راه ترقی

آخرين مطالب

علیه امنیت به بهانه حجاب نوشتارها

علیه امنیت به بهانه حجاب
  بزرگنمايي:

راه ترقی - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
مهدی بیک اوغلی| « برای جریان تندرو، حجاب بهانه‌ای برای برهم زدن آرامش کشور است.» اگر تصور کرده‌اید این عبارات را یک چهره اصلاح‌طلب، میانه‌رو یا از نزدیکان دولت به زبان آورده، سخت در اشتباهید. این اظهاراتی است که سردبیر مشرق نیوز، از رسانه‌های نزدیک به اطلاعات سپاه از آن استفاده می‌کند تا تصویری از تحرکات گروه‌های تندرو در مخالفت با عالی‌ترین سطوح تصمیم‌ساز و سیاست‌گذار کشور ارایه کند. حسین سلیمانی با تگ کردن یکی از یادداشت‌های این سایت از طیف‌های تندرو با ترجیع‌بند «نئو فرقانی»یاد کرده و فعالیت‌های آنان را مخرج مشترک با فعالیت‌های دشمن ارزیابی می‌کند. دیدگاهی که پیش از این بسیاری از دلسوزان کشور به بهانه‌های مختلف نسبت به وقوع آن هشدار داده و اعلام کرده بودند، آتشی که جریان پایداری به پا می‌کند، فقط جریان اصلاح‌طلب و دولت‌ها را نخواهد سوزاند و در ادامه باعث شعله‌ور شدن کلیت کشور می‌شود.
اما این برای نخستین‌بار نیست که تحرکات گروه‌های رادیکال کشور را با آسیب مواجه می‌کند. پیش از این در سال 96 و در ماه‌های آغازین فعالیت‌های دولت دوم حسن روحانی، طیف‌های رادیکال به بهانه برخی نوسانات اقتصادی از مشهد تحرکاتی را علیه دولت روحانی آغاز کردند. تحرکاتی که در ادامه به شهر مشهد محدود نماند و سراسر کشور را در هم نوردید وخسارت‌بار شد. شرایط کشور این‌بار اما تفاوت‌های بنیادینی با وضعیت کشور در سال 96 دارد. حضور ترامپ و شرایط حساس منطقه، اوضاع را به گونه‌ای شکننده ساخته که به زعم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هر‌گونه جرقه و دو‌قطبی‌سازی ممکن است کشور را درگیر خسارت‌های غیر قابل جبرانی سازد.
جریان‌های رادیکال اما بدون توجه به این مقتضیات کشور و مصوبات شعام، هر روز لشکر نصفه و نیمه‌ای را با برگ و باروی بسیار روانه پارلمان می‌سازند تا علیه روسای قوای سه‌گانه و مسوولان فحاشی و توهین کرده و به امنیت کشور شلیک کنند. مساله مهم در این میان بی‌توجهی به مصوبه شعام است. هر روز یک نماینده عضو جبهه پایداری در جمع معترضان انگشت‌شمار خواستار اجرای قانون حجاب و عفاف حاضر می‌شوند و به هر دستاویزی چنگ می‌زنند تا بهانه‌ای برای فشار به دولت پیدا کنند. ماجرای استفاده ابزاری یک نماینده پایداری از صحبت‌های رهبری و بازتاب‌های وسیع آن، یک نمونه از استفاده‌های ابزاری این طیف است.
این رفتارهای فراقانونی کار را به جایی رسانده که حتی نهادهای حاکمیتی نیز خواستار برخورد قانونی با آنها شده‌اند. مشرق نیوز دیروز نسبت به این تحرکات واکنش نشان داد و تحرکات این طیف‌های اردیکال را در راستای به هم زدن آرامش کشور ارزیابی کرد.
اما این همه ماجرای انتقادات اصولگرایان از جریان پایداری‌چی و بر هم زنندگان نظم و امنیت کشور به بهانه حجاب نیست، واکنش مهم‌تر را سید محمود نبویان که تا پیش از این ارتباط بسیار نزدیک و تنگاتنگی با جریان پایداری داشت، اتخاذ کرده است. نبویان در مورد تجمع مقابل مجلس و علت مخالفتش با لشکر‌کشی‌های خیابانی با اشاره به تحلیل‌های دشمنان به این نکته اشاره می‌کند: « دشمن بر اساس داده‌هایی تصمیماتی را ممکن است بگیرد. حرف دشمن این است که بازوهای ایران در منطقه زده شده است. اول سوریه سقوط کرد، سید حسن نصرالله و جانشین او (سید هاشم صفی‌الدین) ترور شده، حزب‌الله تضعیف شده .... (من نمی‌گویم این حرف‌ها درست است، بلکه اینها حرف دشمن است) در غزه هم هنیه و سنوار ترور شده‌اند. در عراق هم امریکایی‌ها مسلطند و حشد‌الشعبی مهار شده است. در یمن هم (دشمنان) معتقدند مهار کردن حاکمان انقلابی یمن کاری ندارد.»
صحبت‌های او که مشرق نیوز آن را منتشر کرده در ادامه اینگونه است: « در داخل کشور هم از نظر اقتصادی ایران ضعیف شده، وقتی اسراییل به ایران حمله کرد، پدافند ایران نتوانست عمل کند، همچنین قومیت‌های مختلفی در ایران وجود دارند. اصناف، کارگران و گروه‌های مختلف در ایران اعتراضاتی دارند. موضوعات دیگری چون، کشته شدن یک دانشجو، ورود تیم‌های تروریستی گوناگون به کشور به صورت ماهانه، ورود اسلحه بسیار، از سوی دیگر ایجاد ناامیدی کاذب روبه گسترش، ایجاد اختلاف و یاس، و... از همه اینها دشمن 2نتیجه گرفته است. 1) بهترین وقت حمله به ایران است.2) با ایجاد دوقطبی‌ها می‌توان اعتراضات را مشتعل کرد. موضوع ناترازی انرژی مردم را عصبانی کرده، یاس به وجود آورده و دوقطبی ایجاد کرده است. »
او مبتنی بر یک چنین داده‌هایی اینگونه نتیجه‌گیری می‌کند: «بر این اساس پس از سقوط سوریه رهبری فرمودند، دشمنان بوی کباب شنیده‌اند، مردم ایران آنها را زیر پا له می‌کنند. باید محاسبات دشمن را تغییر داد. در این فضا بحث لایحه حجاب و عفاف مطرح شد. دبیرخانه شورای امنیت ملی گفته هر چیزی که باعث دو‌قطبی شود باید جلویش گرفته شود. مبادا با یک کبریت مشتعل شود و کشور به دلیل بهانه‌های مختلف آسیب ببیند. اصل کار (تعلیق قانون حجاب و عفاف) بر اساس این تحلیل‌هاست. »
حسین سلیمانی سردبیر مشرق نیوز هم با انتشار پیامی در توییتر می‌نویسد: « برای اینکه مطمئن شوید حتی مساله حجاب هم که برای جریان خردمند انقلابی اولویت است، برای این گروه تندرو (که حتی آقای نبویان هم آنها را تندرو خوانده) صرفا بهانه‌ای برای برهم زدن آرامش کشور است، بعد از این فیلم‌های امین، از دستمزد یکی از سازمان‌دهندگان تجمعات حجاب و تجمع‌های پاستور و از مریدان فردی به نام شیخ وفسی که او را آیت‌الله می‌خوانند، آگاه شوید. درباره شیخ وفسی روزهای آینده به تفصیل صحبت خواهیم کرد. این گزارش بیش از دو سال پیش درباره خطر ظهور جریانات نئوفرقانی و نفوذ آنان در بین جوانان و مردم دغدغه‌مند نوشته شده است... حالا در اواخر سال 1403، جوانانی با ظاهر حزب‌اللهی، سردار قالیباف فرمانده جنگ و رییس مجلس را منافق، نفوذی، سازشکار، مخالف حجاب و… می‌خوانند و شعار می‌دهند «وعده صادق ما حذف سازشکاران است…!» این اظهارات برائت جستن بخش‌های خردمند‌تر جریان راست از تندروهای پایداری‌چی را نشان می‌دهد. باید دید طی روزهای آینده این مواجهه‌ها به سطح رسانه‌ای ختم می‌شود یا با اصرار تندروها به ادامه حاشیه‌سازی‌هایشان شکل و شمایل متفاوتی پیدا می‌کند؟
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1048177/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

تاریخ بازگشت مانوئل نویر به میادین مشخص شد

آنتونی: شهر سویل آفتاب دارد و از منچستر بهتر است

دیس‌بک خاویر تباس به آنچلوتی و رئال مادرید؛ خودتان خواستید، چرا شاکی هستید؟!

آلفونسو دیویس را برای فلیک نخریدند و او دیویس مخصوص بارسلونا را ساخت

بازیکنانی که بیشترین دستمزد را در لیورپول می‌گیرند؛ فاصله زیاد صلاح با چهار نفر بعدی!

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!

نقل قول از روبرت لواندوفسکی؛ بایرن مونیخ بزرگ است اما با بارسلونا قابل مقایسه نیست

گل دوم نیوکاسل به لیورپول توسط ایساک

وقتی کیلیان امباپه از مقایسه شدن با کریستیانو رونالدو لذت می‌برد

طعنه به آنچلوتی: بهانه نیاور، ما هم استراحت نکردیم

بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه قرآن کریم

دیدار صمیمانه رئیس‌جمهور با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح

پزشکیان: باید برای خودمان تعریف کنیم که تا چندسال آینده خودمان را از سوخت فسیلی نجات بدیم

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس: جریاناتی در کشور هستند که نمی‌گذارند دلسوزان کار کنند

ایران حمله به اتوبوس حامل نظامیان در بلوچستان پاکستان را محکوم کرد

زهرا سعیدی: مبارزه برای یک زن دشوارتر از یک مرد است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: حوثی‌ها و ایران بدانند که این تنها آغاز کار است

شوک دوم آمریکا به براندازان

عبدالله روا: مجری‌گری رو از دوران مدرسه شروع کردم

رضا گلزار : من پولدار نبودم، از صفر شروع کردم

خوش‌پوش‌ترین و بدتیپ‌ترین هنرمندان سال 1403

دو دقیقه قبل از رسیدن مهمونها

تعریف جالب عبدالله روا از خانواده‌اش

فلوت نوازی جذاب و تماشایی با حال و هوای بهاری

آهنگ زیبای «مهمونی بهار» از مهدی یغمایی

ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز اعلام شد

ثبت یک فوتی و 41 مصدوم در حوادث چهارشنبه‌سوری تهران

این‌جا ربات‌ها نامه‌ها را پست می‌کنند

رونمایی از کتاب «آقا سید محسن» در اهواز

سال سخت ایران!

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

توسعه خطوط کشتیرانی ایران به غرب و جنوب غرب آفریقا

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند

مردم قید شست‌وشوی فرش را هم زدند؛ دلایل کاهش مراجعه به قالیشویی‌ها اعلام شد

لغزش بدموقع ناپولی؛ صدرنشینی را به اینتر هدیه دادند

سلفی‌های صلاح در لیورپول، سنت شد

شکست خانگی روستوف برابر صدرنشین لیگ برتر روسیه

گل اول ذوب آهن به استقلال توسط محسن آذرباد

گل اول تراکتور به گل گهر توسط ابوالفصل رزاق پور گل به خودی

نیک نفس خطاب به داور بازی: پدر ما را در آوردی!

گزارش زنده؛ استقلال 0 - 1 ذوب آهن

سیو گلر ذوب آهن مانع از گل شدن شوت مهران احمدی شد

وزیر خارجه آمریکا: حملات به حوثی‌ها پیامی به ایران بود که از حمایت خود از آنها دست بردارد

توضیح قائم‌پناه درباره آمارهای مربوط به میزان محبوبیت رئیس‌جمهور

ادعای روانبخش از اجرای چراغ خاموش قانون حجاب در برخی شهرها

برداشته شدن صندلی ظریف از هیات دولت

اطلاعات جدید یاشار سلطانی درباره مالکیت خودرو سمند پرونده ساز برای کشف حجاب ‏

رضا گلزار درباره همسرش: زن‌ذلیل هستم