راه ترقی

آخرين مطالب

اقدامات مجرمانه برادر همسر مدیرعامل گروه دبش اجتماعی

اقدامات مجرمانه برادر همسر مدیرعامل گروه دبش
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / امیرحسین عیدی به عنوان مدیرتولید کارخانه دبش و رئیس هیئت مدیره شرکت شهد زرنوش و متهم ردیف چهارم پرونده چای دبش به جرم مشارکت در نظام اقتصادی و ارزی کشور از طریق عدم ایفای تعهدات ارزی محکوم به حبس، شلاق، استرداد عین ارز و جزای نقدی شده است.
پرونده پای دبش 61 متهم دارد که با پایان مرحله اول رسیدگی به پرونده احکام 42 متهم صادر شده است.
اکبر رحیمی درآباد، (محکوم‌علیه ردیف اول) که در این پرونده به مجازات حبس طویل‌المدت، استرداد عین ارز، جزای نقدی سنگین، ضبط کالای قاچاق و شلاق محکوم شده، در ارتکاب فرایند مجرمانه خود شرکای متعدد حقیقی و حقوقی داشته است. 
بازار
یکی از شرکای اکبر رحیمی، «امیرحسین عیدی» متهم ردیف چهارم پرونده چای دبش است. عیدی به عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت شهد زرنوش و مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره برخی دیگر از شرکت‌های گروه دبش در این پرونده محکوم به حبس، شلاق، استرداد عین ارز و جزای نقدی شده است.
امیرحسین عیدی (برادر همسر اکبر رحیمی) در روند رسیدگی به پرونده اظهار داشته که وی مسئول تولید و مدیریت خط تولید کارخانه‌های چهارده معصوم در شهرستان املش و دبش در شهرک صنعتی اشتهارد بود وی از نوع چای، اینکه چای تولید چه کشوری است و از گرید (درجه) و کیفیت چای استفاده شده در خط تولید کاملا آگاه بود.
طبق اعترافا امیرحسین عیدی که مدیریت خط تولید شرکت را بر عهده داشته، مشخص شد که عمده چای وارد شده به خط تولید از چای‌های تولید کشور کنیا بوده و در مواردی که چای کنیا در انبار موجود نبوده از چای هندی یا سایر کشورها استفاده می‌شد، لذا بر اساس این اظهارات کاملاً محرز و مشخص شد که ادعاهای اکبر رحیمی مبنی بر هندی بودن چای‌های وارداتی کذب بوده و استفاده از نام و برند شرکت‌های هندی در ثبت سفارشات همگی با سوءنیت برای استفاده از مابه‌التفاوت ارزی بوده است.
همچنین امیرحسین عیدی در شرکت شهد زرنوش به مدت دو سال به عنوان رئیس هیئت مدیره و عضو اصلی هیئت مدیره شرکت و و تنها دارنده حق امضاء انتخاب شد.
از آنجایی که کلیه اسناد، اوراق بهادار و تعهدآور شرکت از قبیل چک، سفته، برات و قراردادها با امضای رئیس هیئت مدیره همراه با مهر شرکت معتبر است وی پس از عضویت در هیئت مدیره شرکت شهد زرنوش بلافاصله اقدام به ایجاد تعهدات ارزی می‌کند.
با توجه به گزارش وزارت اطلاعات و شکایت بانک مرکزی و بانک‌های عامل و نظریه کارشناس رسمی دادگستری در رشته امور بانکی، امیرحسین عیدی، از طریق شرکت شهد زر نوش نسبت به ایجاد تعهد به میزان 36.975.558.88 یورو اقدام کرده است که از این میزان نسبت به مبلغ 34.217.899.57 یورو مهلت منقضی شده و رفع تعهد در مهلت مشخص صورت نگرفته است.
وی با علم به اینکه شرکت‌های گروه دبش در رفع تعهد نسبت به تعهدات سابق خود با مشکل مواجه شده یا اظهار کالا به گمرک صورت نگرفته، اقدام به ایجاد تعهد و دریافت ارز نیمایی کرده و نسبت به ایفای تعهد و ورود کالای ثبت سفارش شده به داخل کشور نیز اقدامی نکرده است.
نامبرده در دفاعیات خود در شرایطی اظهار بی‌اطلاعی کرده است و خود را صرفاً به عنوان کارمند و حقوق بگیر در کارخانه چای دبش مستقر در شهرک صنعتی اشتهارد در سمت مدیر تولید و مدیر داخلی کارخانه، معرفی کرده که ماهیانه حدود 350 میلیون تومان از رحیمی دریافت می‌کرده، لذا اظهار بی‌اطلاعی وی از تعهدات ارزی ایجاد شده قابل پذیرش مرجع قضایی قرار نگرفته است.
همچنین نامبرده در فرایند مجرمانه قاچاق ارز از طریق فروش ارزهای تخصیص یافته جهت واردات کالا، بدون رعایت ضوابط و مقررات بانک مرکزی نقش بسزایی داشته است.
طبق گزارش وزارت اطلاعات اکبر رحیمی جهت ارتکاب رفتارهای مجرمانه خود با همکاری و کمک برادران همسر خود از جمله امیرحسین عیدی، اقدام می‌کرده است. بر اساس گزارش ضابط امیرحسین عیدی پس از انتقال ارزهای تخصیص یافته به ایران و فروش آن به شرکت‌های داخلی نسبت به تبدیل حاصل از فروش آن از جمله خرید املاک و خودروهای متعدد اقدام می‌کرد و مبالغی را به حساب اشخاص مختلف واریز کرده است که پرونده در این خصوص از حیث ارتکاب جرم پولشویی با صدور دستورات قضایی جهت ردیابی اموال و حساب‌های بانکی در حال تکمیل تحقیقات است.
امیرحسین عیدی مدیریت کارخانه و انبارهای اختصاصی تحت کلید گمرک را برعهده داشته است و بسیاری از مغایرت‌های موجود در کالاهای وارداتی از حیث کمیت و کیفیت از طریق هماهنگی با شرکت‌های نمونه بردار و آزمایشگاه‌های همکار گمرک که منتهی به ترخیص کالاها برخلاف تشریفات گمرکی و بدون رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی شده با مدیریت وی صورت می‌گرفت. 
همچنین به جهت اینکه این فرد به بسیاری از اطلاعات و اسناد شرکت دسترسی داشته و مورد اعتماد اکبر رحیمی نیز بوده، بسیاری از رفتارهای مجرمانه را به راحتی انجام می‌داد، اما از زمانی که هیئت حمایت از صنایع وزارت صمت با مصوبات دادستانی در کارخانه مستقر شد به دلیل عدم دسترسی به مدارک و اسناد شرکت، عملاً قدرت مدیریت خود را در معرض خطر می‌دید، به کارشکنی، فروش بدون حساب و کتاب کالاها، واریز پول به حساب‌های اشخاص مختلف و خروج اموال از شرکت اقدام می‌کند. 
پس از رسیدگی به اتهامات امیرحسین عیدی دادگاه نامبرده را به جرم مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی و ارزی کشور از طریق عدم ایفای تعهدات ارزی با متهم ردیف اول (اکبر رحیمی)، از میزان کل تعهدات ارزی منقضی شده شرکت شهد زرنوش به میزان 277.362.400، 22 یورو (دویست‌وهفتادوهفت‌میلیون‌وسیصدو شصت‌ودو هزاروچهارصد یورو)، به میزان 34.217.899، 27 یورو (سی‌ و چهارمیلیون‌ و دویست‌ و هفده‌هزار و هشتصد و نود و نه‌یورو) به ارزش 14.713.696.570.000 ریال (چهارده‌ هزار و هفتصد و سیزده‌میلیارد وششصد و نود وشش‌ میلیون‌ و پانصد و هفتادهزار ریال) بر اساس نرخ اعلامی بانک مرکزی در بازه زمانی مدیریت نامبرده منقضی گردیده است، به تحمل 10 سال حبس تعزیری، 74 ضربه شلاق، استرداد عین ارز به میزان 277.461.400 یورو و جزای نقدی به میزان 106.330.142.964.466 ریال معادل دو برابر بالاترین نرخ مابه‌التفاوت ریالی ارزهای رفع تعهد نشده بعد از تاریخ 1401.02.10 محکوم کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1047387/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا کالای اساسی در ماه رمضان و نوروز تامین است؟

میوه‌های تنظیم بازاری بالاتر از بازار قیمت خورد

بزرگترین خرید فصل فوتبال ایران در شب عید

جلسه خصوصی بوژوویچ با بزرگان استقلال

برنامه 4 بازی جام حذفی اعلام شد

مظفر: پیوستن به پالرمو وCFT به رای سه‌ پنجم اعضای مجمع نیاز دارد

نبویان: اگر قانون حجاب باعث تضعیف نظام و ایجاد تنش شود، باطل است

پشت پرده پیام ترامپ به تهران؛ ادامه فشار یا تغییر رویکرد؟

«بابابام» در قاب شبکه پویا

خاطره همایون شجریان از حضورش در جشن حافظ سال 94

آهنگ جدید/ «چه روزایی» را از سینا سرلک بشنوید

تخصیص سالانه 7 درصد درآمد ناخالص ملی به تصادفات

افزایش 300 درصدی منابع تغذیه دانشجویی در سال آینده

مرگ مشکوک جوان تازه رها شده از اعتیاد

هشدار فعال شدن همه گسل های تهران

همکاری مشترک برای توسعه باتری‌های گرافن-آلومینیوم یون

سقف برداشت از خودپردازها از امروز 300هزار تومان شد

دستیار رییس سازمان بورس: جاماندگان سهام عدالت منتظر نباشند

قربانی: نباید امارات و ازبکستان را دست‌کم بگیریم

رئیس مجلس 4 قانون را ابلاغ کرد

عراقچی: ایران آماده گفتگو با کشورهای اروپایی است

پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد

نیما کرمی: با نجم‌الدین شریعتی روابط خانوادگی داریم

رؤیا میرعلمی از بازی در تئاتر تا بدشانسی در سینما

این دیالوگ خیلی حق بود

تیزر آهنگ جدید سهراب پاکزاد را اینجا ببینید

ورود 3000 اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی در سال آینده

مختومه شدن 665 هزار فقره پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی

«نظر» جایگزین «کامنت» شد

دانشجوی دکتری با بهره‌گیری از فناوری‌نانو به حفاظت از منابع آبی کمک می‌کند

ما که رفتیم بگیر این گل تو!

شاعرانه/ باید بیانی دیگر اندیشید

مخالفت جدی بخش خصوصی با طرح تولید تلفن همراه در خارج از کشور

با دستور وزیر راه و شهرسازی 24.5 کیلومتر از مسیر ایواوغلی تا گیت منطقه آزاد ماکو احداث می‌شود

اقتصاد انگلیس بر خلاف پیش‌بینی‌ها کوچک شد

دروغ گفتم، اینتر قهرمان اروپا می‌شود!

بادامکی: آنها نگران شدند و ادعاهای تکراری را مطرح کردند

بهترین ورژن خدابنده‌لو تحت لیسانس کارتال

رئال در لالیگا به زمین سفت رسید

گروسی: وضعیت برنامه هسته‌ای ایران نسبتا کنترل شده است

اظهارات لاله افتخاری درباره نیاز آمریکا به مذاکره با ایران

کارهای عجیب در کارتون «باب اسفنجی»!

وقتی مهران غفوریان از دست پخت خودش تعریف می‌کند

چهره ها/ شکل و شمایل جدید خانم بازیگر سریال بزنگاه

شنیدن یک موسیقی ویژه در آستانه سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع)

فروش مواد محترقه در واحدهای صنفی ممنوع است

گرمای شدید روند پیری سالمندان را تسریع می‌کند

خواب به کمک پیش‌بینی آلزایمر آمد

بزرگداشت نظامی گنجوی در مالزی

زنی که مایه اعتبار زن ایرانی بود