترکیب منچستریونایتد ممکن است در تابستان برای فروش عرضه شوند. آلخاندرو گارناچو، که ارزش او حدود 70 میلیون پوند تخمین زده می‌شود، در ژانویه نزدیک بود به ناپولی برود. یونایتد در تابستان مجبور خواهد بود ستاره‌هایش را بفروشد تا بتواند تیمش را از نو بازسازی کند و در چارچوب قوانین پایداری مالی باقی بماند. این تیم در ژانویه تنها توانست دو بازیکن جذب کند: پاتریک دورگو به مبلغ 25 میلیون پوند از لچه و آیدن هیون، جوان آرسنالی.
گارناچو احتمالاً در تابستان مورد توجه بزرگان اروپا قرار خواهد گرفت، در حالی که گزارش‌ها حاکی از آن است که ماینو نیز در لیست فروش قرار دارد. به گفته گاردین، ماینو و گارناجو "در بازار زمستانی برای فروش بودند و در تابستان نیز خواهند بود." این گزارش اضافه می‌کند که "فروش یکی یا هر دوی آن‌ها به معنای نیاز به یافتن جایگزین است."

راه ترقی

فروش بازیکنان آکادمی مانند ماینو، گارناچو و مارکوس رشفورد نیز به عنوان 100 درصد سود محاسبه می‌شود. این معاملات می‌تواند برای رعایت قوانین سود و پایداری پس از سال‌ها هزینه‌ سنگین، حیاتی باشد. رشفورد قبلاً به صورت قرضی به استون ویلا پیوسته، در حالی که آنتونی و تایرل مالاسیا نیز به صورت موقت به تیم‌های دیگر رفته‌اند.
قرارداد رشفورد شامل گزینه خرید 40 میلیون پوندی است. او همچنین سه سال دیگر از قرارداد 325 هزار پوندی هفتگی‌اش باقی مانده است که در مذاکرات ژانویه به یک مانع تبدیل شد.

راه ترقی

سان اسپورت به طور انحصاری فاش کرد که به رشفورد گفته شده است که دیگر در دوران آموریم برای یونایتد بازی نخواهد کرد. این مهاجم در دسامبر اعتراف کرد که "آماده یک چالش جدید است.".
آموریم نیز گفت که از نحوه تمرین رشفورد ناراضی است و حتی ترجیح می‌دهد به جای او، مربی دروازه‌بانان 63 ساله، را به میدان بفرستد.
یک منبع به سان اسپورت گفت: «مارکوس همیشه می‌گفت که برای هیچ باشگاه دیگری در انگلیس بازی نخواهد کرد، زیرا او هوادار یونایتد است. او اوایل این فصل به این درک رسید که نیاز به تغییر دارد و می‌خواست به یک باشگاه بزرگ اروپایی برود. واقعیت این است که او پیشنهاد اروپایی که انتظار داشت را دریافت نکرد استون ویلا اولین بار در نوامبر گذشته علاقه‌ای محتاطانه به او نشان داد. آموریم به وضوح بیان کرده است که رشفورد آینده‌ای در اولدترافورد ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1027219/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بورس در بزنگاه تصمیمات کلان

محصولات مدرن گروه زم (ZEM) ترکیبی از زیبایی و عملکرد فوق‌العاده؛ استفاده از لوستر و چراغ سقفی چه تاثیری در دکوراسیون دارد؟

صیدی: بورس 100 میلیارد دلاری در شأن اقتصاد ایران نیست

اولین گل هفته را آبی‌ها زدند

مترجم مورینیو کلمه «Twilight» به معنی گرگ و میش رو توالت متوجه شده

بازگشت استقلال خوزستان به ریل پیروزی با شکست شمس‌آذر

تغییر بزرگ در ‏CL؛ وقت اضافه حذف می‌شود!‏

همه باشگاه‌ ها علیه رئال؛ مجازات‌ شان کنید!‏

گل اول تراکتور به ذوب آهن توسط دوماگوی دروژدک در دقیقه 90

تبریک سُفرا و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی به پزشکیان

سرلشکر باقری: نیروی هوایی ارتش، نیرویی پیشرو و امیدبخش است

سردار فدوی: اقتدار ایران امروز مورد تاکید همه سیاستمداران جهان است

معاون رئیس جمهور: پیگیر پرونده قضایی رضا بابک و مرضیه برومند می‌شوم

مدیر فیلم برداری «بازی را بکش»: تمام قواعد فیلمبرداری فیلم از نگاه کارگردان است

تیزر کامل «شوهر ستاره» با بازی حامد بهداد و فریبا نادری

نسخه بایرمونیخی محمد بحرانی برای امیدوار شدن به فوتبال ایران

محسن کیایی بازیگر «بازی را بُکُش»: مافیاها برای توقف فیلم کارهایی کردند ولی ما پُررو تر از این حرفهاییم!

کارگردان فیلم «ناتوردشت»: نمی‌خواستم اسیر جزئیات واقعیت ماجرا شوم

پیش به سوی دشت ناز ساری!/تیزر فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» منتشر شد

محسن کیایی: همیشه دوست داشتم عکسم روی جلد مجله ورزشی باشد

آهنگ «یه عشقه» با صدای شهاب رمضان

نجات پسر 12 ساله از چنگ گروگانگیران 300هزار دلاری

کشف 6 هزار 400 اسکناس تقلبی دلار؛ چهار نفر دستگیر شدند

کهکشان NGC 3059 از نگاه تلسکوپ فضایی هابل

حال عجیب مولانا

فشار حداکثری؛ کاتالیزور توافق؟

ارزش روز سهام عدالت

ماجراجویی کابوس‌وار جرارد در عربستان

آرزو دارم دوباره برای رئال بازی کنم

مهدی شیری در همه جای زمین می‌چرخد

وعده مدیر میلان در مورد آینده ژوائو

آتش‌بس موقت بین بارسلونا و سویا

انریکه: ثابت شد بدون امباپه بهتریم!

مارسلو، ستاره رئال از فوتبال خداحافظی کرد

سفیر روسیه: بیشترین بازرسی‌ها از ایران انجام شده است

آیت الله جوادی آملی: آمریکا اصالت ندارد

رضا عطارانِ کراوات پوش، صدام را در آغوش گرفت!

عباس جمشیدی فر با همسرش در کنار رضا عطاران

صحبت های شنیدنی بازیگر جوان «بازی را بکش» در نشست خبری

ابراهیم حاتمی‌کیا: خیلی دلم میخواهد رهبری «موسی کلیم‌الله (ع)» را ببینند

رییس سابق سازمان سینمایی: «موسی کلیم‌الله» نقطه عطف سینمای ایران است

حرکت جسورانه «مصطفی کیایی»: «بازی را بکش» را به رضا بابک و خانم برومند تقدیم می‌کنم

ماجرای تهدید به مرگ کارگردان و همسر کارگردان «بازی را بکش»!

محسن کیایی: نمی توانستیم آقای تاج را بیاوریم تا فیلم جسورانه تر شود!

کارگردان «بازی را بکش»: در موضوع مهم فساد مالی نباید کار کمدی ساخت!

جنجال تور به جای روسری در جشنواره فیلم فجر 43!

پاک‌سازی و ارتقای امنیت کویر با رزمایش فراجا

زمین پوست می‌اندازد!

قتل هولناک کارگر جوان با ضربات چاقو در بومهن

ماموریت تلسکوپ جدید ناسا در فضا چیست؟