راه ترقی

آخرين مطالب

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد! ورزشی

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 / رئال مادرید در شرایطی عجیب قرار گرفته چرا که از 23 بازیکن این تیم، 16 نفر به دلیل حضور در اردوهای تیم‌های ملی در فیفادی ماه مارس غایب هستند. در واقع کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم، تنها با دو بازیکن سالم در تمرینات باقی مانده است. فده والورده، یکی از ستاره‌های کلیدی رئال که بیش از 4232 دقیقه در این فصل بازی کرده، با وجود مصدومیت جزئی پس از دیدار مقابل ویارئال، راهی تیم ملی اروگوئه شده است. این وضعیت، زنگ خطر را برای رئال به صدا درآورده، به‌ویژه در حالی که ماه‌های تعیین‌کننده پایان فصل در پیش است.
رئال مادرید اخیراً در دو بازی سخت با فاصله زمانی اندک به میدان رفت. ابتدا در ضربات پنالتی اتلتیکو را شکست داد و سپس مقابل تیم ویارئال با نتیجه 2-1 پیروز شد؛ یک بازگشت دیگر که نشان‌دهنده روحیه بالای این تیم در شرایط سخت است. سپس، این تیم به لالیگا اعتراض کرد، زیرا فاصله میان بازی دربی اروپایی در متروپولیتانو و دیدار در لاسرامیکا کمتر از 72 ساعت بود. خستگی بازیکنان رئال آشکار است، مشکلی که همه تیم‌های بزرگ اروپا که در چند رقابت حضور دارند، با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. رئال در این فصل ممکن است تا 72 بازی انجام دهد، به‌خصوص با حضور در جام باشگاه‌های جهان جدید که تابستان در آمریکا برگزار می‌شود.
تعطیلات فیفا در ماه مارس، مشکلات را تشدید کرده است. در این دوره، 16 بازیکن از جمله تیبو کورتوا، آندری لونین، مارکو آسنسیو، آنتونیو رودریگر، داوید آلابا، فده والورده، لوکا مودریچ، آر دا گولر، اورلین شوامنی، ادواردو کاماوینگا، جود بلینگام، وینیسیوس جونیور، رودریگو، براهیم دیاز، اندریک و کیلیان امباپه به تیم‌های ملی خود ملحق شده‌اند.

راه ترقی

برخی از این بازیکنان پس از غیبت‌های طولانی به اردوی ملی بازگشته‌اند: کورتوا پس از برکناری تدسکو (که با او اختلاف داشت) به بلژیک بازگشته، اندریک به دلیل مصدومیت نیمار در لحظه آخر به برزیل دعوت شده، امباپه پس از غیبت‌های مبهم دوباره به فرانسه پیوسته، آلابا پس از مصدومیت طولانی‌مدت به اتریش برگشته و آسنسیو برای اولین بار به دلیل درخشش در رئال به تیم ملی اسپانیا دعوت شده است.
در نتیجه، آنچلوتی تنها با هفت بازیکن در والدبباس باقی مانده است: لوکاس واسکز، فرلاند مندی (مصدوم)، فران گارسیا، دنی سبایوس (مصدوم)، ادر میلیتائو (مصدوم)، دنی کارواخال (مصدوم) و خسوس وایخو (مصدوم). در واقع، تنها سه بازیکن از تیم اصلی در دسترس هستند که وایخو عملاً در برنامه‌های آنچلوتی جایی ندارد.
بازار



این تعطیلات برای آنچلوتی فرصتی است تا بازی‌های بین‌المللی را تماشا کند و با بازیکنان جوان آکادمی کار کند، اما نگرانی اصلی او مصدومیت‌های احتمالی است.
او پس از بازی با ویارئال گفت: «خوشبختانه مصدومیتی نداشتیم، اما آسنسیو به دلیل فشار روی عضلات ساق پایش تعویض شد و رودریگر با وجود استراحت، مجبور به بازی شد. این یک تمرین بقا بود. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که با وجود همه سختی‌ها، در کورس همه جام‌ها هستیم. با دینامیک خوبی به تعطیلات می‌رویم، اما خستگی زیادی داریم. بازیکنان نیاز به استراحت دارند، اما برخی باید به تیم‌های ملی بروند.»
رئال از "ویروس فیفا" وحشت دارد، زیرا مصدومیت‌های احتمالی در این اردوها می‌تواند برنامه‌های تیم را در ماه‌های پایانی فصل خراب کند. رئال در لالیگا مدعی قهرمانی است، در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال قرار دارد و پس از برد 1-0 مقابل رئال سوسیداد در نیمه‌نهایی کوپا دل ری، به فینال نزدیک شده است. اما تقویم فشرده پس از تعطیلات امان نمی‌دهد.

راه ترقی

آنچلوتی اشاره کرد که تیمش از 3 ژانویه 2025 تاکنون 22 بازی انجام داده و در صورت ادامه این روند، تا هفته ماقبل آخر لالیگا هر هفته دو بازی خواهد داشت. بازگشت پس از تعطیلات نیز دشوار است: لگانس، رئال سوسیداد، والنسیا، آرسنال، آلاوس و دوباره آرسنال در انتظارند.
فده والورده بیش از همه نگران‌کننده است. او که بیش از 4232 دقیقه بازی کرده، پس از 82 دقیقه تلاش در ویارئال و بازی کامل در متروپولیتانو، با مصدومیت جزئی راهی اروگوئه شده است. او تاکنون 450 دقیقه با تیم ملی اروگوئه بازی کرده و احتمالاً در این تعطیلات نیز به میدان خواهد رفت. در مقابل، برخی بازیکنان مثل گولر (528 دقیقه با تیم ملی) و مودریچ (515 دقیقه با کرواسی در 40 سالگی) از این فرصت برای دقایق بیشتر استفاده می‌کنند، اما برای والورده، این سفر می‌تواند خطرناک باشد. رئال امیدوار است بازیکنانش سالم برگردند تا در این ماراتن سخت به موفقیت برسند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1049149/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیگ نذری و آرزوی تجربه‌گر مرگ برای ادای نذری

گفتم این آغاز پایان ندارد

دعای مادر و تابیده شدن نوری زیبا به روح تجربه‌گر مرگ موقت

مادرانه‌ای به وسعت سینما؛ مروری بر نقش آفرینی‌های مریلا زارعی

آهنگ «عدل موثق» از محسن چاوشی مخصوص این شب ها

دانشمندان «ژن زبان انسانی» را به موش‌ منتقل کردند؛ نتیجه شگفت‌انگیز بود

داستانک/ درویش و خواجه

جلیلی در 1403: سایه‌نشین اجماع‌سوز

بیداری تسلیحاتی اروپا پس از تنها ماندن برابر روسیه

شهردار استانبول دقایقی پیش از بازداشت چه پیامی منتشر کرد (زیرنویس فارسی)

آیا راه تهران و پوتین با پایان جنگ اوکراین از هم جدا می‌شود؟

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری تا پایان فروردین 1404

وزیر نیرو: حال منابع آبی کشور خوب نیست

کومان: امیدوارم یامال به دستاوردهای مسی برسد

صحبت های پائولو بنتو سرمربی و آتومو بازیکن امارات در کنفرانس خبری پیش از دیدار با ایران

سون: بازیکنان در تیم ملی انرژی زیادی می‌گیرند

بازدید کادرفنی تیم ملی امارات از چمن ورزشگاه آزادی

نمایی از سکوهای ضلع شرقی آزادی که تخریب شده و برای بازسازی به این شکل در آمده است

لحظاتی از آخرین تمرین ملی پوشان پیش از دیدار با تیم ملی امارات

آتومو بازیکن تیم ملی امارات: یک بازی حیاتی و سخت مقابل ایران داریم و سعی می‌کنیم بهترین نتیجه را کسب کنیم

عکاسی تورام از طارمی؛ ویدئوی جالب صفحه رسمی اینتر در اینستاگرام

اسپالتی: گواردیولا باعث پیشرفت تیم ملی آلمان شد

سرمربی سابق ایران؛ کارتال کارنامه‌دار است

ترامپ: ایران باید حوثی‌ها را به حال خود رها کند تا برای خودشان بجنگند

خاطرات شنیده نشده سخنگوی دولت سیزدهم از تواضع وزیر امور خارجه شهید

آکسیوس: ترامپ به ایران ضرب‌الاجل دوماهه داده است

بازی لیلا حاتمی با گویش و لجه‌های متفاوت

تجربه محمد رضا شهبازی از شنیدن خبر شهادت شهید رئیسی در وسط برنامه

شیرین کاری‌های دختر بچه محیا اسناوندی در برنامه شب عیدی

کشف 85 درصدی پرونده‌های جعل و کلاهبرداری

بازداشت عنصر تجزیه‌طلب فضای مجازی در مشگین‌شهر

تصاویر وداع فرزندان و نوه های شهید سید حسن نصرالله با پیکر ایشان

کشف بیش از 27 هزار مواد غذایی فاسد در 24 ساعت گذشته

سبد بدهم نارنج می چینی؟

استاد دانشگاه آلاباما: نتانیاهو، ترامپ را برای ورود به جنگ یمن متقاعد کرده است

افزایش عوارض خروج از کشور در بودجه 1404

بخشنامه مهم وزارت کار درباره دستمزد 1404 کارگران

وقت عیدی دادنه! با آکادو، یه هدیه خاص دیجیتال به عزیزانت بده

پیشنهاد نجومی عربستان برای یکی از مدافعان رئال

چشمی: با بردن امارات، صعود می‌کنیم

10 فیلم و سریال روز جهان برای تلویزیون دوبله شدند

خوبه شارژ فرهاد تموم نشد!

اگه زنت بود اینکارو میکردی!؟

با صدای علیرضا طلیسچی بشنوید؛ «این زمستونم تموم شد»

ماژول آتنا در ماه را ببینید!

رکوردشکنی های پیاپی مصرف بنزین در نخستین روزهای تعطیلات نوروزی

بحران در آرژانتین؛ لائوتارو به بازی اروگوئه نرسید

اعلام رسمی پایان همکاری استقلال با نوازی

حضور تاج در تمرین تیم ملی

مادرید میزبان فینال لیگ قهرمانان

ویکی پدیاجستجو