راه ترقی

آخرين مطالب

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: قانون عفاف و حجاب پس از طی مراحل ابلاغ خواهد شد سياسي

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: قانون عفاف و حجاب پس از طی مراحل ابلاغ خواهد شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس دوازدهم رویکردی سیاسی نسبت به دولت ندارد و نباید جامعه را دو قطبی کنیم.
عباس گودرزی در نشست خبری که امروز، چهارشنبه در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، درباره عملکر مجلس دوازدهم از آغاز تاکنون عنوان کرد: در مجلس دوازدهم با چالش‌هایی مواجه بودیم که در مجلس‌های دیگر کمتر اتفاق افتاده بود. عملکرد مجلس از آغاز سال از جمله افتخارات جمهوری اسلامی ایران است. اگر وضعیتی که برای مجلس ایران و درگذشت رییس‌جمهور کشور اتفاق افتاد، برای کشورهای دیگر رخ می‌داد به چالش های جدی برمی‌خوردند.
وی ادامه داد: مجلس در 8 الی 9 ماهی که از عمر آن می‌گذرد در عرصه تقنین و نظارت عملکرد خوبی داشته است. جلسه‌های سه‌شنبه مجلس به موضوع نظارت اختصاص یافته بود. در هیچ دوره‌ای به اندازه دوره دوازدهم مجلس در موضوع تنقیح قوانین فعال نبوده‌ایم. یک مورد استیضاح آقای همتی نیز امسال در مجلس دوازدهم رخ داد که با رای منفی نمایندگان مواجه شد.
بازار
گودرزی تاکید کرد: تذکر، سوال و استیضاح ظرفیتی است که قانون در اختیار نمایندگان قرار داده است و این یک فرصت برای همه و حتی وزرا است. حتی در موضوع استیضاح نیز این موضوع یک فرصت برای وزرای دولت خواهد بود. نماینده مجلس می‌تواند آزادانه رای خود را به نمایش بگذارد و این ایرادی طبق قانون ندارد.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس دوازدهم همان مجلسی است که یکپارچه به کابینه آقای پزشکیان رای داد. مجلس دوازدهم رویکردی سیاسی نسبت به دولت ندارد و نباید جامعه را دو قطبی کنیم. باید اجازه دهیم مجلس همواره حریت خود را حفظ کند. استیضاحی که صورت گرفت کاملا غیرسیاسی بود و سوال نمایندگان از وزرا نیز بسیار محدود بوده است. عده‌ای اگر مجلس را با آب زمزم هم تطهیر کنند، باز هم به پاکی آن اعتقادی نخواهند داشت.
وی گفت: از آقای عراقچی برای مواضع و حضور موثر او در صحنه سیاست خارجی تشکر می‌کنیم. ایشان از وزرایی بوده که یکی از بهترین عملکردها را داشته است. دستگاه قضایی با هرکسی و با هر عنوانی که در این قاچاق دخیل است، برخورد کند.
وی ادامه داد: بدون حمایت برخی از افراد و دستگاه ‌ها نمی‌توان 30 میلیون لیتر سوخت در روز قاچاق کرد. دستگاه‌های امنیتی، قضایی و نظارتی به این موضوع ورود کردند و به سر نخ‌هایی جدی رسیده‌اند.
گودرزی تاکید کرد: افزایش دستمزد کارگران به اندازه تورم، صددرصد تحقق یافتنی نیست. باید برای کاهش تورم برنامه‌ریزی و سعی کنیم تورم و دستمزد را به هم نزدیک کنیم. امسال بنا داریم بیش از سال گذشته افزایش حقوق کارگران را داشته باشیم. گویا دیواری کوتاه‌تر از کارگر در کشور نداریم‌. احتمال دارد که افزایش حقوق کارگران دو مرحله‌ای شود.
وی در پایان گفت: دستگاه‌های مسئول نباید در حوزه قوانین حجاب ترک فعل کنند. قانون عفاف و حجاب بعد از طی کردن مراحلی قطعا ابلاغ خواهد شد. نمی‌توان این قانون را اجرا نکرد. موافق هیچ‌گونه تجمع غیرقانونی نیستیم. حتی اگر هدف مقدسی باشد اما باید روش درستی انتخاب شود. مطالبه گران قانون حجاب درد دین و خانواده دارند. عفاف و حجاب مسئله ملت ایران است. برهنگی خانواده ایرانی را تهدید می‌کند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1045909/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واریز حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی از 25 تا 27 اسفندماه

ابهامات بسته حمایتی وزارت صمت برای جبران ناترازی انرژی چیست؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: حقوق کارگران به اندازه تورم افزایش خواهد داشت؛ تورم حدود 30% است

پورابراهیمی: 90 درصد حجم تجارت ایران با 10 کشور است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت: به 30 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم

چرا مجلس هفتم متهم ردیف اول ناترازی انرژی است؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: با صنعت طلا مخالف نیستم با احتکار طلا مخالفم

اقدام کمیته فوتسال برای دیدار دوستانه با روسیه

گلزار: پدل ایران حرف اول را در آسیا می‌زند

بابایی: تا قبل از بازی برابر استقلال پرداختی خواهیم داشت

دوری دو ماهه آقای گل لیگ فوتسال از میادین

سلاحی خطرناک‌‌تر از مسی و رونالدو برای شکار رئال

نامجومطلق: استقلال نیازمند تصمیمات درست و منطقی است

تمرین پرسپولیس با حال و هوای بهاری

مدودف همچنان شماره یک روسیه

به بهانه جدال اتلتیکو و رئال؛ وقتی هنرنمایی بنزما مانع از کامبک روخی‌بلانکوس شد

حکم تبرئه کنعانی از پرونده جنجالی

دوره رئیس‌های قدیمی سرآمده!

112شب و روز به فکر ازدواجه

ترانه «همسفر» با خوانندگی حجت اشرف زاده

آهنگی که «مجید اخشابی» برای رمضان خواند و آهنگسازی کرد

کاهش 47 درصدی مصدومان چهارشنبه‌سوری امسال

آماده‌باش مراکز درمانی تأمین اجتماعی در ایام نوروز

آسمان تهران از فردا غبارآلود می‌شود

درگیری پدر و پسر منجر به قتل شد

شبی شگفت‌انگیزی را با ورود دنباله‌دار C/2024 G3

شعرخوانی امیر حسین ماحوزی

احساس میکنم که کمی دیر است!

بلو دُنگ شما را حساب می‌کند/ مروری بر ویژگی‌های سرویس دُنگ در اپلیکیشن بلوبانک سامان

بازار طلا درخشید؛ تحلیلی به آخرین وضعیت طلا و ارز

رجائیان: اتوبوس‌ها به‌خاطر رسیدن به عوارضی متوقف شدند

بازیکنانی که در رادار منچستریونایتد قرار دارند

مهاجم اتلتیکومادرید نقره‌داغ شد

دعوت دو ستاره سرخابی‌‌ها به تیم ملی ازبکستان

اثاث‌کشی هوادار تهران به لانه عقاب‌ها؟

دستور از بالا؛ همسر پورحیدری یک‌شغله شد

تراکتور به ایران بازگشت

تاریخ شروع فصل جدید لیگ فوتسال اعلام شد

الکساندر آرنولد زمین‌گیر شد

کنترل همه حواشی پرسپولیس در دست یک نفر

اعلام فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ساحلی برای جام ملت‌های آسیا

تغییر زمان دیدار تراکتور - استقلال

تقدیر سازمان بسیج اساتید کشور از پاسخ پزشکیان به تهدید ترامپ

تصاویر هوایی از رژه اقتدار ناوشکن‌های ایران، چین و روسیه

بقائی: دیپلمات ارشد اماراتی حامل نامه ترامپ به ایران است

لحظه ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی (ره) و آغاز دیدار با دانشجویان

عارف: تربیت مدیران جوان با گزینش‌های سیاسی همراه نباشد

عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم

چهره ها/ یک سلفی خیلی متفاوت از بهاره کیان‌افشار!

دروغ نگفته، خدا زد تو کمرش!