راه ترقی

آخرين مطالب

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: ایران خواهان نابودی اسرائیل است سياسي

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: ایران خواهان نابودی اسرائیل است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا /وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی ضدایرانی مدعی شد: «در ایران باستان، هامان به دنبال نابودی قوم یهود بود و ناکام ماند، ایران امروز نیز به دنبال نابودی اسرائیل است.»
«گیدئون ساعر» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی عصر پنجشنبه در نشست سه‌جانبه بین رژیم صهیونیستی یونان و قبرس سخنرانی کرد.
طبق گزارش شبکه «اسرائیل نشنال نیوز»، ساعر در سخنرانی خود ادعاهای بسیاری علیه ایران مطرح کرده است.
او که هدف این نشست را همکاری بین رژیم صهیونیستی، یونان و قبرس معرفی کرده بود، مدعی شد: «این نوع همکاری، سنگ بنای ثبات منطقه‌ای خواهد بود و به همکاری اقتصادی و امنیتی خواهد انجامید.»
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد: «از زمان حمله هفتم اکتبر (شروع جنگ غزه)، دستاوردهای اسرائیل، خاورمیانه را تغییر داده است و با حضور دوست عزیزمان، دونالد ترامپ در کاخ سفید، منطقه را بیشتر از گذشته تغییر خواهیم داد.»
بازار
او درباره تحولات سوریه که تاکنون باعث آزادی عمل گسترده رژیم صهیونیستی در این کشور فروپاشیده شده است، افزود: «اسرائیل بابت سقوط رژیم بشار اسد، رئیس جمهور سوریه ناراحت نشد. با این حال، رژیم جولانی که به صورت دموکراتیک انتخاب نشده، باعث هرج و مرج در سراسر سوریه شده است.»
ساعر همچنین با اشاره به قتل‌عام اخیر اقلیت‌ها در سوریه گفت: «بسیاری از آن‌ها سلاخی شدند.»
وی همچنین افزود: «اروپا باید در حفاظت از اقلیت‌های سوریه نقش داشته باشد.»
اتهام پراکنی علیه ایران
ساعر همچنین در اضهاراتی خصمانه علیه ایران مدعی شد: «ایران تلاش می‌کند تا با تأمین مالی حزب‌الله، به احیای قدرت آن کمک کند. اکنون فرصتی برای آینده‌ای بهتر برای لبنان و فرصتی برای رهایی از اشغالگری ایران وجود دارد. اما برای تحقق این امر، جامعه بین‌المللی باید اطمینان حاصل کند که ارتش لبنان از حزب‌الله قوی‌تر شود.»
وی ادعا کرد: «امشب یهودیان عید پوریم را جشن خواهند گرفت. در ایران باستان، هامان به دنبال نابودی قوم یهود بود و ناکام ماند. ایران امروز نیز به دنبال نابودی اسرائیل است.»
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی که به غده‌ای سرطانی در منطقه تشبیه شده است، مدعی شد: «ایران عامل اصلی بی‌ثباتی در منطقه است و دشمن تمام تمدن غرب است. من معتقدم بار دیگر دشمنان ما شکست خواهند خورد و ما خوشحال خواهیم شد.»
آتش‌بس در غزه
ساعر درباره آتش‌بس در غزه نیز مدعی شد: «اسرائیل با پیشنهاد استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا برای تمدید آتش‌بس موافقت کرده است، اما در درازمدت با چیزی کمتر از غیرنظامی سازی کامل نوار غزه و حماس و بازگشت همه اسرای خود موافقت نخواهد کرد.»
ادعای او درحالی است که رژیم صهیونیستی ضمن کارشکنی در اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس، با استفاده از آب، غذا و انرژی به‌عنوان ابزار جنگی، مجددا مانع ورود هرگونه کمک انسانی به باریکه غزه شده است.
واکنش ساعر به گزارش سازمان ملل متحد
ساعر همچنین در واکنش به گزارش سازمان ملل درباره ارتکاب رژیم صهیونیستی به جنایت جنگی و خشونت جنسی در غزه، مدعی شد: «امروز ما شاهد یک افترای باورنکردنی بودیم. سازمان ملل یکی از بدترین افتراهایی را که جهان تاکنون دیده است منتشر کرد. حماس سازمانی است که در 7 اکتبر جنایات جنسی وحشتناکی را علیه اسرائیلی‌ها مرتکب شد.»
ادعای او درحالی است که به اذعان منابع صهیونیستی، ادعای مقامات اسرائیل درباره «تجاوز حماس به شهروندان اسرائیل» یک دروغ رسانه‌ای برای جذب حمایت جهانی بوده است.
از طرفی، علاوه‌بر گزارش سازمان ملل، ارتشیان رژیم صهیونیستی نیز در گفت‌وگو با رسانه‌های این رژیم به جنایات خود در غزه اعتراف کرده‌اند.
ساعر در پایان، پیروزی رئیس‌جمهور منتخب یونان در انتخابات را تبریک گفت و از مهمان نوازی وزیران تشکر کرد.
وی همچنین تأکید کرد: «اسرائیل از استقلال قبرس حمایت می‌کند و با تسلط ترکیه بر خاک قبرس مخالف است.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1046689/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از واکنش دانشگر به شعار منشوری هواداران سپاهان تا پرتاب آب معدنی برای هوادار توسط رضا اسدی

گفت‌و‌گوی خبرنگاران با مجتبی فخریان بازیکن شمس‌آذر پس از بازی با هوادار

دلیل میلاد زکی‌پور برای مصاحبه نکردن در پایان بازی نساجی و سپاهان

بازار داغ سلفی با بازیکنان سپاهان در قائمشهر

صحبتهای آریا برزگر بازیکن نساجی بعد از بازی با سپاهان

صحنه مشکوک به کارت قرمز برای بازیکن سپاهان

نگاه ویژه مدیران جدید فولاد به تیم دوم باشگاه

اولین کلین‌شیت جانشین حقیقی در 22 سالگی

گل اول بیلبائو توسط نیکو ویلیامز ؛بیلبائو 1-0 رم

گل دوم بیلبائو توسط یوری برچیچه ؛ بیلبائو 2-0 رم

به خاطر یک مشت ریال!

چهره ها/عکس خانوادگی مه‌لقا باقری در اینستاگرام

جیمز باند در سرزمین نارنیا!

موسیقی فیلم سینمایی «چشمه» ساخته کلینت منسل

تکذیب صدور مجوز تخریب برای ساختمان سینگر؛ دروغ ممنوع!

مسلمانان این منطقه از روسیه تنها یک ساعت روزه می‌گیرند

افتتاح 3 ایستگاه شارژ خودروهای برقی در آخرین شنبه سال

کشته و زخمی شدن 20 کودک در مصر بر اثر برخورد قطار و اتوبوس

رونمایی شرکت Unitree از ربات کونگ فو کار G1

«گنجشکک و حوض آرزوها» چاپ هفتمی شد

توپ در زمین مسکو

درس‌‏هایی از دیپلماسی فنلاندی برای ایران

علت نوسانات قیمت حبوبات در بازار

سهامداران عدالت به گمانه‌زنی‌ها درباره مبلغ سود سهام توجه نکنند

پزشکیان: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است

فرار مشتریان پژو و تارا از بازار خودرو

هافبک پرسپولیس غایب دیدار خاص با ملوان

بدشانسی هوشمند مقابل سپاهان تکرار شد

پاسخ بی‌رحمانه استون ویلا به سانچو در یک کلمه!

سپاهان مقابل نساجی هم تلفات داد!

کمک بزرگ رئال به بارسا؛ پرز از نفوذش استفاده کرد!‏

فرصت طلایی پرسپولیس؛ صدرنشینی در پایان سال!

سایپا قهرمان لیگ برتر زنان والیبال شد

حضور میلاد تقوی و رسول خطیبی در فینال دوم لیگ برتر والیبال بانوان

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

کارشناسی چهار صحنه تاثیرگذار نساجی - سپاهان

حاشیه‌های سفر رئیس جمهور به جنوب شرق تهران؛ وقتی خبرنگار صداوسیما پا در کفش مسئولان می‌کند

وزارت برق عراق: به دنبال جایگزینی برای گاز ایران هستیم

ماجرای بحث رئیس‌جمهور با یک روحانی بر سر یک نقل قول در اسلام شهر

ایران خواستار آتش‌بس دائمی و حمایت اقتصادی از کارگران فلسطینی شد

لاریجانی: ترامپ در عمل باید ثابت کند اهل صلح است!

رایزنی معاونان وزیر خارجه ایران و چین درباره گفت‌وگوهای هسته‌ای و رفع تحریم

قسمت دوازدهم «زندگی پس از زندگی»؛ تجربه گر مرگی که مادرش را واسطه بخشش خدا کرد

تجلیل از دست‌اندرکاران برنامه­­ محفل

چهره ها/ موناکرمی در قابهایی از سریال «مرهم»

بسته شدن پرونده پرابهام قتل داریوش مهرجویی و همسرش

مجرمان حرفه‌ای زیر ذره‌بین؛ خبری از مرخصی و عفو نیست!

بازار شب عید داغِ داغ است

رئیس اورژانس کشور: هنگام مشاهده آمبولانس مسیر را برای خودرو امدادی باز کنید

قتل داماد توسط برادرزن در کرمانشاه