شوخی ایسکو برای گلریزان هواداران بتیس برای حفظ آنتونی
ورزشی
بزرگنمايي:
راه ترقی - تسنیم /هافبک سرشناس رئال بتیس درباره حفظ همتیمی برزیلیاش در این تیم برای فصل بعد اظهارنظر جالبی انجام داد.
آنتونی که در پنجره زمستانی با قرارداد قرضی 6 ماهه از منچستریونایتد به رئال بتیس پیوست، در این تیم شروع خیلی خوبی زیرنظر مانوئل پیگرینی داشته و در 12 بازی که برای بتیس به میدان رفته آمار چهار گلزده و چهار پاسگل را از خود برجای گذاشته است.
بازار ![]()
ایسکو همتیمی آنتونی پس از برتری 2 بر یک خانگی شب گذشته (یکشنبه) رئال بتیس مقابل سویا در هفته بیستونهم لالیگای اسپانیا درباره احتمال حفظ این بال برزیلی به حالت شوخی به شبکه تلویزیونی «DAZN» گفت: باید با کمک هواداران پول جمع کنیم تا ببینیم میتوانیم آنتونی را برای یک سال دیگر در اختیار داشته باشیم یا خیر!
آنتونی تا پایان ماه ژوئن 2027 تحت قرارداد باشگاه منچستریونایتد است و این باشگاه لیگ برتری گزینه تمدید یکساله قرارداد او را نیز دارد. این بال برزیلی که تابستان 2022 در انتقالی به ارزش 85 میلیون پوند از آژاکس به شیاطین سرخ پیوست، در نیمفصل اول به دلیل اینکه فرصت زیادی برای بازی زیرنظر روبن آموریم پیدا نکرد، تصمیم گرفت با قرارداد قرضی راهی بتیس شود.
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹:۲۵
-
۴۰ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1054280/