راه ترقی

آخرين مطالب

تقاضا برای سفرهای خارجی کاهش یافت اقتصاد

تقاضا برای سفرهای خارجی کاهش یافت
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایلنا /مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور با اعلام قیمت بلیت اتوبوس به مقاصد خارجی در نوروز 1404 گفت: با افزایش نرخ دلار تقاضا برای سفر خارجی با اتوبوس کاهش یافت.
احمدرضا عامری،‌ مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور درباره آمادگی ناوگان اتوبوسی برای انجام سفرهای نوروزی در مسیرهای خارجی اظهار داشت: هر سال در ایام نوروزی تقاضایی برای سفرهای خارجی با اتوبوس وجود دارد اما با توجه به رشد نرخ دلار در نوروز 1404، تقاضا برای سفر اتوبوسی به کشورهای همسایه کاهش پیدا می‌کند.
وی ادامه داد: البته به طور کلی به دلیل گرانی‌ها و کاهش قدرت خرید سفر در کشور چه داخلی و چه خارجی کاهش پیدا کرده اما از آنجایی که بلیت هواپیما گران‌تر از بلیت اتوبوس است، معمولا بخشی از تقاضا برای سفرهای خارجی به سمت حمل و نقل جاده‌ای می‌آمد اما برای نوروز 1404 این تقاضا کاهش پیدا کرده است.
عامری تاکید کرد: در حال حاضر اکثر تقاضا برای سفرهای خارجی با اتوبوس اجباری و کاری است و نه تفریحی، اما به هر حال عده‌ای به دلیل اختلاف قیمت بلیت اتوبوس با هواپیما، ترجیح می‌دهند سفر خود را با اتوبوس انجام دهند.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور با اشاره به مقاصد پرطرفدار برای سفرهای خارجی جاده‌ای گفت: معمولا تقاضا برای سفرهای خارجی با اتوبوس برای مقاصد ترکیه، ارمنستان و عراق بیشتر از سایر مقاصد خارجی دیگر است اما باید توجه داشت با توجه به کنترل‌های مرزی و گمرکی مدت زمان سفر با اتوبوس به این مقاصد بسیار بیشتر از همین مسافت در داخل کشور است.
عامری درباره قیمت بلیت اتوبوس به مقاصد خارجی افزود: برای ایام نوروز قیمت بلیت تهران – ترکیه (استانبول) 4 میلیون و 375 هزار تومان، در مسیر تهران- ارمنستان 3 میلیون و 250 هزار تومان، تهران- عراق 2 میلیون و 200 هزار تومان، گرجستان 3 میلیون و 750 هزار تومان، سلیمانیه 1 میلیون و 350 هزار تومان و اربیل یک میلیون و 750 هزار تومان است.
 وی با بیان اینکه ناوگان اتوبوسی برای سفرهای خارجی محدود است، اظهار داشت: طبق آیین نامه و مقررات سازمان راهداری تنها اتوبوس‌ها با سقف عمر 9 سال امکان انجام سفرهای خارجی را دارند حال اینکه عمر ناوگان اتوبوسی در حال حاضر متوسط 15 سال است و به دلایل متعدد سن ناوگان افزایش پید کرده و خواسته ما از سازمان راهداری این است که با توجه به مشکلات موجود این عمر 9 سال را تا 2 سال افزایش دهند.

راه ترقی

بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1044157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گره بودجه 1404 در صحن مجلس؛ شورای نگهبان چهارشنبه تصمیم می‌گیرد

بهترین میم کوین‌ها برای خرید در مارس 2025؛ 5 توکن کم‌حجم با پتانسیل رشد بالا

سامانه ثبت نام خودروهای وارداتی دوباره در دسترس قرار گرفت

عارف: بازرسی‌ و کنترل بازار تا پایان عید با قوت ادامه می‌یابد

رئیس سازمان بورس: در زیرساخت‌های بازار و دامنه نوسان در سال 1404 بازنگری می‌کنیم

عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا: به اسم آزادی اقتصادی هر روز آزادی مردم محدوتر می‌شود

زورآزمایی حداقل دستمزد و خط فقر

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403

بازماندن مستمری بازنشستگی از هزینه‌های زندگی

سیمئونه: بازی زشتی بود، باید باخت را قبول کنیم

تمرین بارسا امروز یک نفر کم داشت!

آغاز محاکمه کادر پزشکی مارادونا به اتهام قتل غیرعمد

گل اول آرسنال به منچستریونایتد توسط دکلان رایس

ادعای جواد خیابانی: نصف فوتبال ایران با بت و شرط‌بندی جلو میره!

خبر خوش برای هواداران پرسپولیس در بازی ملوان

پیراهن تیم ملی برای چند بازیکن سنگین بود

رایس و رایا سوپرمن‌های آرتتا؛ تساوی جذاب منچستر و آرسنال

چالش بازیکنان النصر عربستان در وسط زمین با حضور استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی این تیم

دبل سیو دیدنی داوید رایا در آخرین دقایق بازی، آرسنال را بار دیگر در بازی نگه داشت

زیباکلام: اگر انتخابات فردا برگزار شود، احمدی‌نژاد حداقل 15 میلیون رأی خواهد آورد

سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم

مسئولین چقدر از درد مردم خبر دارند؟

سردار تنگسیری: به‌زودی شاهد خلق دستاوردهای پیشرفته بومی خواهیم بود

اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم

پاسخ جبهه پایداری به توئیت محمد مهاجری/ با نفوذی هایی که حرف مفت می‌زنند برخورد کنید!

نشتی صدای فکر کردن جناب خان آبروشو برد!

روایت تلخ پرویز پرستویی از وضعیت مناطق محروم سیستان و بلوچستان در ماه رمضان

ویدئویی از بازیگران ایرانی، ترکیه ای و عراقی سریال «بلیت یک‌طرفه»

سکانسی دیدنی از «جایی برای پیرمردها نیست» با بازی خاویر باردم

عکسی تازه از خواننده مشهور عربی

چهره ها/ سلفی نصفه «المیرا دهقانی»

از ممنوعیت «روحی» در نسیم تا آزادی «ارواح» در شبکه سه!

محمدرضا داوودنژاد: غزل بدیعی همسر «رضا» بعد از فوت او نابود شد

برای مجید انتظامی؛ آهنگساز بزرگ سینمای ایران

عشق در سایه ساواک مخوف!

تارنوازی زیبای آذری از داوود آزاد

حمید هیراد و اجرای احساسی آهنگ «شبت بخیر»

وجود 9 میلیون فرد دارای معلولیت در ایران

قطع عضو 20 نفر بر اثر انفجار مواد محترقه در 19 روز گذشته

دانشجویان به جنگ بی‌درختی آمدند!

ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران

بلاتکلیفی در جده و ترمینال سلام

تصادف 4 خودرو با 6 مصدوم

برخورد کامیون و سمند 2 قربانی گرفت

سخنگوی صنعت آب: متاسفانه تصاویر منتشر شده از وضعیت بد سدهای تهران صحت دارد

قطره ای به زیبایی یک اقیانوس

شعری از مهدی خادمیان، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

«پزشکیان» به چه سمتی می‌رود؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اسفند 1403

ضربه ١5٠ میلیارد دلاری مهاجرت نخبگان از کشور