راه ترقی

آخرين مطالب

تعویض‌های اشتباه کار دست تراکتور داد ورزشی

تعویض‌های اشتباه کار دست تراکتور داد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / پیشکسوت تراکتور می‌گوید تعویض های اشتباه در بازی مقابل التعاون عربستان، کار دست این تیم داد.
مجتبی ترشیز در ارزیابی فنی از عملکرد تراکتور مقابل التعاون عربستان اظهار کرد: تراکتور نسبت به بازی رفت محتاطانه تر بازی کرد و به نظرم این اتفاق باعث افت کیفیت فنی‌اش شد. تراکتور با تکرار شکل بازی خود در دیدار رفت می‌توانست راحت تر بازی کند و به مشکل نخورد.
او ادامه داد: موسی بارو به راحتی در فضای خالی بین مدافعان و هافبک های تراکتور پا به توپ شد و چرخید و با شوت دیدنی‌اش دروازه را باز کرد. این درحالی بود که حتی گزارشگر بازی هم متوجه این فضای خالی شد و بار ها تذکر داد؛ اما بازیکنان متوجه نشدند و تراکتور از این نقطه ضربه خورد.
این کارشناس فوتبال تاکید کرد: یک سرمربی باید بر نقاط ضعف تیمش مسلط باشد و آن‌ها را پوشش بدهد. وقتی تیم در لاک دفاعی فرو می‌رود استفاده از ضربات ایستگاهی و شوت های از راه دور هم می‌تواند کار ساز باشد و تراکتور در مقاطعی از بازی می‌توانست از این دو فاکتور بهره‌مند شود.
ترشیز گفت: در نیمه دوم تراکتور هجومی تر کار کرد. گلزنی دوماگوی دروژدک نشان دهنده تلاش تیم برای رسیدن به گل تا لحظه آخر است که اتفاق خوبی به حساب می‌آید.
او با بیان اینکه تعویض های تراکتور در این بازی اشتباه بودند گفت: قبلاً هم گفته بودم تعویض های تراکتور قابل پیش بینی هستند. ما که خارج از تیم هستیم می‌توانیم پیش بینی کنیم کدام بازیکن در کدام دقیقه جای کدام بازیکن را خواهد گرفت و این برای یک تیم حرفه ای،‌ اصلاً خوب نیست. تعویض های تراکتور به یک روتین تبدیل شده که همه از آن باخبرند.
بازار
این کارشناس فوتبال با اشاره با ناترازی کیفیت بازیکنان اصلی و ذخیره تراکتور بیان کرد: باید قبول کنیم که کیفیت بازیکنان اصلی و بازیکنان ذخیره تراکتور هم‌تراز نیستند و این ناترازی تیم را دچار مشکل کرده است. دلیل اصلی عدم انجام تعویض یا انجام تعویض های تکراری توسط دراگان اسکوچیچ، آگاهی او به این موضوع است.
ترشیز با انتقاد از چینش پنالتی زن های تراکتور مقابل التعاون عربستان گفت: بازیکنی باید پنالتی بزند که در شرایط بازی بوده باشد. برای مثال سجاد آشوری برای زدن پنالتی آن هم‌ در شرایط حساس،‌ انتخاب مناسبی نیست و برای زدن ضربات پنالتی باید از بازیکنان با تجربه تری استفاده کرد.
پیشکسوت تراکتور با اشاره به پیشرفت های فوتبال عربستان گفت: تراکتور به عنوان صدرنشین ایران مغلوب تیم هشتم جدول لیگ عربستان شد و این نشان دهنده پیشرفت رقبای ماست. التعاون در بازی رفت و برگشت دفاعی بازی نکرد و این نشان می دهد که عربستانی‌ها هم به فوتبال هجومی روی آوردند.
او ادامه داد: دلیل هجومی بازی کردن تیم های عربستانی، اطمینان خاطر مربیان‌شان بابت ثبات نیمکت هاست. در ایران مربیان باتوجه به لرزان بودن نیمکت ها، همواره به دنبال نتیجه گیری هستند؛ اما در عربستان به مربیان فرصت بیشتری داده می‌شود. اختلاف فوتبال ایران و عربستان روز به روز بیشتر و نگران کننده تر می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1046373/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا بورس ایران میزبان ETF بیت‌کوین خواهد شد؟

گزارشی از مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده استقلال

آرنج مهران احمدی دماغ بازیکن النصر را شکست

کواچ: بی‌صبرانه منتظر بازی با بارسلونا هستیم

سرمربی پارس جنوبی هنوز مدعی آقای گلی!

پوستر فوق‌العاده گل‌گهر با تصاویر قهرمانان ملی ایران

بازی بزرگ مهدی رحمتی برابر هوادار و روانخواه

یک برزیلی علیه کروات‌های تراکتور

شاهکار سرمربی سابق ایران در لیگ قهرمانان اروپا

به بهانه دیدار مجدد آرسنال و رئال؛ خاص‌ترین ورژن تیری هانری

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران!

سلفی ابطحی با روحانی در یک مراسم افطاری

حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

پزشکیان وارد ورامین شد

وصیت مرحوم سید احمد خمینی به فرزندش سید حسن؛ کسانی که در غربت امام دور ایشان بودند را هرگز فراموش نکن

فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1405 از سوی پزشکیان صادر شد

موزیک ویدئوی آهنگ جدید عرفان طهماسبی با نام «هزار و یک شب»

حریق کشتی تانکر حمل مواد سوختی در بندر امام؛ آتش مهار شد

پیگیری رییس سازمان محیط زیست برای برقراری حق الکشف محیط‌بانان

گزارشی از معیشت سخت پرستارانی که برای زندگی بهتر، راهی تهران می‏‌شوند؛ از زندگی‌‏های اشتراکی تا ماشین‏‌خوابی!

استفاده زیاد از شبکه‌های اجتماعی توهم‌زاست!

دو خط کتاب/ سفر به انتهاى شب

سرمقاله شرق/ ماه و پروین

ادامه بررسی مزد کارگران در جلسه شنبه شورای عالی کار

چشم پرسپولیس و سپاهان به تارتار برای توقف تراکتور

تراکتور در سال جدید یک گلزن بی‌رحم دارد

پیشکسوت فوتبال: بهار آسیا را ندیدیم اما دنبال داور بازنشسته هستیم

هافبک استقلال در تمرین برای فراموشی النصر

کارشناس اماراتی: توانایی بردن ایران را داریم

درخواست جواد خیابانی برای مقابله با شرط‌بندی و جادوگری

ژاوی سیمونز یک بازیکن گستاخ است!

سرمربی النصر به گزینه‌های یووه اضافه شد

دریادار سیاری: اگر آماده باشیم در جبهه فرهنگی هم می‌توانیم پوزه دشمن را به خاک بمالیم

چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک برای مسئله‌ هسته‌ای ایران شد

معرفی یک طرح ضدایرانی جدید در سنای آمریکا

اطمینان فرمانده نزاجا به رهبر انقلاب: فرزندان شما دست‌ها بر ماشه آماده‌اند

تعریف جالب بازغی از مهران غفوریان

خاطرات جالب و شنیدنی از دوران مدرسه به روایت محسن کیایی و دکتر عزیزی

پیانو نوازی بهزاد خلج در مراسم اکران فیلم «بلیط یک طرفه»

با موسیقی درمانی به جنگ افسردگی بروید!

پرداخت هزینه‌ مهدکودک به مادران شاغل

درختان بی‌جان پایتخت به بوم‌های هنری تبدیل شد

ابلاغ معاون خاطی مدرسه در پی تنبیه دانش‌آموز مشهدی لغو شد

آخرین گزارش از حوادث مرتبط با چهارشنبه‌ سوری 1403؛ 286 مصدوم و 5 فوتی

انهدام باند حرفه‌ای کلاهبرداری در شرق پایتخت؛ تصاویر متهمان منتشر شد

حجم نسبتا سنگین ترافیک در محورهای ورودی به بهشت زهرا

اقدامات بنیاد شهید درپی گلایه رهبر انقلاب از نحوه ساماندهی گلزار شهدا

چین قدرتمندترین دوربین جاسوسی جهان را ساخت

سرمقاله کیهان/ استکبار فرزندخوار

سرمقاله همشهری/ چرا مذاکره با آمریکا گره تحریم را کورتر می‌کند؟