راه ترقی

آخرين مطالب

آمار سخنگوی اورژانس از فوتی‌ها و مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری اجتماعی

آمار سخنگوی اورژانس از فوتی‌ها و مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: آمارهای مصدومان حوادث چهارشنبه سوری تنها در روز گذشته (یکشنبه 26 اسفندماه) نسبت به روز قبل از آن حدود 30 درصد در مصدومیت افزایش یافته است.
بابک یکتاپرست شامگاه دوشنبه در برنامه تلویزیونی درباره بررسی آسیب‌های چهارشنبه سوری و راهکارهای پیشگیری از آن اظهار کرد: از اول تا 26 اسفندماه سال جاری 612 نفر براثر حوادث چهارشنبه سوری مصدوم شده که در کنار تعدادی که در اورژانس در محل درمان شده و تعدادی که در مراکز درمانی خدمات لازم را دریافت کرده‌اند، اکنون 81 نفر به علت شدت جراحت در بیمارستان‌ها بستری هستند.
مرگ خواهر و برادر جوان در حادثه چهارشنبه سوری
بازار
وی ادامه داد: این آمارها نشان می‌دهد حوادث چهارشنبه سوری در کشور مرگبار و آسیب‌زننده است که 6 نفر در این بازه زمانی جان خود را از دست داده‌اند در میان این افراد فوت شده یک دختر 19 ساله و پسر 23 ساله که خواهر و برادر بودند نیز در این حوادث جان باختند. میانگین سنی 19 ساله است و هفته گذشته یک پسر چهار ساله و روز گذشته یک دختربچه سه ماهه دچار سوختگی شدند.
وی اضافه کرد: لطمه‌هایی که این موضوع به خانواده‌ها وارد می‌کند می‌توان گفت که قابل جبران نیست، در این مدت 52 مورد قطع عضو ثبت شده است.
به گفته وی، پسربچه 13 ساله که دست خود را از دست می‌دهد، در آینده برای تحصیل، اشتغال و ازدواج مشکلات جدی خواهد داشت و فشارهای روحی و روانی آن در کوتاه‌مدت و بلندمدت خود را نشان می‌دهد.
141 مورد آسیب چشمی
یکتاپرست افزود: همچنین در این مدت 141 مورد آسیب چشمی نیز در حوادث چهارشنبه سوری در کشور به ثبت رسیده که در یک نمونه به دلیل پرتاب موادمنفجره در خیابان، تکه‌هایی از جدول کنار خیابان در چشم یک بانوی 36 ساله پرت شده و یکی از چشم‌های این خانم تخلیه شده است.
وی با بیان اینکه چهارشنبه سوری یک رسم است، اظهار کرد: نمی‌توان آن را حذف کرد و هرساله برنامه‌ای جامع برای این موضوع نداریم و فقط 10 روز باقیمانده به چهارشنبه سوری دنبال راهکار هستیم باید از تجربیات دیگر کشورها برای این جشن داشته باشیم.
یکتاپرست گفت: ما زمانی که جلوی استانداردها را می‌بندیم نتیجه آن بمب دست‌ساز است که چند نوجوان و جوان کنار هم جمع می‌شوند و مواد را در انباری جمع کرده و کل خانه منفجر می‌شود به عنوان نمونه در یک خانه در آذربایجان غربی هفت نفر مصدوم و 2 مورد فوتی به دلیل انفجار و ریزش خانه رخ داده است. اینها هزینه بالایی برای خانواده‌ها و سیستم درمانی و بهداشتی کشور دارد.
وی ادامه داد: از هفته‌های اول عمده حوادث مربوط به تولیدکنندگان موادمنفجره و موادمحترقه است و برخی مواقع نیز مربوط به پیش‌سازها و خرید مواد اولیه با حجم بالا توسط برخی نوجوانان ساخته می‌شود.
18 درصد مصدومان امسال عابر هستند
سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه 18 درصد مصدومان امسال عابر هستند، گفت: برخی از خیابان تردد می‌کنند و دچار چنین مشکلاتی می‌شوند و هیچ تقصیری در این حوادث ندارند بلکه قربانی می‌شوند.
وی با بیان اینکه این موضوع نیاز به فرهنگ‌سازی دارد، افزود: همکاران ما در بخش آموزش همگانی از سال گذشته طرحی را ارائه دادند که هرساله با کمک آموزش و پرورش برای آموزش به دانش‌آموزان با سن پایین برنامه‌هایی داریم که سال گذشته پویش سوگند اجرایی شد که در یک هزار مدرسه بچه‌ها فیلمی را تهیه و با هم سوگند خوردند که به سمت فعالیت‌های خطرناک نروند.
یکتاپرست اضافه کرد: امسال نیز پویش چهارشنبه سوری ایمن در سه هزار مدرسه در سراسر کشور با گویش و لباس محلی و مشارکت دانش‌آموزان اجرا شد و دانش‌آموزان متعهد شدند که به اینگونه حوادث توجه جدی داشته باشند و تفریحات شاد و فضای مفرح را در این شب اجرا کنند.
وی در ادامه درباره برخی از حوادث حتی برای نیروهای اورژانس نیز گفت: 2 هفته پیش در کنار یکی از پایگاه‌های اورژانس جنوب تهران یک مورد آتش‌ از سوی مردم برپا شده بود که همکاران اورژانس برای تذکر به سمت این افراد رفته و نارنجک را به سمت این نیروی اورژانس پرت کردند که در نهایت چند روز در بیمارستان بستری بود و اکنون دست و شانه این فرد از حرکت افتاده است و این فرد به چه جرمی باید این موارد را تحمل کند.
10 درصد تماس‌ها با اورژانس مزاحمان تلفنی هستند
یکتاپرست با بیان اینکه 10 درصد مزاحمت تلفنی داریم، گفت: تعدادی در حد زنگ زدن و قطع کردن است و تعدادی نیز در زمینه بازسازی کردن یک صحنه حادثه است و آمبولانس مجبور است که به صحنه حادثه برود با قوه قضاییه صحبت شده و حکم‌های بازدارنده‌ای هم گرفته شده است و برای تهران 16 مورد حکم گرفته‌ایم که خطوط آنها قطع شده و در مشهد یک مزاحم تلفنی محکوم شده که یک ساعت در روز در این مراکز اورژانس فعالیت‌های خدماتی انجام دهد.
وی معتقد است باید بازدارندگی روی این موضوع داشته باشیم زیرا به عنوان نمونه یک نفر 6 میلیون تومان جریمه شده و این بازدارنده نیست. این اقدامات به شکلی قتل غیرعمد است زیرا زمانی که 20 میلیون تماس در سال داریم و 2 میلیون تماس مزاحم تلفنی است این عدد معنادار است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1048916/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دبیر انجمن صنایع نساجی: 300 میلیون دلار صادرات فرش ماشینی داریم که تا یک میلیارد دلار قابل افزایش است

نظر عضو کارفرمایی شورایعالی کار در خصوص افزایش 45درصدی حقوق کارگران

بورس 1403 با ریزش تمام شد

اظهارات عارف درباره معرفی وزیر اقتصاد

اکرمی: وزارت اقتصاد به من پیشنهاد نشده و نمیخواهم هم پیشنهاد شود

اطلاعیه سازمان مالیاتی درباره بند (ت) تبصره 6 قانون بودجه

لواندوفسکی: بعد از بردن اتلتیکو نخوابیدم!

اهداء حکم ریاست کمیسیون ورزشکاران کمیته پارالمپیک به بیگدلی

یک کارت زرد فاصله رافینیا تا ترکیب بارسلونا!

کمالوند: رقابت برای صعود به لیگ برتر سخت ولی شدنی است

حسین خبیری: تیم فوتبال زنان فولاد همچنان مورد حمایت است

خدابنده‌لو: از زندگی در جنوب تهران لذت می‌برم

بیاتلو: نزدیکان شما از جادوگری خبر دارند!

زمان بازسازی نهایی ورزشگاه آزادی اعلام شد

پیام مرموز پدری همه را شگفت‌زده کرد

سرنوشت طارمی به عربستان گره خورد

واکنش ایران به طرح پرونده «هواپیمای اوکراینی» در شورای ایکائو

بیگدلی: ترامپ در یمن موفق نشود، ایران را به عنوان مقصر اعلام می‌کند

روایتی دست اول از نحوه نفوذ کشمیری و کلاهی در نقاط حساس نظام

تبریک نوروزی پزشکیان به امامعلی رحمان

اسکار برای مراسم 2026 مجری تکراری انتخاب کرد

اینها تنها یک انیمیشن نیستند

بازخوانی آهنگ فرامرز اصلانی توسط گرشا رضایی

حرم امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) سیاه‌پوش شد

جزئیات مجموعه‌های امتحانی آزمون دکتری 1405 اعلام شد

هشدار سخنگوی آتش‌نشانی تهران درباره خطرات بالن‌های آرزوها

نخستین تصویر مستقیم «جیمز وب» از کربن دی‌اکسید خارج از منظومه شمسی

آرزوهای بزرگ به همین دلیل عملی نمی شوند!

سرمقاله اطلاعات/ خودتان هر چه صلاح می‌دانید!

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: میلیارد دلار انرژی را 3 میلیارد دلار می‌فروشیم!

عارف: نیازمند تصمیم‌گیری‌های شجاعانه اقتصادی هستیم

تاخت و تاز قیمت‌ها در بازار سکه و دلار؛ طلا از مرز 8 میلیون تومان عبور کرد

حق بیمه شخص ثالث انواع خودرو در سال 1404 اعلام شد

دادگستری: از خرید آنلاین طلا در صفحات نامعتبر خودداری کنید

حمله رجب‌زاده به بیاتلو: دهانت را باز کن!

حسین طیبی: با افتخار پرسپولیسی هستم

تمرین استقلال با حضور مجتبی جباری مربی جدید آبی‌پوشان

کلیپ باشگاه فولاد به بهانه تولد یحیی گل‌محمدی

ناهید کیانی: در اردوها والیبال و پانتومیم بازی می‌کنیم

ناهید کیانی: از بچگی پرسپولیسی بودم

ناهید کیانی: بعد از المپیک توکیو افسردگی شدیدی گرفتم

ناهید کیانی: رقیب خوب، بزرگترین نعمت برای یک ورزشکار است

رسانه‌های اماراتی: در بازی با ایران قدرتمندتر از همیشه‌ایم

لیگ عربستان 71 بازیکن ملی‌پوش دارد!

دبیری: به معاون پارلمانی ربطی ندارد که جلوی استیضاح را بگیرد

کنایه ربیعی به مخالفان دولت

مل گیبسون باز هم خبرساز شد؛ این بار برای اخراج یک وکیل

«سین هفتم» روانه بازار موسیقی شد

مجروح واقعه تروریستی تفتان به برادر شهیدش پیوست

ازدحام مسافران نوروزی عتبات در مرز مهران