راه ترقی

آخرين مطالب

هشدار مجری آمریکایی درباره تبعات حمله به ایران سياسي

هشدار مجری آمریکایی درباره تبعات حمله به ایران
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / مجری شناخته شده آمریکایی در واکنش به اظهارات تهدیدآمیز رئیس جمهور کشورش علیه ایران نسبت به پیامدهای آغاز جنگ علیه ایران هشدار داد.
«تاکر کارلسون» ستون‌نویس و مجری تلویزیون اهل ایالات متحده به اظهارات تهدیدآمیز «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که شامگاه دوشنبه در بیانیه‌ای ادعا کرد که «از این لحظه به بعد، هر تیری از سوی یمن به‌عنوان تیری شلیک شده از سوی ایران برداشت خواهد شد. ایران با عواقب جدی این اقدامات روبرو خواهد شد.» وامنش نشان داد.
او گفت: شایان ذکر است که حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران تقریباً به‌طور قطع منجر به کشته شدن هزاران آمریکایی در پایگاه‌های ما در سراسر خاورمیانه خواهد شد و ده‌ها میلیارد دلار برای ایالات متحده هزینه خواهد داشت.
بازار
کارلسون ادامه داد: هزینه اقدامات تروریستی آینده در خاک آمریکا ممکن است حتی بیشتر باشد. اینها حدس و گمان نیست، این‌ها برآوردهای خود پنتاگون است. یک کارزار بمباران علیه ایران منجر به آغاز یک جنگ خواهد شد و این جنگ آمریکا خواهد بود. نگذارید مبلغان به شما دروغ بگویند.
رئیس‌جمهور آمریکا که در طول کارزار انتخاباتی‌اش، هدف خود را «ایجاد صلح» معرفی کرده بود، اخیرا حملاتی را علیه یمن انجام داده که باعث خشم جامعه آمریکایی و هراس آن‌ها از کشانده ‌شدن پای واشنگتن به جنگی دیگر در غرب آسیا شده است.
ترامپ در بیانیه خود مدعی شد: هیچ‌کس فریب نخورد! صدها حمله توسط حوثی‌ها(انصارالله) که مورد نفرت مردم یمن هستند، انجام می‌شود. همه از ایران سرچشمه می‌گیرند و توسط ایران ایجاد می‌شوند.
ادعای عدم اقبال مردم یمن به انصارالله در حالی است که آن‌ها روز دوشنبه در تجمعی میلیونی از سیاست‌های ضد آمریکایی-صهیونیستی صنعاء حمایت کردند.
رئیس‌جمهور آمریکا که به‌نظر می‌رسد از رسیدن به اهداف خود در حمله به یمن ناکام مانده همچنین در این بیانیه مدعی شد: هرگونه حمله یا تلافی بیشتر از سوی حوثی‌ها با قدرت زیادی پاسخ داده خواهد شد و هیچ تضمینی وجود ندارد که این پاسخ در آنجا متوقف شود.
این ادعا و تهدیدات علیه ملت ایران درحالی است که «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری روز دوشنبه خود تصریح کرد: ما به هرگونه تعرضی علیه تمامیت سرزمینی و علیه امنیت و منافع ملی ایران با قاطعیت پاسخ می‌دهیم و تردیدی در این زمینه وجود ندارد. مردم و دولت یمن خودشان به صورت مستقل در مورد اقداماتی که لازم می‌دانند در مورد فلسطین و حمایت از مقاومت مشروع مردم فلسطین انجام دهند، تصمیم می‌گیرند.
جمهوری اسلامی ایران همواره اتهامات حمایت نظامی از یمن را رد کرده است اما مقامات ایران تأکید کرده‌اند که هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی و ملت این کشور با پاسخ قاطعانه روبرو خواهد شد.
انصارالله یک نهاد سیاسی و نظامی مستقل است که بر اساس اهداف ایدئولوژیک و استراتژیک خود عمل می‌کنند. برخلاف ادعای کشورهای غربی و شخص ترامپ، ایران گروهی نیابتی در منطقه ندارد و یمنی‌ها از دستورات ایران پیروی نمی‌کنند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1049094/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جاده چالوس یکطرفه شد

پرتاب نارنجک به سمت آمبولانس در اسلامشهر

1161 مزاحمت تلفنی برای اورژانس تهران در چهارشنبه‌سوری!

انفجار ترقه‌های چهارشنبه‌سوری از فراز برج میلاد

آغاز بارش باران از فردا در بیشتر نقاط کشور؛ هوا سرد می‌شود

تعداد فوتی های چهارشنبه سوری افزایش یافت

اصابت مواد منفجره با 2 آمبولانس؛ یک تکنسین اورژانس آسیب دید

گذر یک شبانه روز در سیاره ما

نبض زندگی با این شعر زیبا!

روایت سی‏‏‌ان‏‏‌ان از گورهای دسته‌جمعی علوی‌ها

جامعه‏ بی‌‏اعتناست نه ناامید

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره نظارت بر سفرهای نوروز 1404

پرداخت صد درصد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت

ابلاغ مصوبه واگذاری 7 شرکت دولتی بابت تادیه بدهی دولت به تأمین اجتماعی

خداحافظی تلخ بورس با سال 1403

شکایت از نماینده سابق مجلس فرانسه به خاطر یک اتهام به دشان

اولین صحبت‌های جباری پس از بازگشت به استقلال

خاطره پیشکسوت کشتی از کارگری در راه‌آهن برای خریدن رادیو قسطی برای مادرش

کری یامال برای اروپا؛ جام چمپیونزلیگ مال ماست

چرا بازیکن استقلال از بازیکن النصر پیراهن گرفت

ربیعی: برای گروهی ماندن در قدرت از هر اولویت دیگری مرجح‌ تر است

شعر دوبیتی سیروس میمنت به زبان ترکی برای کارگردان فیلم آپاراتچی

خاطره طنز سیروس میمنت از فامیل طنازش

سعید آقاخانی زندگی «سیروس میمنت» را نجات داد

آهنگ شنیدنی «چهارشنبه سوری» با صدای علی مولایی

عابرین پیاده بیشتر مصدومان چهارشنبه سوری؛ از خانه خارج نشوید

انفجار نارنجک در دست مرد ٣٠ ساله

آتش‌سوزی مجتمع پزشکی در بهشهر مازندران

شگرد کثیف برای سرقت های سریالی!

درمان ابولا با یک قرص؛ آزمایش روی میمون‌ها با نتایج امیدوارکننده همراه شد

پایان طوفانی قیمت‌ طلا و سکه در سال 1403

معاون سازمان ملی هوش مصنوعی: از نیروهایمان فقط 15 نفر مانده‌اند که آنها هم کار خاصی نمی‌کنند

تایید شد؛ ستاره بارسا 2 ماه غایب است

حمله تباس به رئال: با بقیه فرقی ندارید، ساکت باشید!‏

بیانیه جامعه مدرسین درباره اتفاقات اخیر در سوریه و یمن

انتقاد شدید ایران از رویکرد مداخله‌جویانه غرب در شورای حقوق بشر

آمریکا غرق شدن ناو اطلاعاتی ایران را تکذیب کرد

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

رویا میرعلمی چرا اسم فرزندش را «کارن» گذاشت؟

مشاهده افکار نزدیکان توسط روح در زمان کما

سرطان بازیگر زن جوان را به کام مرگ کشاند

تغییر سرنوشت برزخی با خرید یک شیرخشک برای کودک نیازمند

چهارشنبه سوریه/ مراقب باشین!

زمان آشنایی و پدر شدن سپند امیرسلیمانی

با ترانه بختیاری و عیدانه «عید ایل» همراه شوید

عبور شمار مصدومان چهارشنبه سوری از هزار نفر

درخواست آتش‌نشانان از جوانان و نوجوانان در شب چهارشنبه‌سوری

بسته شدن مرز مهران توسط طرف عراقی به روی زائران ایرانی تکذیب شد

ماهواره «گوگل» برای نظارت بر آتش‌سوزی جنگلی پرتاب شد

داستانک/ تشخیص انسان خوب