راه ترقی

آخرين مطالب

مهدی تاج: رئیس جمهور روی بازی تدارکاتی خوب برای تیم ملی تاکید دارد ورزشی

مهدی تاج: رئیس جمهور روی بازی تدارکاتی خوب برای تیم ملی تاکید دارد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر / رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به حضور رئیس جمهور در ورزشگاه برای تماشای دیدار تیم های ایران و امارات، در مورد صحبت های مطرح توضیح داد و اینکه وی بر بازی تدارکاتی تاکید داشته است.
مهدی تاج که سال گذشته در مجمع انتخاباتی 11 اسفند فدراسیون فوتبال برای یک دوره چهارساله دیگر به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد، گفت: مدیران باشگاه‌های لیگ برتر، لیگ دسته اول و حتی لیگ دسته دوم بیشتر اعضای مجمع را تشکیل می دهند و البته نماینده تیم ملی و مربیان تیم ملی در ترکیب هستند. در آسیا و حتی دنیا ترکیب مجمع به همین صورت است. انتخابات فدراسیون فوتبال با این ترکیب برگزار شد و نزدیک به 90 درصد به من رای دادند.
وی به برخی اقدامات انجام شده طی یک سال گذشته اشاره داشت و ادامه داد: تهیه VAR و به کارگیری آن در مسابقات، ورود بانوان به ورزشگاه‌ها، تغییر شرایط پرسپولیس و استقلال و واگذاری آنها، بازگشت میزبانی‌ها به ایران و ... از جمله این اقدامات بود. کار سختی بود، برای موضوع ورود بانوان به ورزشگاه ها در 18 جلسه با مسئولان مربوطه حاضر شدم. صحبت هایی مطرح می شد که رسانه ای نیست و بین خودمان مطرح می‌شد.
رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد: نتیجه نشست ها و جمع‌ بندی آنها این شد که این موضوع به سود کشور باشد. البته در ادامه باید در سال جدید ورزشگاه‌ها به کانون هواداران واگذار شود. در واقع باشگاه مسئول برگزاری مسابقه است اما سازمان لیگ، یگان ویژه و ... مسابقات ما را برگزار می‌کنند. این در حالی است که در فوتبال دنیا مسئولیت برگزاری بازی با خود باشگاه است و و درآمدهای بلیت‌فروشی، فروش شال و پرچم هم از آنِ باشگاه می شود.
تاج با اشاره به برخی الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا خاطرنشان کرد: AFC در مصوبه‌ای اعلام کرد هر باشگاهی فاکتورهای ما را نداشته باشد، مجوز نمی‌گیرد. 6 ورزشگاه ما فاقد برخی از این فاکتورها بودند. هر ورزشگاهی یک مشکلی داشت، تصور می کردیم که با این شرایط ورزشگاه‌ها مورد تایید قرار نمی گیرند.
بازار
وی در این رابطه با رایزنی های صورت گرفته در آن زمان و با وزیر وقت ورزش اشاره داشت و گفت: نگران بودیم که با این شرایط نمی توانیم حتی لیگ را برگزار کنیم و باید دیدارها را خارج از کشور برگزار کنیم. در آن زمان مسابقات مان را به اراک، کرج، قزوین و ... بردیم. تعمیرات ورزشگاه ها را انجام دادیم و تا برج یازدهم تائیدیه ورزشگاه ها گرفتیم. البته نمی گویم امروز ورزشگاه ها هیچ ایرادی ندارند اما به هر حال نمایندگان استرالیا آنها را تائید کردند.
رئیس فدراسیون فوتبال همچنین در مورد قطعی برق که در جریان دیدار تیم های ملی ایران و امارات افتاد، گفت: مشکل مربوط به ناترازی برق نبود. قبل از بازی بارندگی شدید داشتیم و باعث این مشکل شد، در این شرایط داور دو کار می توانست انجام دهد، یکی اینکه مدتی بدهد و اگر برق وصل نشد سه تا سوت بزند و دو تیم را به رختکن ببرد که اتفاق خوبی نیست چون آنجا داور و ناظر می توانند هر تصمیمی را بگیرند. دوستان با ناظر صحبت کردند و گفتند که اتفاق افتاده در اختیار ما نبوده است. جزو حوادث غیرمترقبه نبوده است. اگر بود پیش بینی را می کردیم. البته با این حال باید ورزشگاه آزادی باید پیش‌بینی‌های لازم را می‌کرد.
تاج به با تاکید بر ناراحتی وزیر ورزش از این اتفاق و پیگیری وی برای اینکه مشخص شود خطای انسانی بوده یا نه، به حضور رئیس جمهور در ورزشگاه اشاره داشت و گفت: مسعود پزشکیان زمانی به ورزشگاه آمد که مشکل برق ورزشگاه حل شده بود اما به هر حال این اتفاق برای کشور خوب نبود و همه را ناراحت کرد. البته در برخی از بازی‌های مهم دنیا این اتفاق افتاده است. وزیر ورزش گفت در هر صورت باید بدانم اشکال از کجا بوده است.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد صحبت های مطرح با رئیس جمهور در زمان حضور وی در ورزشگاه آزادی توضیح داد و گفت: رئیس جمهور مقام دوم کشور است و حضورش نشان داد که علاقمند به ورزش و فوتبال است. من برای سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری رفته بودم، آنجا صحبت از برد تیم ملی مقابل امارات بود که این هم نشان می دهد چقدر فوتبال تأثیرگذار است. آقای پزشکیان بحث‌های عجیبی درباره فوتبال می‌کردند و مورد صحنه ها نظر می دادند مثلا یک جا گفت که باید توپِ تو در می‌دادند.
وی با اشاره به صحبت هایی که پیش از این با رئیس جمهور داشت، تصریح کرد: نظر رئیس جمهور این بود که چند بازی تدارکاتی خوب برای تیم ملی پیش‌بینی کنیم. من اعداد و رقم را اعلام کردند که گفتند خوب است. البته در مورد محدودیت‌ ها هم صحبت کردم. رئیس جمهور گفت هر گونه کمکی از دست دولت بربیاید، انجام می‌دهیم.
تاج در مورد دیگر صحبت های مطرح با رئیس جمهور گفت: در مورد هواداران صحبت شد و اینکه بلیت‌فروشی‌ها باید الکترونیکی شود. ما 15 هزار بلیت می‌فروشیم اما تعداد بیشتری به ورزشگاه می‌روند. باید شرایط به گونه ای شود که هر تماشاگر روی صندلی خودش بنشیند. شاید هواداری بخواهد دقیقه 70 بازی به ورزشگاه بیاید. باید به ثبت احوال وصل شویم که شده‌ایم. باید به شورای امنیت کشور و نیروی یگان ویژه هم وصل شویم. البته یگان ویژه مسئول نشاندن هوادار در ورزشگاه نیست، این کار باید بر عهده کانون هواداران تیم‌ها باشد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1050375/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ناترازی 145 میلیارد متر مکعبی آب، عامل اصلی فرونشست زمین

رکوردشکنی وام‌های خرد؛ رشد 180 درصدی تسهیلات قرض‌الحسنه

رکود سنگین در تولید؛ زنگ خطر برای صنعت به صدا در آمد

واکنش دقیقی به صحبت‌های گل‌محمدی در خصوص جادوگری

دقیقی: از لحاظ آماری، قلعه‌نویی بهترین آمار را در سال‌های گذشته داشته

بایرن ول‌کن کانادا نیست؛ دیویس نباید بازی می‌کرد

پاسخ به گاردین؛ تیم ملی 21 خرداد 1405 در آمریکا

کنایه تباس به رئالی‌ها: چرا بازیکنان NBA نمی‌میرند!

خطیبی: پسرم یکی از بهترین بازیکنان ایران می‌شود

بال‌های سپاهان برای قهرمانی را چیدند

خطیبی: با رو آوردن به مدیریت ضرر مالی کردم

آنچلوتی: برزیلی‌ها را دوست دارم اما در رئال می‌مانم

کمیته المپیک درسال گذشته چه قدر به فدراسیون‌ها پول داده است؟

محسن رضایی: آمریکایی‌ها، اسرائیل را جلو انداختند که نه تنها فلسطین بلکه چهره خاورمیانه را تغییر دهند

چهره ها/ سارایِ سریال پایتخت با این عکس به شایعات پایان داد!

دردسر بیکاری هاشم آقا!

موزیک ویدئوی جدید «فرار» با اجرای فرزاد فرزین

جوان 26 ساله در آبشار غرق شد

پیش‌بینی تکان‌دهنده اینشتین و هاوکینگ؛ ناسا تاریخ پایان جهان را تأیید کرد

کتاب «نقش نوروز در تقارب فرهنگ‌ها، به کتابخانه مجلس اضافه شد

کمال خرازی؛ کلیددارِ «تصمیم مقتضی» در مواجهه با آمریکا؟

بیماری وزیر نفت کذب محض است

انجام 3.5 میلیون نفر سفر دریایی در دو هفته گذشته

رکورد کمترین سرمایه‌گذاری در کشور شکسته شد!

خودرو در سال جدید گران می‌شود

تصاویری هوایی از راهپیمایی روز قدس تهران

روسای قوا و مسئولان در راهپیمایی روز جهانی قدس

سکانس ماندگار فیلم سینمایی بازمانده

گلایه خانم بازیگر معروف از آموزشگاه‌های رانندگی!

سکانسی از فیلم سینمایی "شکارچی شنبه"

همدردی مادران بروجردی با زنان غزه‌ای

بارش پراکنده در مناطق غربی کشور

ارزش صندوق‌های سرمایه‌گذاری بورس به 1400 همت رسید

تقاضای چین برای نفت کم نشده، مسئله تحریم‌هاست!

واکنش باشگاه بایرن مونیخ به احتمال همکاری با رانگنیک

خداحافظی قریب‌الوقوع «امیر علی‌اکبری» با دنیای قهرمانی

واکنش «امیر علی‌اکبری» به اظهارات «حسن یزدانی» درمورد پاداش المپیک

گلزنی خرید جدید نساجی در برنابئو، مقابل کورتوا

آهنگ قدیمی «عید اومد بهار اومد» از گروه آریان

تشدید نظارت‌های نوروزی بر داروخانه‌ها

حفاری اعماق زمین برای دستیابی به انرژی بی‌پایان

صحبت های شنیدنی سروش صحت

چرا ترامپ به دنبال گسترش قلمروی آمریکاست؟

متقاضیان مسکن‌ ملی بخوانند

خوداتکایی شکر به بیش از 90 درصد رسید

دقیقی: بازی سخت و مهمی با استقلال داریم

آلوز از اتهام تجاوز جنسی تبرئه شد

دردسر جدید برای آنچلوتی با فرار مالیاتی

کمپانی: تصور ما این است با لورکوزن هم‌امتیاز هستیم

پتکوویچ دیگر روی رقیب گندوز حساب باز نمی‌کند!