هشدار قوه قضاییه به اخلالگران نظم عمومی در چهارشنبه آخر سال
اجتماعی
بزرگنمايي:
راه ترقی - ایرنا / معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با صدور پیامک سراسری به شهروندان نسبت به اخلال در نظم و سلب آسایش عمومی در شب چهارشنبه آخر سال هشدار داد.
در پیامک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه که امروز دوشنبه 27 اسفند منتشر شد، آمده است: «شب چهارشنبه آخرسال نزدیک است؛ مطابق قانون، هر کس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف موجب اخلال در نظم و سلب آسایش عمومی گردد، به مجازات حبس و شلاق محکوم خواهد شد.»
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با سه اپراتور مخابراتی با هدف ارتقای آگاهیهای عمومی و آشنایی مردم با نحوه درست استفاده از فناوریها با محوریت کاهش وقوع جرم، تفاهمنامه همکاری دارد همچنین از سه سال قبل نیز در قالب «پویش ارتقای آگاهیهای حقوق جامعه» برای شهروندان پیامکهای هشداری ارسال میشود.
به گزارش ایرنا و براساس اعلام سازمان اورژانس کشور حوادث مرتبط با چهارشنبه آخرسال و انفجار موادمحترقه در کشور از اول تا 26 اسفندماه جاری 6 کشته و 612 مجروح برجا گذاشته است همچنین از مجموع 612 مصدوم ناشی از انفجار موادمحترقه 575 نفر مرد و 37 نفر زن هستند ضمن اینکه جانباختگان این حوادث نیز شامل یک زن و پنج مرد هستند.
در این گزارش با اشاره به اینکه میانگین سنی مصدومان حوادث چهارشنبه سوری 19 سال است، تصریح شده، کوچک ترین مصدوم نوزادی سه ماه و پیرترین مصدوم هم مردی 89 ساله است.
از مجموع مصدومان انفجار موادمحترقه و حوادث چهارشنبه سوری 23 نفر در محل درمان و 589 نفر به بیمارستان منتقل شدند که 81 نفر بستری و 504 نفر پس از درمان ترخیص شدند.
بازار ![]()
-
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵:۱۶
-
۲۳ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1048766/