فاتح دروازه رئال مادرید در آستانه پیوستن به نساجی
ورزشی
بزرگنمايي:
راه ترقی - آنا /وینگر تیم ملی ازبکستان با سابقه گلزنی به رئال مادرید در آستانه عقد قرارداد با نساجی مازندران است.
نساجی مازندران در حال جذب جسوربک یاخچی بائف وینگر ازبکستانی است. یاخچی بائف که سابقه بازی در تیمهای پاختاکور و نوبهار ازبکستان را دارد به درخواست ساوو میلوشویچ سرمربی صربستانی تیم به نساجی میپیوندد.
این بازیکن علاوه بر دو تیم فوق، در تیمهای انرژی باکو، شاختیور سالیهورسک بلاروس، لژیا ورشو لهستان، شریف تیراسپول مولداوی بازی کرده و آخرین تیم او هم اورداباسی قزاقستان بوده است.
مهمترین اتفاقی که وی انجام داده فاتح دروازه رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن شریف مولداوی بوده است.
وینگر 28 ساله ازبکستانی که در تیمهای ملی جوانان و امید کشورش بازی کرده، سابقه بیش از 10 بازی ملی هم در کارنامه دارد و 2 گل هم در رده بزرگسالان زده است.
ایزد سیف الله پور قائم مقام باشگاه نساجی خبر جذب وی را تأیید کرد.
-
شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶:۱۹
-
۱۳ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1047402/