راه ترقی

آخرين مطالب

رشد 180 درصدی اورهال واگن‌های مترو اجتماعی

رشد 180 درصدی اورهال واگن‌های مترو
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم / معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت:‌ علاوه بر توجه به حوزه ساخت، به ناوگان نیز توجه ویژه داشتیم بر این اساس 439 دستگاه واگن را اورهال کردیم و رشد 180درصدی نسبت به دوره گذشته مدیریت شهری داشته‌ایم.
هرمزی در نشست خبری امروز با خبرنگاران با بیان اینکه اخیرا با حضور رئیس‌جمهور اولین بسته برقی‌سازی حمل و نقل عمومی را رونمایی کردیم، اظهار کرد: در حوزه نوسازی ناوگان مترو وعده هایی داده بودیم و اتفاقات خوبی رقم خورد که بر اساس آن تعدادی از ایستگاه‌های مترو به بهره‌برداری رسید و به زودی یکصد و شصتمین ایستگاه نیز بهره بردای خواهد شد علاوه بر این، در این دوره مدیریت شهری 39 کیلومتر مسیر، 18 ایستگاه و 20 ورودی جدید را به بهره‌برداری رسانده‌ایم.
وی با بیان اینکه احداث هر کیلومتر مترو 55 میلیون یورو هزینه دارد، تصریح کرد: شهرداری به صورت جدی و مصمم به حوزه ساخت مترو ورود کرده است و تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو را در دستور کار قرار دادیم که در این راستا ایستگاه میدان خراسان تا پایان سال و سایر ایستگاه ها با تأخیر سه ماهه تا پایان خرداد سال آینده افتتاح خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر متروی تهران حدود 308کیلومتر مسیر و 159 ایستگاه دارد که دوشنبه یکصد و شصتمین ایستگاه نیز افتتاح و به شبکه مترو افزوده خواهد شد؛ در این دوره ایستگاه پرند به سرانجام رساندیم و پایانه اکباتان که یکی از پایانه‌های مهم زیرزمینی بود را تکمیل کردیم و با آماری که به آن اشاره کردم در این دوره مدیریت شهری هر ماه بهره‌برداری از یک کلیومتر مسیر در شبکه مترو داشتیم.
هرمزی خاطرنشان کرد: علاوه بر این احداث خطوط چهارگانه جدید نیز جزو اقدامات این دوره مدیریت شهری است؛ بر این اساس احداث خط 10 را با دو دستگاه تی‌بی‌ام آغاز کردیم و یکی از دستگاه‌ها حدود 700متر حفاری انجام داده است دستگاه تی بی ام دوم نیز در حال مونتاژ است و از شفت جنت‌آباد کار خود را آغاز خواهد کرد.
وی افزود: قرارداد احداث خطوط 8 و 9 متر نیز با با سرمایه‌گذاری مشترک بین بخش خصوصی و شرکت‌های تأمین کننده منابع خارجی منعقد شد که به عقیده بنده یکی از کارویژه‌های شهرداری تهران در این دوره مدیریت شهری بود. مجموعا این سه خط 140 کیلومتر مسیر به متروی تهران اضافه خواهد کرد.
هرمزی گفت: علاوه بر توجه به حوزه ساخت، به ناوگان نیز توجه ویژه داشتیم بر این اساس 439 دستگاه واگن را اورهال کردیم و رشد 180درصدی نسبت به دوره گذشته مدیریت شهری داشته‌ایم. تا پایان سال نیز 2 رام قطار 7 واگنه دیگر به این آمار اضافه خواهد شد.
معاون شهردار تهران درباره قرارداد تأمین واگن مترو نیز تصریح کرد: شهر تهران در قرارداد تأمین 791 واگن را منعقد کردیم و پیش پرداخت واریز شد اما مشکلاتی رخ داد که با کمک وزارت کشور مشکل مرتفع شده و در سفری نصرتی در فروردین ماه به چین زمینه سازی خواهد داشت ورود اولین رام قطار انجام خواهد شد؛ شهرداری تهران به این موضوع بسنده نکرد و قرارداد واگن ملی که یکی از اتفاقات بزرگ کشور در حوزه ساخت واگن‌های مترو بوده را هم پیگیری کردیم و قول داده بودیم سه رام قطار را تحویل مردم دهیم که قطار اول در حال تست است اما بهره‌برداری رسمی از آن به دلیل ترافیک کاری به بعد از عید موکول شد؛ این قطار توسط شرکت واگن سازی، گروه مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان ساخته شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1047656/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حسن یزدانی از دلایل ارادتش به حضرت علی(ع) می‌گوید

تناقض‌گویی رسانه‌های حامی دولت درباره افزایش قیمت ارز

سال سخت؟!

جعبه شگفتی‌های تلگرام

رئیس مجلسی که می‌خواهد رئیس جمهور باشد

فارن پالیسی: چرا پکن ناگهان برای مذاکرات هسته‌ای پیش‌قدم شد؟

سال «بی‌آبی»

از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازى؛ چرا خروج از تصدی‌گری بانکی برای ایران حیاتی است؟

حسن یزدانی: از کشورهای دیگر پیشنهاد داشتم ولی دوست دارم برای مردم کشور خودم کشتی بگیرم

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

حسن یزدانی: یک قهرمان کشتی المپیک در مجموع 25 میلیارد پاداش می‌گیرد ولی کم است

در چنین روزی؛ تساوی پرسپولیس و الوحده امارات در روز قضاوت پرحاشیه نیشیمورا با گل حسین بادامکی

خلاصه بازی ویارئال 1 - رئال مادرید 2

پیروزی رئال با درخشش امباپه

معرفی قهرمان لیگ حرفه‌ای بسکتبال در بازی سوم

حسن یزدانی: دلیل شکست کشتی‌گیران ایران در ثانیه‌های آخر مشکل روحی و روانی است

واکنش حسن یزدانی به کتک‌کاری و بزن‌بزن با «کامران قاسمپور» در اردو!

روایت حسن یزدانی از عکسِ نشان دادن عدد «4 و 2» با انگشت که جنجالی شد

لحظه درخواست از قمر بنی هاشم(ع) در عالم برزخ برای بازگشت به زندگی

عبور متوسط قیمت مسکن از متری 100 میلیون تومان

ابرپروژه امنیتی ترکیه در منطقه

سنگ تمام ترامپ برای ماسک

پیش بینی قیمت دلار 26 اسفند 1403

عرضه سیب و پرتغال ایام عید از چه زمانی و با چه قیمتی خواهد شد؟

بازگشت خوش‌بینی به بورس؟

افزایش قیمت دلار با پتروشیمی‌ها چه کرد؟

تحلیلی از کناره‌گیری شورای رقابت در قیمت‌گذاری خودرو؛ آزادسازی بازار یا خیانت به مصرف‌کننده؟

ورود دله‌ علی به زمین؛ میلان 2-1 کومو

تمرین تیم ملی در مجموعه پک

فرصت‌سوزی ریندرز؛میلان 2-1 کومو

واکنش تماشایی گولاچی؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

عصبانیت شدید رام؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

ضیایی از آکادمی استقلال رفت

مصدومیت نگران‌کننده ستاره دورتموند؛ تعویض با اشک!

4 کشتی جذاب از نگاه اتحادیه جهانی در قهرمانی آسیا

ضربه دیدنی آدیمی به تیر دروازه خورد؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

حسن یزدانی: گرانی برنج به خاطر دلال‌ها و عدم مدیریت است

واکنش زیدآبادی به موضع‌گیری جدید نبویان درباره قانون حجاب

هاآرتص: بن سلمان و بن زاید، کانال ارتباطی ایران و آمریکا خواهند شد که نتانیاهو را دور می‌زند

با لباس مشکی میخواد بیاد مجلس خواستگاریش!

مشاهده عذاب برزخی فردی که با چاقو بچه ها را می ترساند!

مسابقه ادبی نوروزی با اجرای نیما کرمی

آخرین شانس بند یاکوزا برای رهایی فرزاد!

روایتی از پرواز روح همراه با ارواح مادر و برادر به سمت امام زاده

سینا مهراد: دلم برای ریحانه پارسا تنگ شده!

اجرای پر احساس مهدی دارابی به نام «بدون تو امسال و عید»

آهنگی از فریدون آسرایی به نام «دل من جز تو که با هیشکی نمیمونه»

ماجرای پسرخوانده‌ای که 20 سال در حبس نامادری‌اش بود

گلایه بیماران از کمبود پزشک متخصص در ایام نوروز

فوت مادر باردار در تصادف سمند با پژو 405