راه ترقی

آخرين مطالب

کدام شناورهای سپاه در رزمایش کمربند امنیت دریایی 2025 حضور دارند؟ سياسي

کدام شناورهای سپاه در رزمایش کمربند امنیت دریایی 2025 حضور دارند؟
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس / هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 با حضور ناوگروه‌های نیروی دریایی روسیه و چین و ناظرانی از کشورهای آذربایجان، آفریقای جنوبی، عمان، قزاقستان، پاکستان، قطر، عراق، امارات و سریلانکا به همراه شناورهای نیروی دریایی ارتش و سپاه در شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.
در این رزمایش دو شناور از نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور خواهند داشت که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد.
بازار



* شناور شهید ناظری
شناور شهید ناظری در 24 شهریورماه سال 1395 در بندرعباس رونمایی و به ناوگان نیروی دریایی سپاه الحاق شد. این شناور با طول 55 متر، عرض 14 متر و ارتفاع 13 متری خود می‌تواند برد عملیاتی این نیرو را تا 10 هزار کیلومتر افزایش دهد. این شناور در طراحی خود یک شیوه خاص را در پیش گرفته است و طراحی دو کف برای شناور شهید ناظری در هنگام حضور در دریاست. این علم در طراحی دریایی SWATH یا «Small Waterplane Area Twin Hull» نام دارد که باعث می‌شود شناور طراحی شده از این طریق پایداری مناسبی داشته باشد و در سرعت‌های بالا واژگون نشود. این شناور در نقش گشتی و شناسایی عمل می‌کند و با پد بالگرد می‌تواند دریا‌های مختلف را رصد و پایش کند.

راه ترقی

* شناور شهید صیاد شیرازی
این شناور رادارگریز و از کلاس شهید سلیمانی در بهمن‌ماه 1402 به نیروی دریایی سپاه الحاق شد.این شناور اقیانوس‌پیما از نوع بدنه کاتاماران و با سرعت 45 گره و با موشک‌های متعدد آفندی و پدافندی بوده، همچنین مجهز به سامانه موشک پدافندی عمود پرتاب نواب و موشک کروز صیاد با برد 700 کیلومتر است.شناور شهید صیاد شیرازی دارای 67 متر طول، 20 متر عرض و 600 تن وزن با 4 موتور بوده به‌گونه‌ای که قابلیت حمل 3 شناور سبک موشک‌انداز و یک بالگرد رزمی مسلح را دارد. این شناور 5 هزار 500 مایل قابلیت دریانوردی دارد.

راه ترقی

رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025 با هدف ارتقای امنیت و تعاملات دریانوردی پایدار در شمال اقیانوس هند و روابط بین نیروی دریایی راهبردی ارتش، نیروی دریایی جمهوری خلق چین و فدراتیو روسیه در طراحی و اجرای عملیات مرکب دریایی انجام می‌شود.همچنین نشان‌دادن اقتدار نیروی دریایی ارتش در عرصه‌های بین‌المللی و ارتقای توانمندی‌های حرفه‌ای نیروی دریایی راهبردی در حوزه تمرینات و رزمایش‌های مرکب و توسعه دیپلماسی دریایی کشور نیز از اهداف این رزمایش است.گفتنی است، اواخر سال گذشته نیز رزمایش مرکب امنیت دریایی 2024 ایران، چین و روسیه در شمال اقیانوس هند برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1044380/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی یوونتوس 0 - آتالانتا 4

خلاصه بازی اینتر میامی 1 - شارلوت 0

معرفی یک جایگزین برای کمک داور ویدیویی

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

شکست ساحلی‌بازان ایران برابر روسیه

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

تیر دروازه و دی‌گرگوریو مانع گل دوم؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

واکنش تماشایی دی‌گرگوریو؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

گل دوم آتالانتا به یوونتوس توسط مارتین دی رون در دقیقه 46

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

چرا دولت گام دوم رفع فیلترینگ را بر‌نمی‌دارد؟‌

ضربه خطرناک تورام؛ یوونتوس 0-0 آتالانتا

گل اول آتالانتا توسط رتگی ؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

ناطق نوری درمورد گزینه‌های رهبری: آیت الله خامنه‌ای اینقدر باهوش و جدی است که اجازه بدعت دراین‌باره نمی‌دهند

آیا تهران دچار خشکسالی شده است؟

تهران در آستانه‌ یک تصمیم تاریخی

اپوزیسیون جایگزینی برای جمهوری اسلامی ندارد

آخوندی: نامه ترامپ به رهبری، آیا پنجره‌ای به‌ سوی صلح است؟

سال 1404؛ چشم انداز سال سختی که در پیش است؟

باز هم اشتباه کردید خانم سخنگو!

ساختن «ناوگان دریایی» انگلستان با نفت «مجانی» ایران

قانون حجاب و بیم رودررویی با مردم

اقدام جدید دولت ترامپ برای تنگ‌تر کردن حلقه تحریم ایران

آیا «ترامپ» جبهه‌ اوکراین را زمین‌گیر کرد؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک آینده باید منحل شود و قابل اصلاح نیست

ترکیب احتمالی استقلال برای بازی بزرگ

فاصله چند سانتی‌متری علیپور تا دو رقمی شدن

خلاصه بازی منچستر یونایتد 1 - آرسنال 1

خلاصه بازی تاتنهام 2 - بورنموث 2

خلاصه بازی امپولی 0 - آاس رم 1

آخرین تمرین النصر، پیش از دیدار حساس فردا مقابل استقلال

یاران سیدحسین در اول پارک

زنگ خطر برای رئال؛ جود، وینی و رودریگو مصدوم شدند!

انتقاد رسانه اصولگرا از اظهارات جنجالی رفیق‌دوست

روایت تابناک از فاز جدید سوپرانقلابی‌ها؛ از حرمت شکنی در بیت رهبری تا سئوال همزمان از 11 وزیر

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان

بانکی‌پور: مردم از ابلاغ نشدن قانون حجاب ناراحت اند

دلیل توقیف مینی‌سریال «دختران کوچه غم» چه بود؟

نفس بازغی به استقبال بازیگران ترکیه رفت

چهره ها/ عکسی از روشنک گرامی بعد از مدتها با آرایش متفاوت

قبول دارین رابطه این پدر و دختر خیلی قشنگه؟

نقش های درخشانی که مریلا زارعی ماندگار کرد

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

موزیک ویدئوی آرامش بخش با ساز «ویولنسل»

یخ زدن مرد در بالکن پس از حبس توسط همسرش