راه ترقی

آخرين مطالب

انهدام باند 9 نفره اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان اجتماعی

انهدام باند 9 نفره اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / مدیرکل بازرسی استان کرمان با اشاره به پرونده فساد مالی در یکی از معادن وابسته به شرکت زغالسنگ کرمان، ذیل صندوق بازنشستگی فولاد گفت: در این پرونده 9 نفر از مدیران این شرکت تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند که تاکنون هشت نفر جلب و بازداشت شده‌اند.
دادخدا سالاری امروز 22 اسفند در تشریح این خبر ضمن بیان چگونگی ورود سازمان بازرسی به پرونده فساد مالی در یکی از معادن وابسته به شرکت زغالسنگ کرمان، ذیل صندوق بازنشستگی فولاد که با تشکیل شبکه عمل می‌کردند؛ افزود: در اقدامی مشترک با اداره کل اطلاعات استان، در این پرونده 9 نفر از مدیران این شرکت تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند که تاکنون هشت نفر جلب و بازداشت شده‌اند.
وی با اشاره به ابعاد مختلف این پرونده، علت بازداشت این افراد را اخذ رشوه، اختلاس و تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ ده‌ها میلیارد ریال تنها در یک مورد از قراردادهای بررسی و رصد شده بیان کرد و گفت: پرونده از سوی دستگاه قضایی استان به بازپرس ویژه ارجاع و با دستور بازپرس این افراد بازداشت شده‌اند.
بازار
سالاری از جمله دلایل ورود بازرسی استان به این مسئله را دستورات ریاست عالی سازمان بازرسی مبنی بر مقابله با گلوگاه‌های فساد و مقابله جدی با سوء‌جریان‌ها، همچنین رفع دغدغه مردم به ویژه کارگران زحمت‌کش و شریف برشمرد.
مدیرکل بازرسی استان کرمان ضمن تشکر ویژه از سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان برای جمع آوری اطلاعات و نیز مجموعه دستگاه قضا، دادستان و بازپرس این پرونده افزود: در پروژه‌ای مشترک با محوریت سازمان بازرسی که به طور شبانه‌روزی همه بازرسان درگیر پرونده بودند، به مسئله فساد مالی در این شرکت ورود کردیم و اینک پرونده در مرحله بازپرسی در حال طی فرآیندهای رسیدگی است.
وی گفت: بعد از ارزیابی همه ابعاد پرونده، اهمال و نظارت ناکافی نهادهای بالادستی این شرکت در تهران محرز شده است.
سالاری با بیان اینکه استیفای بیت المال و برخورد با مظاهر فساد، همچنین دغدغه کارگران و ایجاد زمینه‌ای برای توسعه تولید و بهره‌وری در شرکت زغالسنگ و تشکیل پرونده قضایی از دیگر مولفه‌های مهم ورود بازرسی به این امر بوده، تصریح کرد: صندوق بازنشستگی فولاد که به نظر می‌رسد در استان نیز نمایندگی یا نظارت کافی ندارد، باید مدیریت و نظارت لازم و کافی بر مدیران خود در ساختارهای صف و ستاد داشته باشد تا شاهد شکل‌گیری سوء جریانات نباشیم که در این زمینه قصور و سوءمدیریت صورت گرفته است.
مدیرکل بازرسی استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه بخشی از عوامل شکل گیری نارضایتی‌های کارگری این شرکت نیز ناشی از سوءمدیریت و فساد مالی سال‌های اخیر این مجموعه بوده، تاکید کرد: کوتاهی مدیریتی در سال‌های قبل در اعمال نظارت، رصد کامل مجموعه و عدم انتقال دفتر نظارتی صندوق به استان در شکل گیری وضعیت موجود نقش داشته است.
 به گفته وی، کرمان از قطب‌های بزرگ و مهم زغالسنگ با پهنه‌های اثبات شده بالاست اما وضعیت شرکت زغالسنگ و سوددهی آن به هیچ وجه شایسته و زیبنده این جایگاه و نام آن نیست که نشان می‌دهد مدیران بالادستی آن در این زمینه نگاه فرابخشی و مدیریت مناسب نداشته‌اند.
سالاری با اشاره به این مطلب که سازمان بازرسی در کنار کارگران در هر بخش اقتصادی به عنوان سربازان شریف جنگ اقتصادی قرار دارد، بیان کرد: عدم نظارت کافی و کم کاری‌های نهادهای بالادستی در تهران که سبب‌ساز چنین سوءجریانات اداری و نیز بهره‌وری پایین عملکردی سازمان‌هایشان در استان می‌شوند، با دیده‌بانی کامل، تحت رصد و نظارت سازمان بازرسی قرار دارد و بدون اغماض با متخلفان برخورد می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1046010/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر وام ازدواج و فرزندآوری گرفتند

تجارت‌نیوز: طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی محکوم به شکست است

دنیامالی: دولت و وزارت ورزش آماده پشتیبانی از فوتبال هستند

صحبت‌های تکان‌دهنده و بغض جواد خیابانی در غم دوری مادرش

مارکو: فرستاپن در سال 2025 قهرمان خواهد شد

طعنه تند یک النصری به استقلال؛ در حد الاتفاق و العروبه است!

فن‌‌دایک: هر کسی بگوید تمدید می‌کنم، دروغ می‌گوید!

مهدی‌پور: سپاهان تیم شهرم است، اما الان فقط نساجی

عنایتی: انگیزه‌ام رسیدن به رکوردهای پدرم است

شاید بهترین نمایش زندگی دانیال اسماعیلی‌فر

آغاز دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب

اکسیوس: ویتکاف دیروز به ابوظبی رفت و نامه ترامپ به ایران را تحویل اماراتی‌ها داد

رئیس‌جمهور: تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم

رهبر انقلاب: بر خلاف نگاه ناقص و سطحی دشمنان از جهات مختلف قوت‌ها و توانایی‌هایی داریم که سال گذشته نداشتیم

گشایش نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی در موزه شهدا همزمان با هفته شهید

وقتی بعد از سال ها مهمون بیاد خونت

ساعت رو بندازم زنم بهم شک می‌کنه

تو شوهرت را به کشتن دادی

نفس‌های برقرار و یک خیال راحت!

نرخ بیمه شخص ثالث برای سال آینده

کودک‌آزاری در اینستاگرام؛ عامل انتشار کلیپ دستگیر شد

حکم قصاص نفس قاتل متخصص قلب صادر شد

سوختگی کامل دو نوجوان در پی انفجار منزل مسکونی

سقوط کودک از ساختمان بعد از یک بازی رایانه‌ای!

آزار شیطانی دختر جوان توسط پسر شرور؛ متهم دستگیر شد

بزرگترین جت پلاسمای جهان هستی

اعلام نامزدهای نهایی «مدال کارنگی»

واریز حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی از 25 تا 27 اسفندماه

ابهامات بسته حمایتی وزارت صمت برای جبران ناترازی انرژی چیست؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: حقوق کارگران به اندازه تورم افزایش خواهد داشت؛ تورم حدود 30% است

پورابراهیمی: 90 درصد حجم تجارت ایران با 10 کشور است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت: به 30 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم

چرا مجلس هفتم متهم ردیف اول ناترازی انرژی است؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: با صنعت طلا مخالف نیستم با احتکار طلا مخالفم

اقدام کمیته فوتسال برای دیدار دوستانه با روسیه

گلزار: پدل ایران حرف اول را در آسیا می‌زند

بابایی: تا قبل از بازی برابر استقلال پرداختی خواهیم داشت

دوری دو ماهه آقای گل لیگ فوتسال از میادین

سلاحی خطرناک‌‌تر از مسی و رونالدو برای شکار رئال

نامجومطلق: استقلال نیازمند تصمیمات درست و منطقی است

تمرین پرسپولیس با حال و هوای بهاری

مدودف همچنان شماره یک روسیه

به بهانه جدال اتلتیکو و رئال؛ وقتی هنرنمایی بنزما مانع از کامبک روخی‌بلانکوس شد

حکم تبرئه کنعانی از پرونده جنجالی

دوره رئیس‌های قدیمی سرآمده!

112شب و روز به فکر ازدواجه

ترانه «همسفر» با خوانندگی حجت اشرف زاده

آهنگی که «مجید اخشابی» برای رمضان خواند و آهنگسازی کرد

کاهش 47 درصدی مصدومان چهارشنبه‌سوری امسال

آماده‌باش مراکز درمانی تأمین اجتماعی در ایام نوروز