راه ترقی

آخرين مطالب

محسن هاشمی: یکی از دلایل اینکه ارز 100 هزار تومان می‌شود انتخابات بدون شور است سياسي

محسن هاشمی: یکی از دلایل اینکه ارز 100 هزار تومان می‌شود انتخابات بدون شور است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایلنا / یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: استفاده از کارشناسان غیرزبده برای کشور ما یک معضل شده است و نگاه به مدیریت‌ها نگاه سیاسی است و نگاه کارشناسی نیست.
محسن هاشمی فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که بعد از انتخابات ریاست جمهوری و عزل و نصب‌های جدید در دولت شاهد بودیم که برخی از مدیران دولت سیزدهم با دستور شهردار تهران در شهرداری تهران در سمت‌های مختلف منصوب شدند برخی از منتقدان شهردار تهران از جمله برخی از اعضای شورای شهر تهران معتقدند که این اقدام برای انتخابات آینده شوراها صورت می‌گیرد، ارزیابی شما در این زمینه چیست گفت: در این انتصابات بحث کوچ سیاسی مسئولان مطرح است. در واقع استفاده از کارشناسان غیرزبده برای کشور ما یک معضل شده است و نگاه به مدیریت‌ها نگاه سیاسی است و نگاه کارشناسی نیست.
وی ادامه داد: مشکل کشور ما همین است که پست‌های بالا که نیازمند تخصص واقعی است را ما اصولا به صورت سیاسی در اختیار کسانی می‌گذاریم که در باند خودمان هستند و این موضوع همیشه بوده است و وقتی یک انتخاباتی صورت می‌گیرد، کوچ سیاسی مدیران اتفاق می‌افتد البته در ابتدا با تعداد کم انجام می‌شود اما بعدا کم کم اتوبوسی افراد جابجا شده و جای خودشان را در نزد همفکرانشان پیدا می‌کنند.
بازار
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تصریح کرد: من از این اقدام اطلاع دقیقی ندارم اما اگر اعضای شورای شهر به آن ایرادی دارند احتمالا همین موضوع است ممکن است کادرسازی نباشد بلکه جاگذاری افرادی باشد که بدون پست شده‌اند. البته از این طریق کسی نمی‌تواند در انتخابات شوراها پیروز شود چراکه در نهایت مردم باید رای بدهند.
وی ادامه داد: اگر انتخابات شوراها خیلی کم‌شور باشد همین افراد و اطرافیان آقای زاکانی شاید بتوانند برنده شوند اگر کمی شور داشته باشد طرفداران آقای قالیباف می‌آیند و اگر خیلی پرشور باشد اصلاح‌طلبان می‌توانند بیایند. معمولا برخی تلاش می‌کنند که انتخابات را کم‌شور برگزار کنند. ما به دنبال انتخابات پرشور هستیم. در انتخابات شورای پنجم رای من یک میلیون و 750 هزار رای بود در حالی که پایین‌ترین رای گروه ما یک میلیون و صد هزار رای بود همه‌مان را هم اول رد صلاحیت کرده بودند و بعد تایید صلاحیت شدیم.
هاشمی تصریح کرد: یکی از دلایل اینکه ارز 100 هزار تومان می‌شود جهت اطلاع همه افراطیون همین انتخابات بدون شور است.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره اینکه موضوعی هم درباره انتخابات شهردار توسط مردم مطرح شده بود که البته در مجلس رد شد نظر شما در این باره چیست، ادامه داد: من این موضوع را شنیده بودم اما این موضوع در کشورهای پیشرفته مطرح و بحث شده است یعنی کشورهایی هستند که وقتی انتخابات شوراها را برگزار می‌کنند شهردار را هم انتخاب می‌کنند ولی بهترین روش که الان در اروپا اجرا می‌شود برای اینکه قدرت شورا هم کاسته نشود این است که زمانی که قرار است شورا انتخاب شود شهردار را هم از میان اعضای شورای شهر انتخاب می‌کنند و آنهایی که می‌خواهند شهردار خوبی داشته باشند شهردار را هم عضوی از لیست می‌گذارند.
هاشمی ادامه داد: وقتی این لیست برنده شد این فرد همچنان عضو شورای شهر باقی مانده است در عین اینکه شهردار هم هست. پیشنهاد من این بود که برای اینکه شهردار رای مردم را داشته باشد اعضای شورای شهر در لیست‌شان اسامی چند نفر را هم برای شهرداری ارائه دهند و مردم به آن رای دهند. یک معضل ما این است که در شورا، شهردار کار خود را انجام می‌دهد البته در ابتدا خیلی با شورا خوب است اما بعد کم کم دیگر با شورا خوب نیست اما اگر عضوی از شورا هم باشد مجبور است در برخی از جلسات هم حضور داشته باشد و می‌تواند نظرات خود را در آنجا مطرح کند به نظرم این دموکراتیکتر است.
وی گفت: زمانی که من در شورا بودم به من می ‌گفتند که اگر شهردار بشوی باید از شورا بروی و بعد آقای چمران وارد شورا می‌شود و من چون با این مشکل مواجه بودم این مطالعات را انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که از شورای شهر نروم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1052593/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کویت از نفت فاصله می‌گیرد

شاخص بورس 32هزار واحد رشد کرد

اعلام برنامه فوتسال و فوتبال ساحلی قاره آسیا در 3 سال آینده

اخراج مارکو رُز از سرمربیگری لایپزیگ

اقامه نماز عید فطر در ورزشگاه جام جهانی

کمالوند: دیگر درباره داوری حرف نمی‌زنیم

انریکه: بهانه نمی‌خواهم، نتیجه می‌خواهم!

ووشو به بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض اضافه شد

نیویورک‌تایمز: تیم ترامپ با مشاور امنیت ملی ‎آمریکا درباره ‎ایران اختلاف دارند

نگاهداری: دولت تنظیم‌گر و حمایت‌کننده، نقش‌آفرینی مردم را تسهیل می‌کند

نقش اصحاب رسانه در بین جامعه ایثارگری برجسته است

ماجرای تصادف رویا میرعلمی با یک پیرمرد!

وقتی فیلم می‌سازم بدم نمی‌آید جنجال درست کنم

یخ‌بستگی سارا بهرامی در تیررس قرار گرفت

تشکر الهه حصاری از استقبال مردم برای فیلم «هفتاد سی»

تیزر آهنگ جدید «زیبای بی احساس» با صدای شهرام شکوهی

کشته شدن روزانه 39 نفر در تصادفات از ابتدای طرح نوروزی

«ربات غلطان» سرطان را در اعماق بدن شناسایی می‌کند

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق

جزئیات برنامه سازمان بورس برای بررسی تغییر دامنه نوسان

حداقل حقوق کارمندان در سال 1404 مشخص شد

هدایت رئال را از دست بلینگام و وینیسیوس درآمد!

تقدیم گل به جوکوویچ با تقلید شوت تنیس

عارف برای استقلال گرم کرد

تهدید قالیباف توسط یکی از تجمع‌کنندگان غیرقانونی مدافع قانون حجاب

دکتر پزشکیان در پیامی درگذشت مادر شهیدان پورزعفرانی را تسلیت گفت

دیدار نوروزی مدیرکل بنیاد شهرستان‌های تهران با ایثارگران در 14 شهرستان/ادای دین به مادران شهدا آسان نیست

چهره ها/ تبریک تولد علی اوجی به همسرش

گزارشی از بزرگداشت رخشان بنی‌اعتماد

یک روایت غیر رسمی از دیدار پزشکیان با علی نصیریان

جایزه بهترین کارگردانی جشنواره سریز مانیا به آیدا پناهنده رسید

موزیک ویدئوی جدید «غریبه» با صدای اشوان

تعطیلی مراکز معاینه فنی تهران در 11 و 13 فروردین

هشدار وقوع سیلاب در این 6 استان

داستان ناگفته «پروژه ژنوم انسان»

روایت «ییلدیریم» از ترجمه شاهنامه فردوسی به زبان ترکی

خطر در کمین بزرگترین اقتصاد جهان

ابلاغ دستورالعمل وام ازدواج و فرزند؛ سقف وام فرزندآوری 220 میلیون تومان شد

زمین‌خوردن عجیب کمک داور در بازی دیشب اتلتیکومادرید و اسپانیول

یک مدعی جدید برای آقای گلی!

رامین بدشانس‌ترین بازیکن در آغاز سال جدید

پیام تبریک عراقچی به مناسبت عید سعید فطر

امیرحسین صدیق از عید های نوروز شهر نیشابور می گوید

مصاحبه مهران مدیری با نسرین نصرتی بازیگر نقش “فهیمه” در سریال پایتخت

اجرای طرح ترافیک پایتخت از 16 فروردین

خط اعتباری 74 همتی برای افزایش سقف تسهیلات مسکن مصوب شد

ابراهیم امبایه سومین گلزن جوان تاریخ پی‌اس‌جی

عبدی: پنالتی ما گرفته نشد و از برد مقابل استقلال محروم شدیم

توضیح روابط عمومی وزارت امور خارجه در مورد حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا

تبریک رئیس مجلس به روسای پارلمان‌های کشورهای اسلامی