راه ترقی

آخرين مطالب

از چکه سقف تا قطعی برق؛ عجب بازسازی‌ای! نوشتارها

از چکه سقف تا قطعی برق؛ عجب بازسازی‌ای!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فوتبال 360 /متن پیش رو در فوتبال 360 منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
2 میزبانی از 2 تورنمنت آسیایی، ایرادات زیرساخت در فوتبال ایران را نمایان‌تر کرده است.
بازار
ورزشگاه آزادی در شرایطی تبدیل به آبرومندانه‌ترین ورزشگاه تهران برای میزبانی از رقابت‌های آسیایی به شمار می‌رود که به وضوح به لحاظ زیرساخت با چالش‌های متعددی روبرو است. هنوز از زمانی که چمن این ورزشگاه تبدیل به سوژه‌ای برای آبروریزی در رسانه‌های ریز و درشت دنیا شده بود نمی‌گذرد. آن زمان قرار بود النصر با ستاره‌های بین‌المللی‌اش برای اولین بار به تهران سفر کند و مقابل پرسپولیس صف‌آرایی کند. کیفیت چمن ورزشگاه آزادی و استارت تعمیرات اولیه در بخش غربی ورزشگاه به قدری شرایط را بد جلوه داده بود که باعث تعجب عربستانی‌ها شد.
پس از آن و در واقع در پی وایرال شدن چنین تصاویری، مسئولان وقت سریعا دست به کار شده و وعده ساخت ورزشگاهی آبرومندانه، بزرگ و مدرن که در شان ایران باشد را دادند. در چشم بهم زدنی ولی آن وعده از مدار عملی شدن خارج شد. عنوان شده که چینی‌ها که قرار بود به جای پول، از ایران نفت بگیرند و ورزشگاه بسازند، حاضر به پذیرش چنین توافقی نشدند. پس از آن، پروژه بازسازی ورزشگاه آزادی با هزینه‌ای گزاف روی میز قرار گرفت. سرانجام تصمم برآن گرفته شد تا با هزار و 900 میلیاردتومان (به شرط ثابت بودن قیمت ارز) این ورزشگاه در مدتی کوتاه بازسازی و مدرن شود. البته که این مدت کوتاه تبدیل به یک رویا شده و حالا عنوان شده که پروژه تعمیر و بازسازی آزادی تا پایان سال 1405 زمان خواهد برد. البته که بخشی از این ورزشگاه، خاصه قسمت غربی آن بازسازی شده و مورد استفاده قرار گرفته است. ضمن این‌که 2 ضلع جنوبی و شمالی هم در دست تعمیر و بازسازی قرار گرفته است.
عجب بازسازی‌ای!
درست است که مسئولان امر روی بازسازی ضلع غربی مانور زیادی داده‌اند ولی طولی نکشید تا مشخص شود ایراداتی در همین قسمت‌های بازسازی شده، حتی با صرف هزینه و وقت زیاد، وجود دارد. ایراداتی که البته از بد روزگار در 2 بازی آسیایی هویدا شده که قاعدتا به غیر از آبروریزی، چیزی برای ورزش ایران ندارد. اولی و تکراری‌ترین آن‌ها، چکه آب از سقف تازه تعمیر شده بخش‌هایی از ضلع غربی است. در دیدار قبلی النصر با پرسپولیس که با تساوی به پایان رسید، چکه آب از قسمتی از سقف میکسدزون که بازیکنان عربستانی باید از آنجا رد می‌شدند به قدر کافی وایرال شد. این‌بار هم در پی ویدیوهای منتشر شده از بازی تیم ملی ایران و امارات، مشخص است که آب به طرز بی‌رحمانه‌ای از سقف آبدارخانه قسمت «CIP» در حال چکه کردن است. این یکی فعلا پیامدی که منجر به آبروریزی شود، نداشته ولی درد بزرگتر، قطعی برق یکی از پروژکتورهای ورزشگاه آزادی است که باعث شد بازی قریب به30 دقیقه متوقف شود! این یکی از آن جهت مایه آبروریزی و نگرانی است که این بازی در کشورهای دیگری، خاصه همین کشورهای عرب زبان، پخش زنده می‌شود. به راستی چه کسی در این عصر می‌پذیرد که ورزشگاه بازسازی شده، آن‌هم در چنین تورنمنتی، با مشکلی به این بزرگی روبرو شود؟
قطعا باید میزبان جام ملت‌های آسیا شویم!
حالا که زیرساخت ورزشگاه‌ها در ایران عالی است، بازسازی و تعمیرات به بهترین شکل پیش می‌رود، مشکلات مالی برچیده شده و به قدر کافی ورزشگاه با چمن و سکوی استاندارد وجود دارد، بهترین زمان برای درخواست مجدد برای میزبانی جام ملت‌های آسیا است چراکه با مخابره شدن تصاویر جدید از ورزشگاه آزادی، این بار «AFC» می‌تواند با درخواست فدراسیون فوتبال ایران موافقت کند! پرسش بزرگ در این بین اینجاست که قدراسیون فوتبال ایران چه اقدامی برای بهبود زیرساخت‌ها انجام داده که هر دوره برای جام ملت‌های آسیا درخواست میزبانی می‌دهد و بعد هم اگر خودش انصراف ندهد، توقع پذیرش چنین خواسته‌ای از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا را دارد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1050171/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدافع سابق رئال مادرید برای اولین بار به تیم ملی اسپانیا دعوت شد

فن دایک: پائو کوبارسی دقیقا کاری را انجام می‌دهد که من خیلی‌ دوست دارم

پائو کوبارسی به بارسلونا برگشت

هشدار به آلیسون؛ شماره یک لیورپول من خواهم بود

ظهره‌وند: اگر آمریکا دست از پا خطا کند، ایران سیلی محکمی خواهد زد

انتقاد تند دفتر علی لاریجانی علیه برادر زن او

گریه تلخ «المیرا شریفی مقدم» وقتی دم عیدی میره خانه سالمندان

3 اقدام ساده برای پیشگیری از تصادفات از نظر «سروش صحت»

با افتخار کاسه گدایی دستش گرفت!

برای درک زیبایی، کافیه مرد باشی

ویژه‌های حوادث/ مردی که همسر و دو پسرش را سلاخی کرد!

کشف علمی شگفت‌انگیز؛ مرغ عشق با ساختار مغزی خاص، قادر به تولید صداهای انسانی است

شیرینی زبان قرآنی سعدی

رفع حصر از کروبی، حصر برای احمدی‌نژاد

قیمت گوشت قرمز در اولین روز سال 1404

عذرخواهی «جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی

رشد 25 درصدی قیمت طلای سرخ

مارکت بهاری فوتسال؛ سنگربان تیم ملی در سیرجان

تمرین پرسپولیس 80 دقیقه زیر باران شدید!

عذرخواهی خیابانی از وزیر جهاد کشاورزی

دست به یقه شدن رنار و برانکو

کری‌‌خوانی بی‌حساب و کتاب؛ گاف عجیب ویدال مقابل هواداران پاراگوئه

واکنش جالب جواد خیابانی به شوخی های مردم

ضدحال برای خامس رودریگز؛ لئون مکزیک از جام جهانی باشگاه‌ها کنار گذاشته شد

سوال یک نماینده از وزارت خارجه؛ جاسوس فرانسوی در قبال چه آورده‌ای آزاد شد؟

اولیانوف: با گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردم

هشداری که عراقچی به وزیر خارجه امارات داد

شریفی‌نیا: قرار بود نقش حضرت عبدالعظیم را «محمدعلی فردین» بازی کند

انتقاد به برنامه‌های سال تحویل تلویزیون

شریفی نیا: قرار بود آن خانم نقش قطام را در سریال امام علی(ع) بازی کند!

اکبر عبدی: آینده مالی خانواده‌ام تامین شده حتی بعد از من!

ما سنا کیه؟

ابوالفضل پورعرب در 63 سالگی: پسرم به خاطر من جوانی نکرد

جادوی موسیقی کردی؛ سفر به دنیای "گل نیشان" با صدای مظهر خالقی

بارش تگرگ شدید در جاده دهلران به مهران

جریمه رعایت نکردن فاصله طولی خودروها

(1 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ در طبیعت کمپ نزنید

آیا واقعاً مغز مرد و زن با هم متفاوت است؟

شاعرانه/ چمن از گل شد، چون سر کویت

چرا روسیه زیرتحریم‌های سنگین دچار مشکلات اقتصادی ما نشد؟

مصدومیت کالافیوری در ایتالیا؛ بازی با رئال مادرید فعلاً در خطر نیست

گندوز الجزایر را به دندان کشید!

حواشی دیدار دیروز ایران و امارات با حضور رئیس جمهور

برد ارزشمند برزیل در مقدماتی جام جهانی 2026

آلمان برنده دیدار سنتی برابر ایتالیا این بار در یک چهارم نهایی لیگ ملتهای اروپا

تبریک تولد لوتار ماتئوس، اسطوره آلمانی دنیای فوتبال توسط صفحه رسمی بوندسلیگا

گل تماشایی لازار سامارژیچ برای صربستان در بازی مقابل اتریش

ضربات آزاد تماشایی در لیگ قهرمانان اروپا با هنرنمایی رونالدو و بکام و شوت غیرقابل مهار بالوتلی

وقتی موبایلت در ورزشگاه نیز قبل از به‌ثمر رسیدن گل نوتیفیکیشن می‌دهد!

ایده کارت زرد و قرمز در فوتبال از کجا رسید؟