ارتقاء کیفیت فرآوردههای غذایی با توسعه فناوریهای کنترل کیفیت
دانش
بزرگنمايي:
راه ترقی - ایسنا / یکی از شرکتهای دانشبنیان، با استفاده از نیروی انسانی دانش آموخته، تجهیزات و روش آزمونهای تخصصی و پیشرفته زمینه را برای بازرسی، کنترل و ارتقاء کیفیت فرآوردههای غذایی فراهم کرده است.
توحید شموسی مدیر این مجموعه دانشبنیان با اشاره به فعالیت این مجموعه در زمینه ارتقای کیفی فرآوردههای غذایی عنوان کرد: این شرکت از سال 1396 فعالیت خود را با هدف ارائه خدمات آزمایشگاهی، کنترل کیفیت، ارزیابی کارخانجات تولیدی، بازرسی فروشگاه و تضمین کیفیت آغاز کرده است.
این فعال فناور ادامه داد: این شرکت دانشبنیان در زمینه توسعه فناوریها و تحقیقات شیمی دستگاهی، شیمی کلاسیک و میکروبی مطابق با استانداردهای ملی ایران فعالیت میکند.
شموسی، با اشاره به فعالیت در زمینه توسعه روشها و ابزارهای بازرسی و کنترل بازرسی گفت: در این بخش کنترل کیفیت زنجیره تامین، بررسی، کنترل و پایش کالاهای ورودی به انبارهای خشک و سرد انجام میشود. در بخش بازرسی فروشگاهی، اجرای دقیق الزامهای کیفیت و اجرای دقیق یکپارچگی در تمام فروشگاهها، مد نظر قرار دارد. در بخش ارزیابی کارخانجات تولیدی، ردهبندیها و انجام چکلیستها مطابق استانداردهای این حوزه انجام میشود.
وی با اشاره به ایجاد اشتغال تخصصی برای بیش از 10 نفر از متخصصان حوزههای مختلف، عنوان کرد: با توجه به تخصصی بودن حوزه کاری این شرکت، تمامی پرسنل دانش آموختههای تخصصی در رشته های دامپزشکی، شیمی تجزیه و آلی، مهندسی علوم و صنایع غذایی و میکروبیولوژی هستند.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، شموسی، با تأکید بر رعایت استانداردها و الزامهای آزمایشگاهی برای تولید محصول با کیفیت، عنوان کرد: برای تولید و ساخت هر محصول فناورانه و فرآوردههای مختلف، نیاز است ابتدا امکانسنجی در بعد آزمایشگاهی انجام شود، توسعه کار مراکز دانشبنیان آزمایشگاهی و تحقیقاتی، میتواند به ارتقای سلامت جامعه، رقابتپذیری محصولات و تکمیل زنجیره ارزش فناوریها منجر شود.
-
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴:۲۳
-
۲۲ بازديد
-
-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1027339/