راه ترقی

آخرين مطالب

پیام شهر موشکی سپاه؛ آمادگی 10 برابر وعده صادق سياسي

پیام شهر موشکی سپاه؛ آمادگی 10 برابر وعده صادق
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم / سپاه در رونمایی از شهر موشکی جدید خود، انبوهی از موشک‌های بالستیک «خیبرشکن»، «حاج قاسم»، «عماد»، «سجیل» «قدر H» و «کروز پاوه» را به نمایش در آورد.
شهر موشکی که نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رونمایی کرد یکی دیگر از بزرگترین نمونه های از این دست بود که تا به حال علنی شده است.
در این رونمایی، مشخص شد که انبوهی از موشک‌های بالستیک «خیبرشکن»، «حاج قاسم»، «عماد»، «سجیل» «قدر H» و «کروز پاوه» در این شهر موشکی جدید مستقر شده است.
برخی از این موشک ها در حملات وعده صادق 1 و 2 به سرزمین های اشغالی نیز مورد استفاده گرفت که ازجمله آنها موشک‌های خیبرشکن، قدر و عماد بود.
جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که عملیات وعده صادق 3 علیه رژیم صهیونیستی را در زمان مناسب انجام خواهد داد و همچنین بارها اعلام شده است که در صورت عملی شدن تهدید علیه خاک و منافع ایران، جمهموری اسلامی برای هرگونه مقابله به مثل آماده است.
صهیونیستها با همراهی آمریکا در ماههای اخیر بارها جمهوری اسلامی ایران را به حملات هوایی تهدید کردند و در روزهای گذشته رزمایشی نیز با مشارکت جنگنده‌های ارتش اسرائیل و بمب افکن‌های آمریکایی صورت گرفت.

راه ترقی

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم رونمایی از این شهر موشکی گفته است: همه ابعادی که برای ایجاد توانی ده‌ها برابرِ وعده صادق 2 نیاز است، در مسیر ایجاد قرار گرفته و بخش مهمی از آن ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: این مشت آهنین بسیار قوی‌تر است و سرعت رشد نسبت به سرعت ترمیم ضعف‌ها در جبهه دشمن بسیار بالاتر است؛ دشمن در این موازنه قوا قطعاً عقب خواهد بود.
به گزارش تسنیم، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده‌ی این نیرو پیش از این درخصوص حجم بالا و تعداد کثیر شهرها و پایگاه‌های موشکی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده بود اگر تا دو سال دیگر هر هفته یک شهر موشکی رونمایی کنیم، باز هم تمام نمی‌شود.
به گزارش تسنیم، این شهر یکی از صدها شهر و می‌توان گفت بخشی کوچکی از توان دفاعی، موشکی و نظامی جمهوری اسلامی ایران است که به‌علت برخی ملاحظه‌ها، فقط و فقط درصدِ کمی از آن مجوز اعلان عمومی و رسمی دریافت کرده است.
هم‌چنین در دهه فجر گذشته بود که نیروی دریایی سپاه از اولین شهر زیردریایی و موشکی خود رونمایی کرد.
سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه درباره این شهر موشکی نیروی دریایی گفته بود: سامانه‌های ما در صدها متر زیر زمین نگهداری می‌شوند و در زمان نیاز در زمان بسیار کوتاهی عملیاتی می‌شوند. این سامانه‌ها با کشنده‌های زمینی مسلح شدند که علاوه بر موشک‌های دریایی است و با تکنولوژی‌هایی که دانشمندان ایرانی با آن دست یافته‌اند نیاز به حضور در سواحل برای انجام عملیات ندارند.

راه ترقی

وی تصریح کرد: این سامانه‌ها و شهرهای موشکی می‌توانند صدها کیلومتر از عمق کشور مسلح ، شلیک و اهداف خود را در عمق دریاها مورد اصابت قرار دهد. این سامانه‌ها ویژگی‌های منحصر به فردی دارند که در لبه تکنولوژی موشک‌های کروز دریایی در جهان هستند. موشک‌هایی که حرکت آنها دیگر بصورت خطی نبوده و کاملا هدایت پذیر و در شناسایی اهداف کاملا هوشمند عمل می‌کنند.
تاریخچه شهرهای موشکی
سابقه طراحی و ساخت پایگاه های زیرزمینی در سپاه به سالهای دفاع مقدس برمی‌گردد اما در سالهلی جدید برای اولین بار در مهرماه سال 1394 بود که یکی از شهرهای موشکی رونمایی و تصاویری از آن توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر شد.
رونمایی از نخستین شهر موشکی سپاه، در رسانه‌های جهان بسیار بازتاب فراوانی داشت و موجب شگفتی بسیاری شد. سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، در آن زمان اعلام کرده بود که "پایگاه‌های موشکی ما در اعماق 500 متری زمین، مجهز به موشکهای دوربرد و در همه استان‌ها و شهرهای این مرز و بوم مستقر و آماده هستند."
با گذشت حدود 3ماه از رونمایی از اولین شهر موشکی سپاه، رئیس وقت مجلس از یکی دیگر از شهرهای موشکی نیروی هوافضای سپاه بازدید و آنرا رونمایی کرد. این شهرها شامل تونل ها و بخش های متعدد و وسیعی بود که تعداد بسیار زیادی از پرتابگرهای موشکی در آن مستقر بوده و در شرایط آماده برای شلیک، به سر می بردند.

راه ترقی

عمق بالا، به همراه خروجی های متعدد که در این مراکز استراتژیک تعبیه شده، امکان شلیک موشک های سپاه از راههای مختلف و در نقاط گوناگون را فراهم می کند. البته بنا بر مسائل حفاظتی تنها بخش کوچکی از این شهر زیر زمینی، رسانه ای شده و مسلما بخش های زیادی برای زندگی پرسنل و همچنین آماده سازی، بازبینی و نگهداری محموله های موشکی در این شهرها وجود دارد.
کارخانه‌های موشکی هم زیرزمینی شدند
انتقال تجهیزات و سامانه های موشی به زیر زمین به پایگاه های هجومی محدود نمایندو برا یاولین بار در بهمن ماه سال 1397، سپاه از یم کارخانه تولید موشک‌های بالستیک در زیر زمین نیز رونمایی کرد.

راه ترقی

سرلشکر جعفری فرمانده وقت کل سپاه در این بازدید گفته بود: "رونمایی از این شهر تولید موشک در اعماق زمین، پاسخی به یاوه‌گویی‌های غربی‌ها است که تصور می‌کنند با تحریم و تهدید می‌توانند ما را محدود کرده و از اهداف بلندمان بازدارند."
استقرار رگبار موشکی در شهرهای زیرزمینی
2 سال بعد از نمایش کارخانجات ساخت موشک در زیر زمین، سپاه پاسداران جدیدترین پایگاه زیرزمینی خود را با یک قابلیت جدید و مهم رونمایی کرد.
پاییز سال 1399 سامانه‌ای در یکی از این شهرها به نمایش درآمد که شامل نوعی سیستم حامل برای موشک‌های بالستیک در شهرهای موشکی بود که زمان لازم برای آماده‌سازی و پرتاب موشک‌ها را شدیدا کاهش می‌داد. دستاورد سپاه که به «تیربار موشکی‌» معروف شد، یک سیسم ریلی بود که موشک های سنگین را بعد از سوخت‌گیری و آماده شدن برای پرتاب، به وضعیت عمودی در آورده و مثل گلوله‌های فشنگ که روی جایگاه نگهداری قرار می‌گیرند، آن‌ها را روی یک ریل به سمت محل پرتاب می‌برد.

راه ترقی

آماده کردن موشک در فضای مستحکم شهرهای زیرزمینی و در عین حال افزایش سرعت بارگذاری با دستاورد جدید، دو مورد از چالش های موشکی‌های بالستیک یعنی در معرض خطر بودن در زمان سوخت‌گیری در فضای باز یا سالن‌های با حفاظت کم در برابر حملات هوایی و البته زمان بیشتر برای آمادگی برای پرتاب را حل می‌کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1052428/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پنهان‌کاری عجیب دولت روحانی در ارز ترجیحی!

برگزاری 329 مجمع بازار سرمایه به شکل الکترونیکی طی سال 1403

برنامه فراگیر تامین مالی جهش تولید اجرا می‌شود

توسعه پنل‌های خورشیدی اشتغال محور در اولویت سازمان بهزیستی

نوروزی بازی با تراکتور را از دست داد

یازده بازیکن برای بازگشت گل گهر به دور برد

اعلام ترکیب ذوب‌آهن برای مصاف در سیرجان

11 بازیکن تراکتور برای حفظ صدرنشینی

ترکیب آلومینیوم مقابل تراکتور اعلام شد

ترکیب استقلال و خیبر مشخص شد

چگینی: همه چیز مهیای بازی با پرسپولیس است

ورود کاروان استقلال، خیبر و تیم داوری به استادیوم آزادی

گل اول بایرن مونیخ به سن پائولی توسط هری کین

یازده بازیکن نساجی برای گذر موقت از سقوط

پزشکیان در پاسخ به تماس اردوغان: امیدوارم فرصتی برای دیدار و گفت‌وگو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود

رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه‌بری

فاطمه گودرزی روز به روز جوان‌تر می‌شود

مراحل اجرای گریم هومن حاجی عبداللهی(رحمت) در پایتخت7

ویدئو عجیبی که از محمدرضا شهبازی دست به دست شد

«عطرآلود» به همراه فیلمی از مجید مجیدی در 9 فروردین

اجرای پر احساس طاهر قریشی از آهنگ «هنوزم چشمای تو»

وضعیت آب و هوا در هفته پایانی تعطیلات نوروزی

فرد مسلح درگیر با پلیس ساوه جان باخت

روشی نوین برای تولید دیزل زیستی از روغن کرچک

ویراست جدید کتاب«جغرافیای تاریخی سیراف» منتشر شد

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر

بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات مسکن موافقت کرد

اختلاف قیمت دلار آزاد و توافقی از 50 درصد گذشت

11 سد کشور کمتر از 15 درصد پرشدگی دارند

شکایت عراق به فیفا؛ به ما توهین نژادپرستانه شد

ایران با شکست عربستان فینالیست شد و به جام جهانی رسید

حذف فتوحی از جام جهانی شمشیربازی سابر

راهیابی دو نماینده ایران به فینال؛ سه کشتی‌گیر در رده‌بندی

صعود ایران به فینال مسابقات واترپلو زیر 20 سال آسیا

احتمال بازگشت دیالو به ترکیب من‌یونایتد پیش از پایان فصل

پاکدامن از صعود باز ماند

تیم رؤیایی گران‌قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال

دنیامالی: معنی ندارد رئیس فدراسیون دنبال منابع مالی باشد

عالیشاه بازی حساس شمس‌آذر را از دست داد

متن کامل ادعایی نامه ترامپ به ایران منتشر شد

پاسخ آصفی به سوال «چرا ایران مذاکره غیرمستقیم با آمریکا را مطرح کرد؟»

پزشکیان، 12 قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد

پشت صحنه بامزه از سریال «درحاشیه»

یک راز بسیار مهم درباره پایتخت که کسی به شما نمی‌گوید

پنج سریال درام که نباید تماشای آن را از دست داد

نگاهی به نسخه جدید فیلم «سفید برفی»

آغاز اکران سیار «پیش‌مرگ»

موزیک ویدئوی آهنگ علیرضا قربانی در فضای مجازی پربازدید شد

کدام موزه‌ها، پایگاه‌ها و اماکن فرهنگی‌-تاریخی روز 13 فروردین باز هستند؟

با «هوش مصنوعی عاملی» و کاربردهای آن آشنا شوید