راه ترقی

آخرين مطالب

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در آئین عطرافشانی و گلباران مزار شهدا، گفت: فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد.

به گزارش ایثار، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در آئین غبارروبی، عطرافشانی و گلباران مزار شهدا به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری، گفت: امروز همه ما دعوت شده شهدا هستیم، شهدا در مقابل ظلم و ستم و هجمه های بی رحمانه دشمنان ایستادند و مقاومت کردند، استقلال و آزادی خود را مدیون شهدا و رهبری میدانیم.
سعید کهن‌سال، افزود: شهدا با تمام وجودشان تا پای جان ایستادند از لذات و تعلقات دنیوی گدَشتند و به لذت بالاتری که همان عشق به خدا، ارزشها و آرمان‌ها بود و عفت را با لذت مادی نقض کردند و به منفعت دیگران فکر می کردند.
وی با بیان این که شهدا دشمن شناس و با بصیرت بودند، اذعان داشت: پدران و مادران شهدا برای فرزندان خود آرزوهایی داشتند، اما با مصلحت اندیشی، سخاوتمندی و درک و معرفت بالا فرزندان خود را روانه جنگ حق علیه باطل کردند و با تقدیم جانشان از دستاوردهای انقلاب دفاع کردند.
مدیرکل بنیاد مازندران تصریح کرد: باید ادامه دهنده راه شهیدان باشیم، اگر فردی بودن را در زندگی خود ورق بزنیم شاید هیج توفیقی و لذتی برای افراد نماند، آنچه میتواند فردیت را نقض کند جامعه است که از خانواده شروع میشود، شهدای عزیز نگاهشان به جامعه اسلامی و هم نوعان خود و حفظ تمامت ارضی کشور بود.
کهن سال اظهار کرد: اگر شهدا جانهای مختلفی به آنان داده میشد حاضر بودند بارها در راه خدا شهید شوند، اگر امروز بر روی میز و صندلی هایی که نشسته ایم نتوانیم در جایگاه سازمانی و در مقامی که هستیم به مسئولیت و وظایف خود در قبال مردم عمل کنیم شرمنده شهدا خواهیم شد.
وی گفت: شهدا زنده اند و زندگی شان به فلسفه و نظام آفرینش گره خورده است و عالم بزرگتری را درک کردند و به وجود این عالم، بزرگ شدند و نزد خداوند آبرومند هستند، امروز همه ما وظیفه داریم در مقابل جامعه ایثارگری دست به سینه، احترام و عزتمندانه برخورد کنیم.

راه ترقی


مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران افزود: امروز بحث سهیمه و امتیازاتی برای جامعه ایثارگری مطرح میشود اگر بخواهیم به ازای آن رقمی تعیین کنیم در مقابل آن همه ایثارگری، جانفشانی و از خودگذشتگی هیج چیزی قابل قیاس نیست، امروز ما در قبال خون شهدا رسالت بزرگی داریم و در راستای خدمت رسانی مردم را معطل نکنیم چون شهدا مردم دار بودند و نگاه مردمی داشتند.
سعید کهن سال یادآورشد: اگر فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت کانون و تمرکز همه ما باشد و این فرهنگ در باورهای مردم جای بگیرد و باورپذیری اجتماعی ایجاد کند اثر تربیت پذیری دارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1048501/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دنیامالی: هر فرد باید یک مسئولیت در ورزش داشته باشد

ستاره بارسلونا 2 ماه خانه‌نشین شد

رونمایی از پیراهن 125 سالگی تیم ملی آلمان

واکنش رامین به غیبت در لیست تیم ملی

پنجره نقل و انتقالاتی سپاهان چه زمانی باز می‌شود؟

عضویت جوانمردی در هیأت اجرایی کمیته ملی پارالمپیک

شجاعیان: روانخواه می‌تواند در خارج از ایران هم موفق باشد!

شجاعیان: کم لطفی هوادران باعث شد نکونام برود!

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون دوچرخه‌سواری

فشار شدید روی امباپه

واکنش سخنگوی دولت به افزایش قیمت‌‌ها

فلاحت پیشه: ایران باید مستقل از چین و روسیه موضع هسته‌ای بگیرد

حرکت تحسین برانگیز در شبکه سه، اهدای مو سر به کودکان سرطانی

رقابت «موسی کلیم‌الله (ع)» با 2 فیلم کمدی در صدر گیشه

اولین آنونس فیلم سایه های روشن

مانتو جدید و شاد المیرا شریفی‌مقدم در ویژه برنامه تلویزیون

بخاطر عشق به جواد رضویان، شاعر شده!

یک شب خاص برای یک زندگی معمولی

اجرای زیبای ترانه «دیدی دلتو بردم» توسط علی لهراسبی در برنامه شب عیدی

خبر خوش وزیر دفاع برای سربازان وظیفه

وضعیت ذخیره آب در سد لتیان

آخرین وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور

دعوای دو همسایه بر سر جای پارک خودرو به قتل ختم شد

درخشش یک کهکشان مارپیچی ستاره‌زا در عکس «تلسکوپ فضایی هابل»

تایم‌لپسی جالب از لحظه رسیدن فضانوردان کرو-10 به ایستگاه فضایی

هنوز هم بناهای شاخص زیادی در بافت تاریخی رشت موجود است

بخشی از کتاب/ می‌خواهم سهمم را ببخشم

سرمقاله اطلاعات/ روابط بین‌المللی در سال 1403 پیوستگی‌ها و گسست‌ها

جهان بار دیگر در دام قدرت‌های بزرگ!

چرا حق مسکن کارگری در سال 1404 تغییر نکرد؟

بلیت‌های استرداده شده قطار چه می‌شود؟

شناسایی فرار مالیاتی 48 میلیارد تومانی یک رستوران در غرب تهران

قیمت میوه و صیفی‌جات شب عید اعلام شد

نماینده مجلس: اگر بحث رانت باشد و از ظرفیت خصوصی سازی فقط یک گروه خاص بهره ببرند قطعا خطاست

علت افت بیرانوند از زبان سعید عزیزیان

انتقال از استقلال به پرسپولیس از زبان سعید عزیزیان

عزیزیان: هواداران نباید به حسینی بی‌احترامی کنند

کمیته انضباطی بازیکن مس رفسنجان را محروم کرد

نشست پیشکسوتان مس رفسنجان با مومنی

تعویض طلایی لالیگا

رضایت سهراب مرادی از شرایط وزنه‌برداران نوجوان و جوان

فعال اصلاح‌طلب: روسیه شرایط میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را ندارد

واکنش سخنگوی دولت به افزایش قیمت‌ ارز و طلا

روایت محمود پاک نیت از همکاری با مرحوم فرج الله سلحشور

بهروزِ پایتخت: من را با بی‌احترامی کنار گذاشتند

مرگ بازیگر «روزتا» در 43 سالگی

سینا مهراد: به شکل عجیبی به بسم الله الرحمن الرحیم اعتقاد دارم

اولین تیزر رسمی سریال قول مردونه

هوتن شکیبا مشغول دوبله شیرشاه2

ناجی اجباری زندگی‌