راه ترقی

آخرين مطالب

نقشه شوم عاملان جنایت برای فریب پلیس! اجتماعی

نقشه شوم عاملان جنایت برای فریب پلیس!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خراسان / دو برادر که پدرشان را به طرز دلخراشی به قتل رسانده بودند،نقشه های شوم خود را برای فریب پلیس در حالی لو دادند که سلامت روانی آن ها توسط کمیسیون تخصصی پزشکی قانونی تایید شد و متهمان این پرونده با صدور کیفرخواست در دادسرای عمومی وانقلاب مشهد پای میز محاکمه ایستادند.
سوم شهریور گذشته ،کشاورزانی که مشغول جمع آوری محصولات گندم در بیابان های اطراف روستای گوجگی مشهد بودند ناگهان با جسد پلاستیک پیچ مردی در شیار بیابان روبه رو شدند که بوی تعفن ناشی از فساد نعشی در فضا پیچیده بود. دقایقی بعد با گزارش این ماجرا به نیروهای انتظامی ،بررسی های مقدماتی با دستور تلفنی قاضی ویژه قتل عمد مشهد آغاز و مشخص شد جسد به مرد میان سالی مربوط است که کت و شلوار شیکی برتن داشت. اما نبود کفش های وی درون پلاستیک ها بر فرضیه جنایت در منزل مسکونی مهر تایید می زد. به همین خاطر قاضی دکتر صادق صفری دستور بررسی سوابق گمشدگان و تحقیق در روستاهای اطراف محل کشف جسد را صادر کرد تا این که فرزندان مرد55 ساله ای ماجرای گم شدن پدرشان را به پاسگاه انتظامی اطلاع دادند و تصویر جسد پلاستیک پیچ را شناسایی کردند. 
این گونه بود که دو برادر به نام های «قائم و علی –ک» به خونخواهی پدر برخاستند و پیگیر پرونده جنایی شدند تا عامل یا عاملان قتل پدرشان را به مجازات برسانند . اما دراثنای تحقیقات قضایی، ناگهان روزنه هایی از اختلافات خانوادگی درباره تصمیم به ازدواج مجدد «مهدی-ک» با فرزندانش رخ نمایی کرد. همین سرنخ کافی بود تا تحقیقات جنایی در این باره متمرکز شود .طولی نکشید که دو برادر از جایگاه شاکی خارج شدند و در جایگاه متهم به قتل قرارگرفتند. چراکه همه اسناد پلیس حکایت از آن داشت که دو برادر، پدرشان را با انگیزه جلوگیری از ازدواج مجدد وی به قتل رسانده بودند. دیگر مقاومت و داستان سرایی در برابر سوالات مقام قضایی فایده ای نداشت و در نهایت دو برادر به ارتکاب قتل هولناک پدرشان اقرارکردند.
آن ها گفتند :مادرمان را خیلی دوست داشتیم او همپای پدرمان کار می کرد و زحمت می کشید ولی سال گذشته زمانی که سوار بر وانت پدرم از مشهد به کلات باز می گشتند در مسیر جاده مادرم از خودرو پیاده شد تا نقص فنی چراغ جلو را بررسی کند که در تاریکی شب با یک خودروی سواری دیگر برخورد کرد و جان سپرد اما هنوز مدت زیادی از مرگ مادرمان نگذشته بود که زمزمه های تصمیم پدرم برای ازدواج مجدد بلند شد. مخالفت های ما هم فایده ای نداشت و او مدام به خواستگاری زنان مطلقه یا بیوه فامیل وآشنا می رفت. 
این موضوع بسیار ما را ناراحت ومتاثر می کرد ولی تصمیم پدرمان خیلی جدی بود تا حدی که برای خودش کت و شلوار دامادی هم خرید.او فکر آبروی ما را نمی کرد تا این که تصمیم به قتل او گرفتیم و نقشه ای را طرح کردیم.
ساعت 5صبح روز حادثه (اواخر مرداد) دو نفری وارد طویله منزل پدرمان شدیم ونقشه قتل او رایک بار دیگر باهم مرورکردیم تا جایی اشتباه نکنیم.ابتدا لباس هایمان را تعویض کردیم و سپس به طرف اتاقی رفتیم که پدرمان درآن خواب بود.آرام آرام به بالای سرش رسیدیم،دریک لحظه «قائم»یک رشته پتو را روی پاهای پدرم انداخت و او را محکم مهار کرد. من هم طنابی را دور گردن او پیچیدم.سپس هر کدام یک سر طناب را گرفتیم و آن را کشیدیم به طوری که پدرمان بی حرکت شد اما هنوز هم از مرگ او اطمینان نداشتیم این بود که همان طناب دور گردن پدرمان را به همراه پیکر بی جان او از سقف چوبی آشپزخانه آویزان کردیم و مدتی جسد را در حالت حلق آویز قراردادیم تا این که از مرگ او مطمئن شدیم. بعد هم کت و شلوار دامادی را که خریده بود به او پوشاندیم تا برای پلیس چنین القا شود که پدرمان را خانم هایی کشته اند که قصد ازدواج با آن ها را داشت! دقایقی بعد هم جسد او را درون پلاستیک هایی گذاشتیم و با خودروی نیسان آبی خودش به بیابان های جاده کلات –مشهد بردیم و درون شیاری حدود 2 متری رها کردیم. 
بعد از این ماجرا تصمیم گرفتیم برای گمراه کردن سیر تحقیقات گم شدن پدرمان را به پاسگاه گزارش کنیم و خودمان در جایگاه شاکی قرار بگیریم.
در پی اعترافات متهمان به پدرکشی، آن ها چگونگی این جنایت هولناک را در حضور قاضی شعبه 255 دادسرای عمومی وانقلاب مشهد بازسازی کردند وبدین ترتیب در حالی که تحقیقات قضایی به پایان خود نزدیک می شد،پزشکان قانونی هم به مصاحبه و معاینه از دو برادر مذکور پرداختند و سلامت روانی آن ها را تایید کردند. این گونه بود که همه زوایای پنهانی این جنایت تکان دهنده مورد واکاوی دقیق قرارگرفت و کیفرخواست پرونده در دادسرای عمومی وانقلاب صادر شد چراکه طبق نظر اعضای کمیسیون روان پزشکی ،هر دو متهم مسئول اعمال و رفتار خود هستند. اکنون با ارسال پرونده مذکور به دادگاه کیفری یک خراسان رضوی،دو متهم به قتل پای میز محاکمه خواهند ایستاد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1041319/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علی نظری جویباری : دوستان ناراحت شدند که ما صعود کردیم ولی پرسپولیس صعود نکرد

علی نظری جویباری مدیرعامل استقلال: نظر من این است که ما دربی را به داوری باختیم

وعده‌های نظری جویباری به هواداران استقلال: بهترین ها را جذب خواهم کرد

رونمایی نظری جویباری از قراردادهای عجیب استقلال با برخی بازیکنان در نقل و انتقالات تابستانی

گل‌های دیدار الوصل 1 -1 السد

تشکر علی نظری جویباری از هواداران استقلال

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - سپاهان

محمدحسین میثاقی: محمدرضا آزادی در این فوتبال باید بیشتر فعالیت داشته باشد

دربی جذاب پرسپولیس - استقلال از نمایی متفاوت

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

ستاره هلندی تا 2030 در میلان ماندگار شد

درخواست کوجو از مانه برای دریافت پیراهن بعد از پایان بازی

محمدحسین میثاقی: شور هواداران استقلال، به بازیکنان منتقل شده بود

خوش و بش ماشاریپوف بازیکن ازبکستانی فعلی استقلال با همبازیان سابقش در باشگاه النصر عربستان

سرد کردن بازیکنان تیم النصر عربستان پس از پایان بازی استقلال - النصر

کنایه محمدحسین میثاقی به استوری یکی از بازیگران مطرح تلویزیون و سینما درباره علی‌علیپور

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

قربانی تحریم

خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

کلیددار دائمی وزارت اقتصاد

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

بوژوویچ: استقلال می تواند بهتر از این بازی کند و روزهای بهتری را رقم بزند

صالح حردانی: به هواداران قول می‌دهیم در عربستان برنده بازی باشیم

بوژوویچ: باید روی گلزنی بیشتر کار کنیم

بوژوویچ:هرگز نباید امید را از دست داد

واکنش بوژوویچ سرمربی استقلال به مقایسه اش با برانکو

سیدحسین حسینی: به دلیل عدم لغو دربی بازیکنان خسته بودند

کنایه بوژوویچ به پیام حیدری؛ داوری بازی با النصر از بازی دربی خیلی بهتر بود

مرادمند: هواداران سنگ‌تمام گذاشتند

رامین رضاییان: گل علیپور در دربی آفساید بود

نوازی: داوری عالی بود و دو تیم خوب بازی کردند

سفیر ترکیه به وزارت خارجه احضار شد

هفت سین استعفای ظریف کامل شد

یک رسانه اصولگرا: ظریف رفت؛ حالا نوبت دیگر معاونان غیرقانونی پزشکیان است

مروری بر سریال‌های ماورایی تلویزیون به بهانه انتشار «ازازیل»

ماجرای انتقاد مجله مسعود ده نمکی از فیلم «آژانس شیشه ای»

اکران فیلم‌های نوروزی با تخفیف ویژه ماه رمضان در صورت تایید شورای صنفی

قسمت اول مینی سریال «دختران کوچه غم» چطور بود؟

تصویری از فردین در مراسم ختم «علی حاتمی»

چهره ها/ استوری ترلان پروانه در کنار برادرش

انگار حبیب «لیسانسه‌ها» به فرش قرمز اسکار آمده بود!

از استاد محمد نوری «در شب سرد زمستانی» را بشنویم

‎یاد دوران کودکی با قطعه جادویی «دختر کوچک دریا» از ونجلیس

مجوز استخدام 27 هزار نفر در وزارت بهداشت صادر شد

آتش‌سوزی نیزارهای گچساران مهار شد

لحظه دستگیری دو دختر سارق و جیب‌ بر حرفه‌ای

الاغ سانحه آفرین شد

Blue Ghost به ماه رسید و تصاویر را به زمین فرستاد!

تصویری شگفت انگیز از سطح ماه