راه ترقی

آخرين مطالب

آمار نهایی تصادفات نوروزی نیمه دوم اردیبهشت اعلام می‌شود اجتماعی

آمار نهایی تصادفات نوروزی نیمه دوم اردیبهشت اعلام می‌شود
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / رئیس سازمان پزشکی قانونی با اشاره به مباحث کارشناسی و استانداردهای موجود در جمع‌آوری و تدوین آمار، گفت: آمار نهایی تصادفات نوروزی نیمه دوم اردیبهشت از سوی این سازمان اعلام خواهد شد.
عباس مسجدی روز چهارشنبه در دیدار نوروزی با سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا که در سالن جلسات حوزه ریاست سازمان پزشکی قانونی کشور برگزار شد، افزود: در تعطیلات نوروز امسال و در قالب پویش «نه به تصادفات» شاهد تلاش همه جانبه و شبانه روزی مجموعه‌های مختلف و خصوصاً پلیس راهنمایی و رانندگی بودیم تا مردم در شرایط مناسب تر و با آرامش خاطر بیشتری به سفرهای نوروزی بپردازند.
وی با قدردانی از تمام افرادی که در قالب طرح نوروزی برای آرامش خاطر مردم چه در جاده‌ها و چه برای ترک منازلشان و انجام سفرهای نوروزی تلاش کردند، افزود: در طرح نوروزی امسال مجموعه حاکمیت از جمله دولت، پلیس، صدا و سیما و سایر نهادهای مسئول برای کنترل تصادفات تلاش بسیاری کردند که البته بخش عمده‌ای از این امر نیز بر عهده خود مردم و رانندگان بود که با رعایت نکات و توصیه های ایمنی از بروز حوادث پیشگیری کنند.
مسجدی با اشاره به آمادگی پزشکی قانونی برای همکاری با مجموعه پلیس راهنمایی و رانندگی کشور تصریح کرد: سازمان پزشکی قانونی آمادگی دارد در زمینه‌های مختلف با پلیس راهنمایی و رانندگی کشور در انجام مأموریت‌ها و تحقق اهداف آن همکاری کند به همین دلیل پیشنهاد می‌شود جلسات مشترکی بین کارشناسان هر دو مجموعه در موضوعات مختلف از جمله تحلیل و تفسیر آمار تصادفات و تلفات رانندگی برگزار شود.
وی به توانمندی و تولیدات مرکز تحقیقات پزشکی قانونی نیز اشاره کرد و گفت: مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با ظرفیت علمی بالا و بدون هیچ گونه بودجه و اعتبار دولتی در سال‌های اخیر موفقیت‌های قابل توجهی کسب کرده که از آن جمله می‌توان به تولید و ساخت برخی تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز سازمان اشاره کرد.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: دستگاه‌هایی که توسط پزشکی قانونی مورد استفاده قرار می گیرد درصد خطایی نزدیک به صفر دارد؛ بنابراین هرآنچه توسط مرکز تحقیقات تولید و در سازمان پزشکی قانونی کشور استفاده می‌شود از ضریب اطمینان و استانداردهای بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به برخی تولیدات مرکز تحقیقات همچون کیت ژنتیک، دستگاه هموژنایزر، اتوسمپلر، الکل سنج تنفسی و ... افزود: مرکز تحقیقات آمادگی دارد در تأمین تجهیزاتی که در مأموریت های پلیس مورد استفاده قرار می‌گیرد، مانند الکل سنج تنفسی، با پلیس راهور همکاری کند.
بازار
در ادامه این جلسه، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا نیز با تأکید بر اینکه آمارهای دقیق و شفاف مبنای تصمیم گیری‌های درست است، گفت: با در اختیار داشتن واقعیت ها و آمار و ارقام دقیق می توان در زمینه مدیریت حوادث رانندگی تصمیمات درستی اتخاذ و بر اساس داده های واقعی تصمیم گیری کرد.
سردار سید تیمور حسینی با اشاره به افزایش 3.5 درصدی حجم سفرهای نوروزی امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزود: در برخی روزهای نوروز با حجم قابل توجهی از سفرها مواجه بودیم به نحوی که در مقایسه با همان روز در سال قبل آمار سفرها افزایش 20 درصدی را نشان می داد.
رئیس پلیس راهور با قدردانی از خدمات پزشکی قانونی در تهیه و تدوین آمارهای تلفات رانندگی خاطرنشان کرد: در نوروز امسال بین بخش های مختلف دولت، وزارت بهداشت، وزارت کشور، صدا و سیما، پلیس و .... هم افزایی خوبی در قالب پویش نه به تصادفات ایجاد شد ضمن آنکه در کنار آن کار فرهنگی و آموزشی نیز در کنترل و کاهش آمار تلفات تصادفات رانندگی بسیار تأثیرگذار است.
وی با اشاره به تمایل پلیس راهور برای استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های مرکز تحقیقات پزشکی قانونی خواستار همکاری و تعامل بیشتر با این مجموعه در زمینه تأمین برخی تجهیزات از جمله الکل سنج تنفسی و نیز انجام طرح‌های تحقیقاتی برای کنترل تصادفات شد و بر برگزاری جلسات کارشناسی مشترک تأکید کرد.
سردار حسینی با تأکید بر اینکه تلاش پلیس راهنمایی و رانندگی کنترل تصادفات و کاهش تلفات رانندگی است، اظهار امیدواری کرد که در سال 1404 شاهد کاهش هرچه بیشتر تلفات حوادث رانندگی درکشور باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1058331/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

منچستریونایتد 5-4 لیون؛ تیم سرالکس زنده شد

اشتباه مدافعان؛ گل سوم لیون توسط رایان چرکی در دقیقه 104

گل چهارم لیون توسط الکساندر لاکازت از روی نقطه پنالتی در دقیقه 109

گل سوم منچستریونایتد توسط برنو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 114

گل چهارم منچستریونایتد به لیون توسط کوبی ماینو

گل پنجم منچستریونایتد به لیون توسط هری مگوایر

خلاصه بازی چلسی 1 - لژیا 2

خلاصه بازی آینتراخت فرانکفورت 0 - تاتنهام 1

گل دوم لیون به منچستریونایتد توسط الکساندر لاکازتدر دقیقه 78

گل مردود طارق جرج؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

اخراج تولیسو؛ منچستریونایتد 2-2 لیون

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با سپاهان

اونانا از هواداران لیون انتقام گرفت!

سر‌توپ دیدنی گارناچو؛ منچستریونایتد 2-0 لیون

در میان غفلت مدافعان؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

دو واکنش دیدنی کواسویچ؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

صحبت‌های هواداران ناراضی نساجی پس از شکست مقابل خیبر

خاطره‌بازی با ایران در المپیک پاریس 2024

گل اول لیون به منچستریونایتد توسط کورنتین تولیسو در دقیقه 71

روایتی از پاسخ رهبرانقلاب به درخواست ویژه وزیر دفاع عربستان

کمالوندی: معاون گروسی به تهران می‌آید

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

واکنش دیدنی اونانا؛ منچستریونایتد 1-0 لیون

گل اول چلسی توسط کوکوریا؛ چلسی 1-1 لژیا ورشو

ضربه تماشایی برونو به تیر خورد؛ منچستریونایتد 1-0 لیون

فرار از تله آفساید؛ الفتح 2-0 الاتحاد

گل مردود کوکوریا؛ چلسی 1-1 لژیا ورشو

آموریم: بازیکنان جلوی لیون باید مراقب اونانا باشند!

گل دوم منچستریونایتد به لیون توسط دالو

گل اول تاتنهام توسط سولانکه از روی نقطه پنالتی در دقیقه 43

آیا تمدید قرارداد با صلاح عاقلانه بود؟

واکنش روا به حواشی دیدار ایران - ازبکستان

حضور عراقچی در مراسم روز ارتش در مسکو

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

چهره ها/ عجیب ترین و جالب ترین مانتویی که دیده‌اید!

شاهکار یانی در قطعه ای بیکلام به نام «بلبل»

تهران در محاصره 55 بحران

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

وینگر سابق پرسپولیس و رد یک تئوری قدیمی!

بارسا امسال سه‌گانه می‌برد، ولی با تواضع!‏

آرزوی لیونل مسی برای خط دفاعی بارسلونا!

راه‌حل قطعی برای ‏VAR‏؛ داور را حذف کنید!‏

راز قهرمانی مورینیو در چمپیونزلیگ؛ تنبلی ممنوع!

هشدار دقیقی به بازیکن‌های خیبر؛ موهایم سفید شد!

هواداران خیبر در پشت فنس ها دقیقی در خیبر بمان!

پیش‌بینی گلر ذوب از قهرمان؛ سپاهان یا تراکتور!

روایت روا از تغییر مربی‌ها در لیگ برتر

شوخی روا با نحوه گزارش گزارشگر شبکه تبریز

دیدار فرماندهان ارتش و سپاه باهمدیگر در آستانه روز ارتش