جسد کودک 12 ساله از کانال آب بیرون کشیده شد
اجتماعی
بزرگنمايي:
راه ترقی - ایرنا / رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت: جسد کودک 12 ساله که از روز گذشته مفقود شده بود، از کانال آب کشاورزی کشف و بیرون کشیده شد.
روح الله بهشتی فرد روز دوشنبه بیان کرد: گزارش مفقود شدن کودک 12 ساله و احتمال غرق شدن آن در کانال آب کشاورزی منطقه شاه ولی این شهرستان روز گذشته به سامانه 125 آتش نشانی دزفول اعلام شد.
وی افزود: تیم غواصی ستاد فرماندهی آتش نشانی دزفول همراه با گروه های مردمی داوطلب پس از چهار ساعت گشت زنی در محدوده محل گزارش شده واقع در حوالی اردوگاه اشرفی اصفهانی سرانجام موفق به کشف و بیرون کشیدن جسد بی جان این کودک شدند.
رئیس آتش نشانی دزفول ضمن تجلیل از تیم غواصی سازمان و اهالی محترم منطقه، این حادثه دردناک را به خانواده داغدار این کودک تسلیت عرض کرد.
بازار ![]()
اگر چه شنا در کانال های آبیاری کشاورزی در دزفول و دیگر مناطق شمال خوزستان ممنوع است ولی شنا در این کانالها همه ساله چند قربانی می گیرد.
غرق شدگی یکی از 10 علت اصلی مرگ و میر برای افراد تا 24 ساله است و کودکان زیر پنج سال بیشتر در معرض خطر هستند.
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳:۱۸
-
۴۹ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1054254/