راه ترقی

آخرين مطالب

عماد بهاور: ممکن است ادبیات اصولگرایان نسبت به دولت تندتر شود سياسي

عماد بهاور: ممکن است ادبیات اصولگرایان نسبت به دولت تندتر شود
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایلنا / یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره چالش‌های پیش روی سیاست وفاق در سال جدید گفت: فکر می‌کنم که در سال جدید ممکن است که به نوعی ادبیات اصولگرایان نسبت به دولت تندتر شود و بعضی از حمایت‌ها از پشت دولت برداشته شود و بخشی از اصولگراها از دولت و آقای پزشکیان عبور کنند و ممکن است این راهبرد وفاق با مشکل روبه رو شود. البته همه چیز بستگی به بحث سیاست خارجی و کانال مذاکرات و مساله میانجیگری دارد.
عماد بهاور فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با ایلنا، درباره چالش‌های پیش روی سیاست وفاق در سال 1404 گفت: این موضوع یک بحث راهبردی کلیدی است که اتفاقا راه حل برون رفت از بحران‌های کشور هم همین موضوع است. وقتی این موضوع از طرف دولت به عنوان یک سیاست کلان مطرح شد ما از آن استقبال کرده و می‌دانستیم که اگر این موضوع پیش برود می‌تواند خیلی از موضوعات و مسائل را حل کند اما با اتفاقاتی که افتاده است و مخصوصا در یکی دو ماه اخیر من فکر می‌کنم که این سیاست با چالش جدی مواجه شده است. 
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: از زمانی که آقای پزشکیان و دولتش این شعار را مطرح کردند، یک عده‌ای که نیروهای تندرو هستند و مخالفت کردند و هیچ وقت هم همراهی نمی‌کنند و یک عده‌ای هم از بین اصولگراها به نظر من به صورت تاکتیکی با این سیاست همراهی کرده‌اند. یعنی برای اینکه از یک گردنه‌ای گذر شود و یکسری از مسائل و مشکلات کشور حل شود به صورت خیلی تاکتیکی و موقت با آقای پزشکیان همراهی کردند. 
بازار
بهاور خاطرنشان کرد: با این حال این عده هر زمانی احساس کنند که مسائل کشور را می‌توانند از طریق دیگری حل کنند، ممکن است که به راحتی پشت دولت را خالی کرده و از این سیاست و از دولت و پزشکیان هم عبور کنند. در واقع مخصوصا در ماه‌های اخیر و با سیاست‌های تازه‌ای که ترامپ پیش گرفته و احتمال اینکه مذاکرات از کانال پوتین و به طور مستقیم با آمریکا صورت بگیرد، بخشی از اصولگراها این احساس را پیدا کردند که می‌توانند یک سری از مسائل بین‌المللی و متعاقبش تحریم‌ها و مسائل اقتصادی را از این کانال یعنی کانالی غیر از برجام حل کنند. 
وی ادامه داد: برخی فکر می‌کنند ممکن است که بشود از این کانال مسئله را حل کرد و شاید دیگر نیازی به پزشکیان و دولت اصلاح‌طلب و موضوع وفاق نباشد لذا من معتقدم که بخشی از اصولگراها که خودشان را به صورت تاکتیکی حامی یا همراه با پزشکیان نشان می‌دادند الان دیگر نیازی نمی‌بینند که آن سیاست را پیگیری کنند لذا در سال جدید ممکن است که اینها کم کم پشت دولت را خالی کنند و دولت با چالش‌های خیلی جدی‌تری در مجلس مواجه شود و شاید نتواند برنامه‌هایش را پیش ببرد و هر احتمالی هم قابل پیش‌بینی است. 
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: فکر می‌کنم در سال جدید ممکن است به نوعی ادبیات اصولگرایان نسبت به دولت تندتر شود و بعضی از حمایت‌ها از پشت دولت برداشته شود و بخشی از اصولگراها از دولت و آقای پزشکیان عبور کنند و ممکن است راهبرد وفاق با مشکل روبه رو شود. البته همه چیز بستگی به بحث سیاست خارجی و کانال مذاکرات و مساله میانجیگری دارد. 
وی ادامه داد: مذاکرات برجام که با همراهی و همکاری اروپا انجام می‌شد منافع ملی را بیشتر تامین می‌کرد و شفاف و علنی بود. دولت پزشکیان اگر بتواند در این مسیر یعنی در این مسیر مذاکرات منافع ملی را پیگیری کند و پیش ببرد و این را به همان خطی که یک خط مذاکره شفاف و علنی باشد برگرداند و مسائل اقتصادی را حل کند یعنی اراده این قضیه و مدیریت کشور را بتواند در دستان خودش قرار دهد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد؛ چراکه به نظرم این مدیریت دولت و اداره دولت از دست نهاد ریاست جمهوری دارد به مجلسم نتقل می‌شود. یعنی مجلس است که الان دارد دولت را مدیریت کند. 
وی ادامه داد: بنابراین اگر این توانایی وجود داشته باشد که همچنان اداره دولت در دستان خودش قرار بگیرد ممکن است بتواند مسائل را حل کند و بتواند ادامه دهد ولی اگر به همین ترتیب پیش برود کم کم اداره تمام وزرا و هیئت دولت دست مجلس و ریاست مجلس می‌افتد و از این جهت خیلی کاری نمی‌تواند انجام دهد و یا مجبور است کنار بکشد یا اینکه همین طور به همین صورت خیلی منفعلانه، خیلی تشریفاتی و خیلی غیررسمی بدون اینکه کار خاصی بتواند انجام دهد این چهار سال را ادامه دهد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1052276/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر 10 درصد شد

دیدار شهرداری ارومیه و فولاد سیرجان بدون تماشاگر شد

درخشش طارمی از چشم اینزاگی دور ماند!

غول‌کُش میهمان رئال

طلا در انتظار والی‌زاده

انتقاد علی مطهری از پیشنهاد مذاکره غیرمستقیم با آمریکا

ما کسی بودیم که دستمون جلوی این و اون دراز باشه؟ ‌

نگاهی به مسیر بازیگری شهاب حسینی

شش کارتون قدیمی که قبله کودکی بچه‌های ایران شدند

تکرار سناریوی سریال یوسف پیامبر در پایتخت 7

با خیال خوشی های عید سختی های زمستون رو سر میکنم

عزت‌الله ضرغامی همسرش را به چه اسمی در گوشی اش ذخیره کرده است؟

من اگه واقعا می خواستم تو زن اون بشی، الان باهاش ماه عسل بودی!

موزیک ویدئوی سینمایی “پرواز قـوهـا” با صدای علیرضا قربانی

مرگ دلخراش کودک 4 ساله با حمله سگ‌

این زنان عصبانیتشان را سر جنین خالی می‌کنند

هر بهارى که مى گذرد، دیگر برنمى گردد

رشد قیمت طلا در بازار؛ دلار به کانال 104 هزار تومانی رسید

تردید نکنید، ژابی آلونسو در لورکوزن ماندنی است

یک نفر در بارسا از مصدومیت اولمو سود می‌برد!

هشدار پزشک النصر: شیرینی نخورید

پخش زنده دیدارهای استقلال و پرسپولیس

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون قایقرانی ایران و ترکستان قزاقستان

غیبت قطعی هافبک سپاهان مقابل فولاد

جنگ لفظی تباس و آنچلوتی؛ آرشیو علیه سرمربی رئال!

دروازه‌بان برایتون در رادار بایرن مونیخ

عراقچی: آرمان فلسطین فراموش شدنی نیست

العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بندهای نامه ترامپ پاسخ داده است

من دست خالی از اینجا بیرون نمیام

چهره ها/ عکسی از سفر نوروزی خانم بازیگر تلویزیون به ترکیه

سطح نازل بازیگری رحمان و رحیم پایتخت، داد همه را درآورد

جوری که ژوله نقش آدم های نچسب رو بازی می کنه

چهره ها/ عکس جذاب و بهاری شیرین سریال تاسیان

چرا شاهنامه حماسۀ ملی همۀ ایرانیان است؟

فیفا مترسک ترامپ در جام جهانی

حضور وزیر ورزش در کمپ تیم‌های ملی کشتی

جوکوویچ: مسی باعث شد به خودم افتخار کنم

هومن حاجی عبداللهی در سرمای شدید در پشت صحنه سریال پایتخت 7

درگیری فیزیکی جناب خان و محسن کیایی در برنامه 1001

جایزه بهترین کارگردان فستیوال فرانسوی برای سریال «در انتهای شب»

نماهنگ حنیف طاهری برای یمن و روز قدس منتشر شد

انتقال 43 ایرانی محبوس در زندان‌های عراق به کشور

قتل وحشتناک پسر افغان در شرق تهران

خطرات گردوغبار سمی مریخ در کمین فضانوردان

درون سینه نگنجد ، غمی که من دارم

قیمت نفت برای سومین هفته متوالی افزایش یافت

مصرف بنزین در تعطیلات نوروز 1404 به 164 میلیون لیتر رسید

سیگنال نرخ ارز به قیمت مسکن

حذف تیم ملی بسکتبال 3 نفره مردان از کاپ آسیا

جلسه کمیته فوتبال ساحلی و فوتسال AFC با ریاست تاج