راه ترقی

آخرين مطالب

پیچیدگی تمدید قرارداد؛ یامال نباید مسی شود! ورزشی

پیچیدگی تمدید قرارداد؛ یامال نباید مسی شود!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /مدیران بارسلونا به شدت درگیر تمدید قرارداد با لامین یامال، ستاره جوان این تیم، هستند که کار آسانی به نظر نمی‌رسد.
«لامین قطعا در بارسلونا خواهد ماند.» ژرژ مندس هفته گذشته پس از ترک قرار شامش با خوان لاپورتا، رییس بارسلونا، در لیسبون به سرعت خبرنگاران را رد کرد. اما هیچ «پاسخ مثبت» یا چیزی شبیه به آن از این گفتگو حاصل نشد.
مدیر برنامه این ستاره جوان بارسلونا اعتراف کرد که در این دیدار هیچ موضوع دیگری (مثل بحث درباره وضعیت آنسو) مطرح نشده و تنها بحث درباره این بازیکن بوده که حالا به ستاره محبوبی در این تیم تبدیل شده است. اما پس از ساعت‌ها گفتگو، اجماعی درباره این موضوع هم به دست نیامد.
تمدید قرارداد این وینگر کار ساده‌ای نیست. بارسلونا در تابستان 2023 قرارداد این بازیکن را تا سال 2026 تمدید کرد. این اتفاق پس از بازگشت تیم از تور آمریکا و درست پس از آن که لامین 16 ساله شد، رخ داد. در آن زمان، بارسا تنها می‌توانست با این استعداد جوان قراردادی سه‌ ساله امضا کند. با این حال، شرایط امضای قراردادی جدید هم مورد بحث قرار گرفت که قرار است در تابستان 2026 امضا شود و تا سال 2030 ادامه یابد. اما حالا شرایط تغییر کرده است.
یامال در یورو به ستاره‌ای بزرگ تبدیل شد و حالا هشتمین بازیکن برتر دنیا بر اساس رده‌بندی توپ طلا، گلدن بوی و جایزه کوپا به حساب می‌آید. او در مسیر پیشرفتش چندین گام بلند برداشته و به یکی از بزرگ‌ترین ستاره‌های دنیای فوتبال پیش از جام جهانی 2026 بدل شده است.
مذاکرات برای تمدید قرارداد او با رازداری بسیار زیادی از سوی همه طرفین در حال انجام است. بارسلونا می‌داند که با مذاکراتی ساختاری روبرو است که اساساً چارچوب حقوقی فصول آینده را تعیین خواهد کرد چون در قرارداد تدریجی که باشگاه برای او در نظر دارد، لامین نه‌ تنها به پردرآمدترین بازیکن تبدیل خواهد شد، بلکه معیاری برای تعیین حقوق سایر بازیکنان هم خواهد بود.
بازار
یامال دیگر تنها به اندازه دستمزدش ارزش ندارد، بلکه برند بارسلونا را نیز تقویت می‌کند. این همان دیدگاهی است که مدیر برنامه او دارد. مندس با دکو که رابطه خوبی با او دارد، در حال همکاری است تا تقاضاهایش را تا حد ممکن با باشگاه هماهنگ کند.
بارسلونا بر این باور است که برهم نخوردن تعادل دستمزدها در تیم بسیار مهم است. آنها می‌دانند که باید دستمزد یامال را افزایش دهند اما نمی‌خواهند وابستگی‌ای مانند آنچه که سال‌ها با مسی داشتند ایجاد کنند. حقوق یامال یکی از پایین‌ترین حقوق‌های تیم است، هرچند که امسال با متغیرهایی تا حدودی تعدیل شده است. بدیهی است که این موضوع باید روشن شود و درخواست اصلی این بازیکن و مندس هم همین خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1047404/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا کالای اساسی در ماه رمضان و نوروز تامین است؟

میوه‌های تنظیم بازاری بالاتر از بازار قیمت خورد

بزرگترین خرید فصل فوتبال ایران در شب عید

جلسه خصوصی بوژوویچ با بزرگان استقلال

برنامه 4 بازی جام حذفی اعلام شد

مظفر: پیوستن به پالرمو وCFT به رای سه‌ پنجم اعضای مجمع نیاز دارد

نبویان: اگر قانون حجاب باعث تضعیف نظام و ایجاد تنش شود، باطل است

پشت پرده پیام ترامپ به تهران؛ ادامه فشار یا تغییر رویکرد؟

«بابابام» در قاب شبکه پویا

خاطره همایون شجریان از حضورش در جشن حافظ سال 94

آهنگ جدید/ «چه روزایی» را از سینا سرلک بشنوید

تخصیص سالانه 7 درصد درآمد ناخالص ملی به تصادفات

افزایش 300 درصدی منابع تغذیه دانشجویی در سال آینده

مرگ مشکوک جوان تازه رها شده از اعتیاد

هشدار فعال شدن همه گسل های تهران

همکاری مشترک برای توسعه باتری‌های گرافن-آلومینیوم یون

سقف برداشت از خودپردازها از امروز 300هزار تومان شد

دستیار رییس سازمان بورس: جاماندگان سهام عدالت منتظر نباشند

قربانی: نباید امارات و ازبکستان را دست‌کم بگیریم

رئیس مجلس 4 قانون را ابلاغ کرد

عراقچی: ایران آماده گفتگو با کشورهای اروپایی است

پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد

نیما کرمی: با نجم‌الدین شریعتی روابط خانوادگی داریم

رؤیا میرعلمی از بازی در تئاتر تا بدشانسی در سینما

این دیالوگ خیلی حق بود

تیزر آهنگ جدید سهراب پاکزاد را اینجا ببینید

ورود 3000 اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی در سال آینده

مختومه شدن 665 هزار فقره پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی

«نظر» جایگزین «کامنت» شد

دانشجوی دکتری با بهره‌گیری از فناوری‌نانو به حفاظت از منابع آبی کمک می‌کند

ما که رفتیم بگیر این گل تو!

شاعرانه/ باید بیانی دیگر اندیشید

مخالفت جدی بخش خصوصی با طرح تولید تلفن همراه در خارج از کشور

با دستور وزیر راه و شهرسازی 24.5 کیلومتر از مسیر ایواوغلی تا گیت منطقه آزاد ماکو احداث می‌شود

اقتصاد انگلیس بر خلاف پیش‌بینی‌ها کوچک شد

دروغ گفتم، اینتر قهرمان اروپا می‌شود!

بادامکی: آنها نگران شدند و ادعاهای تکراری را مطرح کردند

بهترین ورژن خدابنده‌لو تحت لیسانس کارتال

رئال در لالیگا به زمین سفت رسید

گروسی: وضعیت برنامه هسته‌ای ایران نسبتا کنترل شده است

اظهارات لاله افتخاری درباره نیاز آمریکا به مذاکره با ایران

کارهای عجیب در کارتون «باب اسفنجی»!

وقتی مهران غفوریان از دست پخت خودش تعریف می‌کند

چهره ها/ شکل و شمایل جدید خانم بازیگر سریال بزنگاه

شنیدن یک موسیقی ویژه در آستانه سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع)

فروش مواد محترقه در واحدهای صنفی ممنوع است

گرمای شدید روند پیری سالمندان را تسریع می‌کند

خواب به کمک پیش‌بینی آلزایمر آمد

بزرگداشت نظامی گنجوی در مالزی

زنی که مایه اعتبار زن ایرانی بود