راه ترقی

آخرين مطالب

تردیدهای فلیک برای اتلتیکو بیشتر شد ورزشی

تردیدهای فلیک برای اتلتیکو بیشتر شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /فلیک باید برخی از ابهام‌ها را برای بازی این سه‌شنبه برابر اتلتیکو روشن کند.
آرائوخو یا کوبارسی، دی‌یونگ یا کاسادو، گاوی یا اولمو و فران یا لواندوفسکی؟ اینیگو مطمئناً فیکس است.
بارسا که در چرخه‌ای جهنمی از بازی‌ها گرفتار شده و فردا در مونتجوئیک میزبان اتلتیکو مادرید خواهد بود، در بازی رفت نیمه‌نهایی کوپا دل ری، زمان کم استراحت، هانسی فلیک را مجبور به بازنگری کلی در تیم خواهد کرد، تیمی که هفته آینده نیز باید در لیسبون مقابل بنفیکا در بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان به میدان برود.
منطق به ایجاد تغییرات اشاره دارد. اولین تغییر در سمت چپ خط دفاعی میانی رخ خواهد داد. اینیگو مارتینز پس از استراحت در بازی مقابل لاس پالماس، جایگاه ثابت خود را بازپس خواهد گرفت. سؤال بزرگ این است که چه کسی کنار او خواهد بود.
کوبارسی، که در هفته‌های اخیر در سطح بالایی بازی کرده، گزینه اصلی به نظر می‌رسد. با این حال، این تصمیم می‌تواند به معنای رسمی شدن جایگاه رونالد آرائوخو به‌عنوان مدافع مرکزی چهارم، حتی پشت سر اریک، باشد. فلیک که پس از مصدومیت اینیگو در سوپرجام اسپانیا او را متقاعد کرده بود که بماند، ممکن است سه‌شنبه به بازیکن اروگوئه‌ای فرصتی بدهد؛ کسی که در سانچس پیسخوان برابر سویا مصدوم شد و از آن زمان تاکنون دقیقه‌ای بازی نکرده است. کنده و بالده در کناره‌ها و شزنی در دروازه، به نظر ثابت می‌آیند.
در خط میانی، تردیدهای بیشتری وجود دارد. دی‌یونگ و گاوی نسبت به کاسادو و اولمو شانس بیشتری دارند. بازیکن هلندی در اولویت‌های هانسی فلیک از کاسادو پیشی گرفته و گاوی یک مهره کلیدی در سیستم مربی آلمانی است. علاوه بر این، بازیکن اندلسی در بازی قبل از کریسمس مقابل قرمز و سفیدها عملکرد بسیار خوبی داشت. با این حال، نمایش خوب اولمو مقابل لاس پالماس و آمادگی جسمانی قابل قبولی که نشان داد، شانس او را برای حضور در ترکیب اصلی باز نگه می‌دارد. اما این فرصت شاید به بازی یکشنبه مقابل رئال سوسیداد موکول شود. سپس باید دید فلیک برای بازی در دا لوژ چه تصمیمی خواهد گرفت.

در خط حمله، رافینیا و لامین یامال به نظر ثابت هستند، هرچند گلدن بوی (لامین) در استادیوم گران کاناریا با پای خون‌آلود بازی را به پایان رساند؛ او قربانی خشونت گاه‌به‌گاه دفاع لاس پالماس بود. تردید بزرگ بین فران و لواندوفسکی است.
بازیکن لهستانی این شنبه چندان سرحال نبود. او نشانه‌هایی از خستگی نشان داد و سه بازی در هشت روز پیش رو دارد. در مقابل، فران هر بار که به میدان می‌آید، عملکرد خوبی دارد. آمار او شگفت‌انگیز است: هر 87 دقیقه یک گل. او بدون جنجال، به چهارمین نیروی خط حمله تبدیل شده است. در بازی‌ای که ممکن است نیاز به توان بدنی بالایی داشته باشد، و هرچند شاید غریزه گلزنی لواندوفسکی را در محوطه جریمه نداشته باشد، می‌تواند گزینه خوبی برای فلیک باشد؛ تصمیمی که همچنین تلاش فوق‌العاده بازیکن والنسیایی را پاداش خواهد داد.
در ساعات آینده، سرمربی بارسا داده‌های GPS بازیکنان را که سطح آمادگی جسمانی آن‌ها را نشان می‌دهد بررسی خواهد کرد و تصمیم نهایی را می‌گیرد. از حالا به بعد، اوضاع برای بارسا جدی‌تر می‌شود و یک فینال در پیش است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1037570/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رشد 48 هزار واحدی شاخص کل بورس

کاهش میلیونی قیمت سکه در بازار؛ دلار به کانال 90 هزار تومان بازگشت

زلاتان با میلانی‌ها اتمام حجت کرد

مراسم آیین کلنگ‌زنی احداث کمپ تیم‌های ملی بسکتبال سه نفره و پنج نفره

همه چیز درباره حال و آینده اینتر از زبان ماروتا

امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته پارالمپیک و بنیاد کرامت رضوی

ماجرای تماس وزیرخارجه با رئیس فدراسیون فوتبال

واکنش آندو به شایعه مربیگری استقلال در دربی

طلسم‌شکنی مهاجم ازبک در سری‌آ

پنج گل برتر محمد صلاح به منچسترسیتی در لیگ برتر انگلیس

جواد داوری: علیرضا دبیر گفت زمین فدراسیون بسکتبال را 50 میلیارد میخرم!

خالی کردن زیر پای عابدینی و اتهام به تاج؛ نامزدی که استخوان در گلو شد!

اعضای هیات نظارت بر رفتار نمایندگان انتخاب شدند

سنایی: روابط تهران و ایروان رو به رشد است

جنجال ادامه دار بر سر علنی یا غیر علنی بودن مجلس

حامد عنقا: کف کفش آن دختری که بخاطر امام حسین لاک مشکی میزند را به چشام میمالم!

سریال «مرهم» چالش های زندگی رو حانیون در ماه رمضان

نسیم ادبی: سریال «فریبا» اول برای شبکه نمایش خانگی آماده شده بود

چهره ها/ تینا آخوندتبار با این تصاویر دوباره ژست هنری گرفت

صحبت‌های جالب حامد عنقا تهیه کننده سریال پدر درباره حجاب

آهنگ «زیبا جان» از علی لهراسبی را بشنوید

کشف 100 میلیارد تومان طلا و دلار از مخفیگاه جادوگر معروف فوتبال

انهدام باند بین‌المللی قاچاق مواد مخدر در غرب استان تهران

عقب‌نشینی داروخانه‌داران از تحریم تأمین اجتماعی

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

تحقیقات درباره انفجار هفتمین ماموریت استارشیپ به پایان رسید

تصویری باشکوه از قدرت زنان

از کجا قاب عکس بخریم؟

آب و هوای کره جنوبی چگونه است؟ راهنمای کامل شرایط جوی کره جنوبی

جدول مربوط به منابع بودجه 1404 تصویب شد

گلدیکا؛ معتبرترین اپلیکیشن خرید و فروش طلا، میلیونی شد!

لیست محرومان هفته حساس با یک بازیکن پرسپولیس

اتلتیکو با گلر ناشناخته مقابل بارسلونا

همسر موسیمانه: بی‌احترامی مطلق علت جدایی ما بود!

انتخابات فدراسیون فوتبال احتمالا فقط با دو نامزد

تاج پاسخ می‌دهد؛ چرا اسکوچیچ را برکنار کردم!

لغو دربی پنج بازیکن به پرسپولیس هدیه می‌داد!

6 تیم مرحله پلی‌آف انتخابی بسکتبال کاپ آسیا مشخص شدند

حذف 2 شمشیرباز ایران در روز نخست رقابت‌های جوانان آسیا

جنگ حقوقی بارسلونا برای فروش ببر برزیلی

سخنگوی قوه قضائیه: دستگیری "خوبان عالم" ربطی به فوتبال ندارد

سرلشکر باقری: وفاق و امنیت پایه استحکام کشور است

پزشکیان: خبر استیضاح وزیر اقتصاد به بی‌ثباتی بازار دامن زده است

روایت مسکو از دستور کار سفر لاوروف به تهران

حمله تند یک نماینده به پایداری ها

درخشش وزنه‌برداران جانباز و ایثارگر تهران بزرگ در مسابقات کشوری

پیشرفت‌های علمی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلبه‌های ایثارگر مورد توجه بنیاد شهید و امور ایثارگران است

«دُرنای بزرگ» به جشن تصویر سال می‌رود

اعلام برنامه نمایش فیلم‌های جشنواره تصویر سال

حامد عنقا: مردم حق دارند معترض باشند، مگر طرفی غیر از مردم وجود دارد؟