وزیر نیرو: 36 بسته برای بهینه سازی مصرف برق در سال جدید تعریف شد
اقتصاد
بزرگنمايي:
راه ترقی - مهر /وزیر نیرو ضمن تأکید بر ضرورت نوسازی نیروگاه مشهد از اجرای 36 بسته مدیریت و بهینه سازی مصرف برق در فصل گرم سال جدید خبر داد.
عباس علی آبادی روز جمعه و در اولین روز سال جدید با هدف نظارت بر آمادگی و دیدار نوروزی با مدیران و کارکنان صنعت برق کشور، از نیروگاه و پستهای برق 132 کیلوولت و 63 کیلوولت مشهد بازدید و با کارکنان این مجموعه دیدار و گفتگو کرد.
وی با تاکید بر ضرورت نوسازی نیروگاه مشهد در جریان آخرین وضعیت تعمیرات واحدها، محدودیتهای تولید و همچنین روند احداث واحدهای جدید این مجموعه قرار گرفتند.
وزیر نیرو در خصوص وضعیت نیروگاه مشهد اظهار کرد: با توجه به اینکه این نیروگاه در مرکز شهر مشهد واقع شده است، برنامه نوسازی این نیروگاه در دستور کار قرار دارد.
علی آبادی با اشاره به اینکه نیروگاه مشهد جزو قدیمیترین نیروگاههای کشور است، تأکید کرد: ضرورت پیگیری و تسریع در نوسازی نیروگاه مشهد با کارفرما مطرح و تصمیمگیری درباره جزئیات آن اطلاع رسانی خواهد شد.
بازار ![]()
وی تاکید کرد: این مهم علاوه بر تامین برق مطمئن و پایدار و حفظ امنیت تولید بر روی شبکه 63 کیلو ولت شهر مشهد، در کاهش مصرف سوختهای فسیلی و کاهش برداشت آب از منابع زیرزمینی نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت.
وزیر گفت: این نیروگاه به منظور حفظ پایداری شبکه برق شهر مشهد دارای جایگاه مهمی است و میبایست در حفظ و نگهداری آن تلاش شود.
وزیر نیرو در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر نقش مهم مدیریت و بهینه سازی مصرف در حفظ پایداری شبکه برق کشور خاطرنشان کرد: وزارت نیرو در حوزه مدیریت و بهینه سازی مصرف برق در فصل گرم سال جاری 36 بسته عملیاتی اجرایی خواهد کرد که پیش بینی میکنیم بیش از 10 هزار مگاوات در میزان تقاضای برق کاهش به همراه داشته باشد.
در این بازدید، علی بیات، مدیرعامل هلدینگ توان سرمایه پویا ضمن بیان اقدامات انجام شده از روند نوسازی نیروگاه مشهد، گزارشی از مراحل انتخاب نوع توربین واحدهای جدید و همچنین الزامات مورد نیاز جهت توجیه پذیری پروژه ارائه شد.
بر اساس این گزارش، در ابتدای این بازدید اباذر دهقان پور، مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق مشهد ضمن بیان توانمندیهای نیروگاه در حوزه ساخت و بازسازی قطعات نیروگاهی، به معرفی فعالیتهای انجام شده در حوزه تعمیرات اساسی، بازدیدهای دورهای، بازسازی و تأمین قطعات یدکی و تشریح موقعیت استراتژیک این نیروگاه در شبکه برق پایتخت معنوی کشور پرداخت.
گفتنی است: وزیر نیرو در جریان حضور در نیروگاه مشهد از بخشهای مختلف این مجموعه اعم از اتاق فرمان واحد اشکودا، و فرآیند تعمیرات اساسی واحد BBC 2 بازدید به عمل آورد.
-
جمعه ۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱:۴۴
-
۳۵ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1050463/