راه ترقی

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان:

رسالت بنیاد شهید حمایت از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ایثارگران است بنیاد شهید و امور ایثارگران

رسالت بنیاد شهید حمایت از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ایثارگران است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - محمدرضا داوطلب در نشست تخصصی رویداد ملی استارت آپی گردشگری با رویکرد فناوری های نوین که با حضور فناوران و نخبگان شاهد و ایثارگر در هتل سفیدکنار انزلی برگزار شد، با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا مطهر و مقدس است، اظهار کرد: حضور در جمع نخبگان و سرآمدان و فرهیختگان شاهد و ایثارگر مایه مباهات است.

به گزارش ایثار ،محمدرضا داوطلب با بیان اینکه نخبگان از موقعیت های نوین در اولین لحظات اتفاق آن پدیده استفاده می کنند، افزود: جامعه به دست و فکر و تلاش و همت نخبگان اعتقاد دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با تاکید بر لزوم بهره گیری از موقعیت های روز، اضافه کرد: رسالت بنیاد شهید و امور ایثارگران حمایت از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ایثارگران است.
داوطلب ،معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری را دارای دیدگاه الهی دانست و بیان کرد: رهبر انقلاب بیشترین زمان را در دیدار با نخبگان و سرآمدان و فرهیختگان می گذارند؛ دوست و دشمن نیز به جایگاه حکمت رهبری اذعان دارند و یک ساعت سخنرانی ایشان نسخه های چندین دهه دشمنان را می پیچد.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای از بین بردن انقلاب اسلامی در اولین سال های پیروزی، ادامه داد: علاوه بر جنگ داخلی و مقابله با منافقین در سال های پس از انقلاب، جنگ را بر ما تحمیل کردند و از 37 کشور اسیر جنگی داشتیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه منافقین حذف فیزیکی بزرگان نظام را در دستور کار قرار دادند، گفت: همه اهرم های فشار بر روی انقلاب اسلامی بود و می خواستند به انقلاب ضربه بزنند، اما به برکت خون مطهر شهدا، در مقابل همه دشمنان ایستادگی کردیم و پیروز شدیم.
وی با اشاره به حضور جمعی از نخبگان و فرهیختگان در رویداد فاخر استارت آپی گردشگری، ادامه داد: این استارت آپ با همکاری پارک علم و فناوری و اداره کل میراث فرهنگی استان اجرایی شده، زیرا بنیاد شهید از جهاد سازندگی عبور کرده و باید در مسیر تولید علم و دانش بنیانی گام بردارد.
داوطلب از نخبگان و سرآمدان و فرهیختگان شاهد و ایثارگر خواست قدر کار و هدف ارزشمند خودشان را بدانند و اضافه کرد: باید نخبگان دانش آموزی و دانشجویی را به سمت شما سوق دهیم تا الگوی کارآفرینی را فرا بگیرند.
وی جامعه را مدیون علم نخبگان دانست و تاکید کرد: همه ما مدیون بزرگان علمی هستیم و به برکت تلاش و همت و تفکر آنان، به علم و دانش دست پیدا کرده ایم و راه آنان را ادامه می دهیم و قطعا ثمره چنین رویدادهایی، هدایت نسل های آینده به سمت علم و دانش و فناوری است.
مدیرکل بنیاد گیلان با بیان اینکه دشمنان از طریق فضای مجازی برای فرزندان ما نقشه کشیده اند، گفت: فرزندان شاهد و ایثارگر ما نیازمند تعلیم و تربیت و بازار کار هستند که به همت سرآمدان رقم می خورد.
در ادامه این همایش،اسماعیل ایوبی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز، با بیان اینکه بعد از سه دوره رویداد استارت آپی استانی و منطقه ای و ملی در حوزه ایثارگران، امسال رقابت بین ایثارگران و غیر ایثارگان است، عنوان کرد: شاهد همکاری سایر دستگاه ها از جمله پارک علم و فناوری و اداره کل میراث فرهنگی استان از این رویداد هستیم.
وی با اشاره به فراخوان رویداد ملی استارت آپی گردشگری از دی ماه سال جاری، تاکید کرد: 60 نفر از سراسر کشور اقدام به ارائه طرح کردند که هشت نفر از از آنان ایثارگر بودند.
معاون فرهنگی بنیاد شهید گیلان، این استارت آپ ها را در حوزه گردشگری با رویکرد فناوری های نوین دانست و گفت: در نهایت 12 طرح برگزیده شدند که فردا در اختتامیه رویداد، دفاع می شوند.
ایوبی، دو طرح از 12 طرح مذکور را مربوط به هشت ایثارگر شرکت کننده دانست و خاطرنشان کرد: کلیه ایثارگران حاضر در رویداد را به نشست های تخصصی دعوت کردیم تا گامی در جهت تقویت فرایندهای استارت آپی آینده باشد؛ کارگاه های آموزشی نیز با حضور نخبگان و فرهیختگان شاهد و ایثارگر فراهم خواهد شد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1038773/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت یک سرمایه‌گذار از حمایت قضایی که باعث شد برق کارخانه شبانه وصل شود

جزئیات جدید طرح کالابرگ از زبان آقای وزیر

زمان تعیین دستمزد کارگران برای سال آینده

علت درخواست النصر از استقلال؛ از نیامدن رونالدو تا بهانه ویزا

گفتگوی اختصاصی آخرین خبر با حسن روشن در مورد دربی 105

کاروان 2 تیم تراکتور و سپاهان به یادگار امام رسیدند

بازی حیاتی برای مهدی رحمتی برابر نساجی قائمشهر

بهتاش فریبا: خواسته‌های ماتزاری خارج از قواره فوتبال بود

سریع‌ترین گل تاریخ دربی کی شکسته می‌شود

فریده شجاعی: مذاکرات زیادی با ماتزاری داشتیم اما به نتیجه مثبت نرسید

وضعیت گیت‌های ورودی استادیوم آزادی در فاصله کمتر از 3 ساعت تا دربی

اولین ترکیب استقلال خوزستان بعد از جدایی بوژوویچ

گزارش زنده؛ تراکتور 0 - سپاهان 0

صدور یک رأی جدید در پرونده کرسنت به نفع شرکت ملی نفت ایران

دفاع عارف از همتی؛ تصمیمات در بخش‌های اقتصادی فردی نیست

واکنش معاون دفتر رئیس‌جمهور به ادعای تغییرات زودهنگام در دولت

بهره‌برداری از پایگاه فضایی چابهار تا پایان 1403

قاضی القضات در بازدید از کارخانه ذوب‌آهن ارومیه: کاری کنید که دیگران ببینند «ما می‌توانیم» شدنی است

دیدار و گفتگوی صمیمانه رئیس‌جمهور با توان‌یابان ذهنی

ترامپ: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهم

عراق: به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد هستیم

تیزر سریال پر هزینه «معاویه» محصول عربستان

تولد دوباره آرین سلیمی در دوره کرونا

گرشا رضایی مهمان محسن کیایی می‌شود

بازدید هوایی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از وضعیت مرزهای آذربایجان غربی

وعده رئیس عدلیه به سرمایه‌گذار کارخانه ذوب‌آهن ارومیه

وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده

رئیس قوه قضاییه خطاب به کارگر ذوب‌آهن ارومیه: دستان من هم کارگری است

هوش مصنوعی جدید آمازون از راه رسید

سرمقاله کیهان/ ضرورت خروج دولت از قاب «تعطیلی»

سرمقاله همشهری/ برخورد سخت زلینسکی با مانعی به نام ترامپ

گزینه‌ی «خروج از ناتو» روی میز ترامپ

سرمقاله شرق/ افسانه رشد 8 درصدی

سرمقاله فرهیختگان/ سرنوشت وفاق و کارآمدی در 1404

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ روز کم نوسان دلار

ولخرج‌ترین تیم‌های اروپا در یک دهه اخیر

سرپرست فدراسیون: اسکی ورزشی بسیار پرهزینه است

سوپرایز ویژه شهرآورد یکصد و پنجم برای اولین بار در کشور

نگرانی شدید رئال از نفرت‌پراکنی علیه آسنسیو

سریال باورنکردنی کیمیش به پایان رسید!

وحید شمسایی مسافران تورنمنت برزیل را معرفی کرد

اعلام ترکیب تراکتور برای دیدار با سپاهان

پرسپولیس پوستر جنجالی دربی 105 را حذف کرد!

اعلام ترکیب سپاهان برای دیدار با تراکتور

توضیحات نیما نکیسا در مورد جدایی از باشگاه ذوب‌آهن

تقی پور: هرکس می‌گوید می‌خواهد تحریم‌ها را بردارد، دروغ می‌گوید و می‌خواهد ما را بازی دهد

بوسه دریادار سیاری بر اسلحه ملی مصاف

بازدید و رونمایی پزشکیان از 12 محصول دانش‌بنیان

عارف از آیت الله جاودان عیادت کرد

خرازی: فشار دیگران مانع ادامه برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران نخواهد شد