راه ترقی

آخرين مطالب

سریال پایتخت چطور آغاز شد؛ از تغییرات فصل جدید تا تبلیغ 8 دقیقه‌ای! فرهنگ و هنر

سریال پایتخت چطور آغاز شد؛ از تغییرات فصل جدید تا تبلیغ 8 دقیقه‌ای!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر / قسمت اول سریال «پایتخت» با رفتن هما (ریما رامین فر) نزد یک مشاور آغاز شد و هما با تعریف کردن مشکلات خود با نقی (محسن تنابنده) پیش برنده اصلی این قسمت بود. در خلال روایت مشکلات هما نزد مشاور نیز، قصه و شخصیت ها هم برای مخاطب نمایش داده می شد. از اولین تغییرات این فصل که برای مخاطب به چشم آمد تغییر عجیب بهروز شخصیتی بود که نقش فرزند فهیمه و خواهرزاده نقی را بازی می کرد. شخصی که بعد از یک فصل به طرز عجیبی با تغییرات فیزیکی نسبت به بازیگر قبلی این نقش همراه شده است. چندی پیش هم ابوالفضل رجبی بازیگر این نقش در گلایه ای در تلویزیون بیان کرد که او را با بی احترامی از سریال کنار گذاشته اند و حتی با کنایه ای به بازیگر جدید خبر داد که او برای حضور در سریال پول پرداخت کرده است.

راه ترقی


دیگر شخصیت های «پایتخت» نیز کم و بیش با تغییراتی در ظاهر همراه بودند. از لاغری هما گرفته تا موهای بلند رحمت با بازی هومن حاجی عبداللهی که برخی از تغییرات به صورت واقعی برای بازیگران اتفاق افتاده و برخی طبیعتاً به واسطه نقش و درام داستانی است.

راه ترقی


شاید برخی نسبت به اولین قسمت از سریال انتظار خنده بیشتری از موقعیت ها، قصه و دیالوگ ها داشتند، با این حال شروع قسمت اول را می توان قابل قبول دانست. به ویژه که تلاش شده بود سریال با ریتم نسبتاً درست و با چند اتفاق پیش رود. برای هر شخصیت هم موقعیت های جدیدی تصویر شده است.

راه ترقی


در این فصل از دوقلوهای جدیدی به عنوان بازیگران نقش سارا و نیکا بهره گرفته شده است و هما و نقی یک پسر را هم به فرزندی قبول کرده اند.
تغییراتی هم در تیم سازنده سریال به وجود آمده است مثلاً این بار محمدرضا جعفری جلوه که مدت زمانی مدیر شبکه دو سیما بود به عنوان مشاور پروژه معرفی شده و جایگزین مهدی فرجی که سال ها مشاور این سریال بود، شده است. همچنین سمتی هم به سمت های محسن تنابنده در سریال اضافه شده و او این بار در کنار بازیگر، طراح و سرپرست فیلمنامه، در تیتراژ در جایگاه کارگردان هنری سریال هم قرار گرفته است. آرش عباسی نیز همچون فصل قبل نویسنده فیلمنامه است.

راه ترقی


از حواشی پخش اولین قسمت هم می توان به پخش 8 دقیقه پیام بازرگانی وسط سریال اشاره کرد که باعث شد حتی مردم عادی هم در گروه ها و فضای مجازی به حساب و کتاب بپردازند که صداوسیما با پخش این سریال چقدر سود خواهد کرد! به ویژه که این تبلیغات فقط به شکل پیام بازرگانی وسط سریال نبود و در خود سریال و قصه هم از برندهای تبلیغاتی آبمیوه، برنج و لبنیات استفاده شده بود که هم دوربین مستقیم روی آنها زوم می کرد و هم شخصیت ها روی آنها تاکید داشتند.
با این همه سریال «پایتخت» محصولی از سیمافیلم و به کارگردانی سیروس مقدم در همین یک قسمت مورد توجه بسیاری در فضای مجازی قرار گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1052026/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قلعه‌نویی: الان استرس‌مان کمتر شده و می‌توانیم به جوان‌ها بیشتر بازی بدهیم

مهدی طارمی: صحبت‌های قلعه‌نویی جو خوبی در تیم راه انداخته است

پاسخ به یک شبهه درباره دخالت رهبری در برنامه‌ریزی اقتصادی

قسمت بیست و چارم زندگی پس از زندگی؛ مردی که در غسالخانه زنده شد

آیت‌الله شبیری زنجانی میزان زکات فطره را اعلام کرد

خبر مهم سخنگوی دولت درباره بنزین

ماشاریپوف، اورونوف و بازیکنان ازبکستان بدون صحبت با خبرنگاران استادیوم را ترک کردند

بیرانوند: اشک‌های امروز را باید در بازی پرسپولیس و تراکتور می‌ریختم

جشن همراه با آب‌پاشی بازیکنان تیم ملی در کنفرانس خبری قلعه‌نویی

افاضلی، مشاور سرمربی تیم ملی: 2 بار برگشت به بازی نشان توانمندی ماست

علیرضا بیرانوند: یعنی چه روز خوب و بد؟! من به خودم ایمان دارم

واکنش پزشکیان به صعود ایران به جام جهانی؛ قالیباف پیام صادر کرد

کنایه سنگین سخنگوی دولت اصلاحات به مجلس هفتمی‌ها

روایتی از فعالیت 6 ماهه دولت پزشکیان

دیدار پزشکیان با پدر شهید آل‌هاشم

ترامپ: ایران به هر صورت باید با ما مذاکره کند

تسویه حساب شخصی نقی و ارسطو در مافیا بازی خانوادگی

بازخوانی ترانه مشهور خارجی توسط جناب خان!

اثبات عدم اعتیاد نقی در بنگاه املاک درسرساز شد

نقی خبر برگشت شنوایی شو بخاطر جایزه کشتی مخفی کرد!

در کل کل ازدواج ارسطو پای داماد جدید نقی هم وسط اومد!

نقی ظرفیت حذف در بازی مافیا رو هم نداشت

وقتی خبر خواستگاری از سارا شنوایی نقی رو برگردوند

ویژه‌های حوادث/ قتل خونین دختر عکاس با 28 ضربه چاقو!

آمار تکان‌دهنده‌ رادان؛ 30 هزار تصادف از 25 اسفند تا امروز رخ داد

رنگی وجود ندارد؛ مغز ما جهان را رنگی می‌بیند!

به این شعر زیبا گوش دهید

معمار تحریم ایران: مسیر اختلافات واشنگتن و تهران به کجا ختم می‌شود؟

سعید عزت‌اللهی: باوجود مصدومیت تمام تلاشم را کردم به بازی ازبکستان برسم

طارمی بهترین بازیکن میدان شد

کاپادزه: تساوی بازی با ایران عادلانه بود

طارمی: روی اتفاقات 2 گل خوردیم؛ اما با صعود دل مردم را شاد کردیم

جهانبخش: همیشه از تیم ملی حمایت کرده ام حتی زمانی که نبودم

تاج: دوست داشتم با پیروزی به جام جهانی صعود می کردیم

پیروزی دختر پینگ پنگ باز در گام نخست نخست مسابقات اسلوونی

صحبتهای علی قلی‌زاده در پایان بازی ایران و ازبکستان

نبی، سرپرست تیم ملی: اگر بازیکنان از فرصت‌ها استفاده می‌کردند، حق‌شان بیشتر از اینها بود

پیام تبریک وزیر ورزش: تیم ملی فوتبال سرمایه ارزشمند مردم است

تصاویر جدید از پزشکیان در بازدید از دریاچه ارومیه

عراقچی با رئیس مجلس ملی ارمنستان دیدار کرد

با 5 اثر ماندگار در دنیای آرام «یاسوجیرو اوزو» قدم بزنید

شوخی جناب خان با پیام های تبریک تکراری نوروزی از دوستاش

استفاده نقی از سمعک وقتی میخاد صدای دعوای هما رو نشنوه

فلور نظری در آغوش شکوفه‌های آلمانی ژست گرفت

جناب خان «سام درخشانی» رو درگیر حسادت خودش کرد

خبر زن گرفتن ارسطو همه خانواده رو شوکه کرد

ریمیکس آهنگ «پاقدم» از علیرضا طلیسچی

«اگرویار» پلتفرمی جامع برای کشاورزی دقیق و مدیریت هوشمند مزرعه

داستانک/سیرت زیبا

گل دوم ایران به ازبکستان توسط مهدی طارمی