راه ترقی

آخرين مطالب

کلین‌شیت بزرگ برابر ژاپن پس از 30 بازی ورزشی

کلین‌شیت بزرگ برابر ژاپن پس از 30 بازی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /تیم ملی فوتبال عربستان در یک دیدار بسیار حساس از دور هشتم مرحله مقدماتی جام جهانی 2026، موفق شد در ورزشگاه سایتاما مقابل تیم ملی فوتبال ژاپن به یک تساوی ارزشمند بدون گل دست پیدا کند. این نتیجه در حالی رقم خورد که ژاپنی‌ها در 30 بازی متوالی اخیر خود موفق به گل‌زنی شده بودند، اما عربستان توانست این روند را متوقف کند و دروازه خود را بسته نگه دارد.
ارزش این تساوی برای عربستان از آن جهت بیشتر می‌شود که این تیم حالا فرصت دارد با پیروزی در دیدارهای باقی‌مانده خود، سهمیه مستقیم جام جهانی 2026 را به دست آورد. شاگردان هروه رنار با کسب این نتیجه نشان دادند که می‌توانند در دیدارهای دشوار و تحت فشار نیز عملکرد دفاعی مستحکمی از خود ارائه دهند و در برابر یکی از قوی‌ترین تیم‌های قاره آسیا، موفق به ثبت کلین‌شیت شوند.
این مسابقه در شرایطی بدون گل به پایان رسید که آخرین تیمی که موفق شده بود ژاپن را در امر گل‌زنی ناکام بگذارد، تیم ملی کاستاریکا در جام جهانی 2022 بود. در آن مسابقات، کاستاریکا در گروهی بسیار دشوار که آلمان و اسپانیا نیز حضور داشتند، موفق شد با یک گل از سد سامورایی‌ها عبور کند و تنها پیروزی خود را در آن رقابت‌ها به دست آورد. نکته قابل توجه این بود که ژاپن در همان تورنمنت موفق شد دو قدرت بزرگ دنیای فوتبال، یعنی اسپانیا و آلمان را با نتایج مشابه 2 بر 1 شکست دهد، اما در برابر کاستاریکا شکست خورد. با این حال، ژاپنی‌ها توانستند از گروه خود صعود کنند و عملکرد خوبی در ادامه مسابقات ارائه دهند.

راه ترقی

از آن زمان، یعنی از 6 آذر 1401 (27 نوامبر 2022)، تیم ملی ژاپن در 30 مسابقه متوالی، چه در رقابت‌های رسمی و چه در دیدارهای دوستانه، موفق به گل‌زنی شده بود. سامورایی‌ها پس از شکست برابر کاستاریکا و در همان جام جهانی مقابل اسپانیا و کرواسی، در دیدارهای دوستانه برابر تیم‌هایی همچون اروگوئه، کلمبیا، آلمان، ترکیه و کانادا، و همچنین در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2023 و مقدماتی جام جهانی 2026 مقابل تیم‌های مختلف موفق به باز کردن دروازه حریفان شده بودند.
اما عربستان با هدایت هروه رنار، به عنوان سی و یکمین حریفی که پس از دیدار با کاستاریکا برابر ژاپن قرار گرفت، توانست این رکورد گل‌زنی متوالی را متوقف کند و یک نتیجه تاریخی به ثبت برساند.
بازار



یکی از نکات جالب این دیدار، عملکرد خوب نواف العقیدی، دروازه‌بان تیم ملی عربستان بود. او که در این مسابقه موفق به ثبت کلین‌شیت شد، در هشت بازی خود در این فصل برای باشگاه الفتح تنها یک بار موفق به بسته نگه داشتن دروازه‌اش شده بود. العقیدی که به صورت قرضی از النصر در الفتح بازی می‌کند، در این دیدار با عملکردی مثبت توانست خط حمله زهردار ژاپن را مهار کند و مانع از گل‌زنی سامورایی‌ها شود.
این نتیجه برای تیم ملی ژاپن نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود، چرا که آن‌ها پس از 850 روز و انجام 30 مسابقه متوالی، برای اولین بار نتوانستند دروازه حریف خود را باز کنند. رکورد گل‌زنی پیوسته ژاپن که در این مدت یکی از طولانی‌ترین و قابل توجه‌ترین رکوردهای ملی در جهان بود، در برابر عربستان شکسته شد و شاگردان هاجیمه موریاسو در دیداری که انتظار می‌رفت گل‌های متعددی به ثمر برسانند، در نهایت به یک تساوی بدون گل رضایت دادند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1051999/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قلعه‌نویی: الان استرس‌مان کمتر شده و می‌توانیم به جوان‌ها بیشتر بازی بدهیم

مهدی طارمی: صحبت‌های قلعه‌نویی جو خوبی در تیم راه انداخته است

پاسخ به یک شبهه درباره دخالت رهبری در برنامه‌ریزی اقتصادی

قسمت بیست و چارم زندگی پس از زندگی؛ مردی که در غسالخانه زنده شد

آیت‌الله شبیری زنجانی میزان زکات فطره را اعلام کرد

خبر مهم سخنگوی دولت درباره بنزین

ماشاریپوف، اورونوف و بازیکنان ازبکستان بدون صحبت با خبرنگاران استادیوم را ترک کردند

بیرانوند: اشک‌های امروز را باید در بازی پرسپولیس و تراکتور می‌ریختم

جشن همراه با آب‌پاشی بازیکنان تیم ملی در کنفرانس خبری قلعه‌نویی

افاضلی، مشاور سرمربی تیم ملی: 2 بار برگشت به بازی نشان توانمندی ماست

علیرضا بیرانوند: یعنی چه روز خوب و بد؟! من به خودم ایمان دارم

واکنش پزشکیان به صعود ایران به جام جهانی؛ قالیباف پیام صادر کرد

کنایه سنگین سخنگوی دولت اصلاحات به مجلس هفتمی‌ها

روایتی از فعالیت 6 ماهه دولت پزشکیان

دیدار پزشکیان با پدر شهید آل‌هاشم

ترامپ: ایران به هر صورت باید با ما مذاکره کند

تسویه حساب شخصی نقی و ارسطو در مافیا بازی خانوادگی

بازخوانی ترانه مشهور خارجی توسط جناب خان!

اثبات عدم اعتیاد نقی در بنگاه املاک درسرساز شد

نقی خبر برگشت شنوایی شو بخاطر جایزه کشتی مخفی کرد!

در کل کل ازدواج ارسطو پای داماد جدید نقی هم وسط اومد!

نقی ظرفیت حذف در بازی مافیا رو هم نداشت

وقتی خبر خواستگاری از سارا شنوایی نقی رو برگردوند

ویژه‌های حوادث/ قتل خونین دختر عکاس با 28 ضربه چاقو!

آمار تکان‌دهنده‌ رادان؛ 30 هزار تصادف از 25 اسفند تا امروز رخ داد

رنگی وجود ندارد؛ مغز ما جهان را رنگی می‌بیند!

به این شعر زیبا گوش دهید

معمار تحریم ایران: مسیر اختلافات واشنگتن و تهران به کجا ختم می‌شود؟

سعید عزت‌اللهی: باوجود مصدومیت تمام تلاشم را کردم به بازی ازبکستان برسم

طارمی بهترین بازیکن میدان شد

کاپادزه: تساوی بازی با ایران عادلانه بود

طارمی: روی اتفاقات 2 گل خوردیم؛ اما با صعود دل مردم را شاد کردیم

جهانبخش: همیشه از تیم ملی حمایت کرده ام حتی زمانی که نبودم

تاج: دوست داشتم با پیروزی به جام جهانی صعود می کردیم

پیروزی دختر پینگ پنگ باز در گام نخست نخست مسابقات اسلوونی

صحبتهای علی قلی‌زاده در پایان بازی ایران و ازبکستان

نبی، سرپرست تیم ملی: اگر بازیکنان از فرصت‌ها استفاده می‌کردند، حق‌شان بیشتر از اینها بود

پیام تبریک وزیر ورزش: تیم ملی فوتبال سرمایه ارزشمند مردم است

تصاویر جدید از پزشکیان در بازدید از دریاچه ارومیه

عراقچی با رئیس مجلس ملی ارمنستان دیدار کرد

با 5 اثر ماندگار در دنیای آرام «یاسوجیرو اوزو» قدم بزنید

شوخی جناب خان با پیام های تبریک تکراری نوروزی از دوستاش

استفاده نقی از سمعک وقتی میخاد صدای دعوای هما رو نشنوه

فلور نظری در آغوش شکوفه‌های آلمانی ژست گرفت

جناب خان «سام درخشانی» رو درگیر حسادت خودش کرد

خبر زن گرفتن ارسطو همه خانواده رو شوکه کرد

ریمیکس آهنگ «پاقدم» از علیرضا طلیسچی

«اگرویار» پلتفرمی جامع برای کشاورزی دقیق و مدیریت هوشمند مزرعه

داستانک/سیرت زیبا

گل دوم ایران به ازبکستان توسط مهدی طارمی