راه ترقی

آخرين مطالب

بقائی تحریم وزیر نفت را محکوم کرد سياسي

بقائی تحریم وزیر نفت را محکوم کرد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس / سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران از جمله تحریم وزیر نفت را گواهی بر قانون‌شکنی و تزویر آمریکا خواند و اقدامات شرورانه این کشور برای اخلال در تبادلات اقتصادی و تجاری ایران با سایر کشورها را نقض آشکار اصول و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل و تجارت آزاد برشمرد.
دور جدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران آن هم در راستای سیاست فشار حداکثری از سوی سخنگوی وزارت امور خارجه محکوم شد.اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه بامداد امروز (جمعه) 24 اسفندماه اقدام آمریکا در تحریم‌ تعدادی از اشخاص حقیقی از جمله وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران محسن پاک‌نژاد و چند نفت‌کش و شرکت تجاری را به شدت محکوم کرد.
* گواهی بر دشمنی آمریکا با پیشرفت و رفاه مردم ایرلن
به گزارش فارس، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه 23 اسفندماه تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعمال کرد. در این فهرست نام یک فرد، 18 شرکت و 13 کشتی قرار گرفته است. اسماعیل بقائی با اشاره به ادعای تکراری مقامات آمریکا مبنی بر آمادگی برای مذاکره، اقدام این کشور در اعمال تحریم علیه ایران را گواه روشن دیگری بر ناراستی این ادعاها و نشانه دیگری از دشمنی آنها با توسعه و پیشرفت و رفاه مردم ایران خواند.دور جدید این تحریم‌ها در حالی است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با ارسال نانه‌ای به ایران که روز چهارشنبه توسط مشاور دیپلماتیک رئیس امارات عربی متحده تحویل سیدعباس عراقچی شد، خواستار مذاکره با ایران شده است.
* اعتباد آمریکا به سیاست تحریم و فشار
به گزارش فارس، شرکت‌ها و کشتی‌هایی که در دور جدید تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند، متعلق به بنگلادش، جزایر مارشال، چین و سریلانکا هستند.سخنگوی وزارت امور خارجه اعتیاد آمریکا به سیاست تحریم و فشار علیه کشورهای مستقل را ناقض حاکمیت قانون در سطح بین‌المللی و تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی برشمرد.وی اقدامات شرورانه آمریکا برای اخلال در تبادلات اقتصادی و تجاری ایران با سایر کشورها را نقض آشکار اصول و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل و تجارت آزاد خواند و گفت: جمهوری اسلامی ایران دولت آمریکا را مسبب و مسئول تبعات و آثار مترتب بر اینگونه اقدامات یکجانبه و نامشروع می‌داند.ترامپ که در دور اول ریاست جمهوریش کارزار فشار حداکثری علیه ایران را در دستور کار قرار داد و در دوران جو بایدن هم این سیاست به نحوی ادامه یافت، پس از اینکه سکان کاخ سفید را در دست گرفت با امضای یادداشتی اجرایی عنوان کرد که به دنبال آن است که فروش نفت ایران را به صفر برساند.بقائی با تمجید از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر فرزندان خدوم ملت ایران در وزارت نفت و شرکت‌های تابعه در تولید و توزیع و تجارت محصولات نفتی، اقدام خزانه‌داری آمریکا در تحریم محسن پاک‌نژاد وزیر نفت را سخیف و مغایر با همه معیارها و موازین حقوق بین‌الملل خواند.وی تصریح کرد: چنین اقدامات ناشایستی نمی‌تواند کوچکترین تاثیری در عزم ملی ایرانیان برای دفاع از استقلال و عزت ایران و تلاش در مسیر توسعه و آبادانی کشور داشته باشد.
بازار
اوایل اسفندماه سالجاری نیز دولت آمریکا اقدام به تحریم‌ چندین شناور و شخص حقیقی و حقوقی به بهانه دخیل ‌بودن در فروش نفت خام ایران کرد که این اقدام هفتم اسفندماه از سوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به شدت محکوم شد.سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه هفتم اسفندماه در نشست خبری مشترک با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در تهران با بیان اینکه تحت فشار، تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد، اعلام کرد که هیچ امکان مذاکره مستقیم بین ما و آمریکا در موضوع هسته‌ای تا زمانی که فشار حداکثری به این شکل خود اعمال خواهد شد، وجود نخواهد داشت.وزیر امور خارجه 22 آبان‌ماه هم در پی انتشار گزارشاتی مبنی بر تصمیم دونالد ترامپ برای اعمال فشار حداکثری علیه ایران گفته بود که نسخه دوم فشار حداکثری تنها به نسخه دوم شکست حداکثری می‌انجامد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1046845/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش ساعات کاری بخش خصوصی؛ فشار مضاعف به تولید

انتشار سری جدید ایران‌چک 200 هزار تومانی

مصاحبه بازیکنان سپاهان علیه داور کار دست شان داد

بازگشت رشفورد و هندرسون به تیم ملی انگیس

شاید حسین کعبی امروز به میدان بیاید

بازگشت ستاره ازبکی به ترکیب اصلی استقلال

اعتراض شدید به توخل؛ همین الان اخراجش کنید!

پیام کواچ به سوله؛ به ثبات خط دفاعی دست نمی‌زنم

بنزما: پسرم با شکست‌های الاتحاد اشک می‌ریزد!

آرنولد فینال جام اتحادیه را از دست داد

غایبان استقلال برای دیدار مقابل ذوب‌آهن مشخص شدند

برگزاری نشست کارگروه فنی فوتسال آسیا با حضور مربی تیم ملی

روحانی: برخی در سطوح عالی نظامی می‌گفتند خرید اس 300 خیانت به کشور است!

وزیر نفت: آمریکا با این فشارها و تحریم‌ها هم به اهداف خود نخواهد رسید

انتقاد روحانی از بحث‌های بیهوده درباره تعطیلی آخر هفته؛ پنجشنبه جزو دین است ولی شنبه نه!

دستاورد جدید وزارت دفاع؛ شکستن تحریم‌ها با تولید ترمزهای هوایی

فریدون مجلسی: می‌خواستید مذاکرات کنسرسیوم مانند برجام 17 سال طول بکشد

برنامه محفل در اندونزی اجرا می‌شود

نئوم؛ قطب جدید سینمای جهان

دعا برای یک دزدی موفق!

فضای مجازی اینطوریه!

دوال پا بر دوش لیسِ عطار

بخاطر 15 میلیون می خواست به همه دروغ بگه!

یکی از مدیران قدیمی سینما درگذشت

رونمایی از تیزر سریال «وحشی» با بازی جواد عزتی و نگار جواهریان

«علی قمصری»؛ نوازنده اعجوبه ای که با تار چند ساز می زند!

آهنگ «قشنگ شد» را از زانکو بشنوید

انفجار کامیون حامل سوخت در پمپ بنزین

این برندهای «رژلب و برق لب» غیرمجاز هستند

دستکاری نانولوله‌های کربنی مسیرهای تازه‌ای برای الکترونیک نسل آینده باز می‌کند

روندها و نوآوری‌های حوزه نانوحباب در سال 2025 چگونه است؟

شاعرانه/ در اصل نام دیگر دنیا اسارت است

بررسی نگاه سعدی به «طلب عمر جاودانه» به استناد به اشعار وی

واکاوی کشتار علویان در بستر منطقه‌ای

ریزش 15 درصدی یک شاخص مهم در بورس

کاهش عجیب تعداد واحدهای صنفی مصالح‌ فروشی از سال 90

زنگ خطر برای اقتصاد ایران به صدا درآمد

خودروسازان، پسته‌ فروش شدند؛ صادرات 25 میلیون دلار پسته

تولید 20 میلیون قطعه لوازم خانگی در سال 1403

شمس آذر چه مهره‌ای از سپاهان صید کرد!

قضاوت بی‌نقص موعود در جدال حساس

فهرست اسپانیا اعلام شد؛ اولین دعوت ستاره رئال!

اشلوت: نباید از پنالتی داروین فاجعه ساخت

گزینه اول سقوط به لیگ یک ایستاده می‌میرد

نبرد حمدالله و السومه برای رکورد تاریخی عربستان

مهاجم خبرساز استقلال به تیم ملی دعوت شد

علی‌نژاد و نبی در ضیافت افظار کارگروه ورزش حزب موتلفه

اولمو: کرواسی پیشنهاد داد اما اسپانیا را انتخاب کردم

احضار فوری چهار سپاهانی به کمیته انضباطی

ابوترابی‌فرد: آمریکا در عمل تهدید و در سخن تقاضای مذاکره می‌کند