راه ترقی

آخرين مطالب

کلاهبرداران پانزی در همدان دستگیر شدند؛ شناسایی 227 شاکی اجتماعی

کلاهبرداران پانزی در همدان دستگیر شدند؛ شناسایی 227 شاکی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا /رئیس پلیس آگاهی استان همدان از شناسایی و دستگیری کلاهبرداران پانزی در همدان خبر داد و گفت: با توجه به اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته تاکنون 227 نفر شاکی شناسایی که به پلیس آگاهی دعوت شدند.
علی اسدبیگی، رئیس پلیس آگاهی استان همدان عنوان کرد: با توجه به اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر اینکه فردی با هویت معلوم با تشکیل جلساتی اقدام به فعالیت هرمی می‌کند، بلافاصله مراتب در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی‌های بعمل آمده از شکات مشخص شد که متهم ادعا می کرد برادرش در آلمان است و از طریق او با شرکتی آشنا شده و با سرمایه گذاری در این شرکت سود بسیار خوبی به دست آورده است.
رئیس پلیس آگاهی استان همدان بیان کرد: متهم از این طریق اقدام به اغفال شهروندان کرد که پس از سرمایه‌گذاری، ابتدا شرکت مبالغی را به عنوان سود به مالباختگان پرداخت و در قبال عضوگیری از سوی آنها نیز مبالغ دیگر به حسابشان واریز می‌شد.
سرهنگ اسدبیگی با اشاره به اینکه اغلب مبالغ واریزی به صورت ارز دیجیتال بود، گفت: بنا بر اظهارات شکاک پس از مدتی دیگر سودی به حساب اعضا واریز نشده و با مراجعه شکات به مرجع قضایی، پیگیری‌های لازم برابر خواسته مقام قضایی از توسط کارشناسان این پلیس در این خصوص صورت گرفت.
بازار
وی ادامه داد: با توجه به اینکه احتمال باندی بودن شبکه و عضوگیری تعداد زیادی از شهروندان متصور بود، در بررسی های صورت گرفته مشخص شد تعداد زیادی از افراد از این طریق اغفال شده اند.
رئیس پلیس آگاهی استان همدان گفت: برابر هماهنگی های انجام شده با دادستان همدان تحقیقات جهت شناسایی متهم و همدستان احتمالی آنان آغاز و همه حساب‌های بانکی مسدود و توقیف همه خودروهای به نام آنان در سامانه ثبت و توقیف املاک به اداره ثبت اسناد ارسال و جهت ممنوع الخروج شدن متهمان نیز هماهنگی‌های لازم صورت گرفت.
سرهنگ اسدبیگی بیان کرد: با اقدامات فنی و پلیسی هویت و آدرس دقیق متهمان شناسایی و با ارتباطی که با آنها برقرار شد، متهمان به پلیس آگاهی دعوت و پس از انجام تحقیقات تکمیلی به دادسرا معرفی و هر 2 نفر با قرار مناسب روانه زندان شدند.
وی ادامه داد: با توجه به اطلاع رسانی‌های صورت گرفته تاکنون تعداد 227 نفر شکات شناسایی که به پلیس آگاهی دعوت و اظهارات آنان اخذ شده و اقدامات لازم در این رابطه ادامه دارد که متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
رییس پلیس آگاهی انتظامی استان تاکید کرد: از مردم تقاضا داریم از سرمایه گذاری در این گونه سایت‌ها و نرم افزارها که سودهای نامتعارف پرداخت می کنند و هیچگونه نمایندگی در کشور ندارند جدا خودداری کنند.
پانزی یک کلاهبرداری رایج است طرح پانزی (Ponzi scheme) یک نوع کلاهبرداری است که با یک سرمایه گذاری متقلبانه، وعده بازدهی بالا و ریسک کم (یا بدون ریسک) را به افراد وعده می دهد.
در این روش، ابتدا سرمایه تعدادی از سرمایه گذاران، جذب طرح پانزی شده و سرمایه سرمایه گذاران بعدی به عنوان سود سرمایه گذاران اولیه پرداخت می شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1058888/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جایگاه‌های سوخت ملزم به نصب شارژر برقی شدند

دو سناریوی بازار طلا در روز‌های آینده

آقایی‌پور‌‌ به دنبال شکست طلسم مقابل پرسپولیس

فلیک جشن قهرمانی مقابل رئال را ممنوع کرد!

پاشو من چند سالی باهات حرف دارم! قسمت بیست‌ و نهم فان 360 با ابوطالب

علاقه ملکه تپانچه به ادامه ورزش قهرمانی

اعلام لیست تیم ملی جودو برای اعزام به مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا

خروج اجباری 2 بازیکن من‌یونایتد از اولدترافورد

AFC میزبانی تیم ملی ایران در مشهد را تأیید کرد

ویدئویی از کاروان حفاظت بن‌سلمان، فرزند پادشاه سعودی در تهران

روایتی دیگر از دیدار وزیر دفاع عربستان با رهبر انقلاب

عراقچی در دیدرا با لاوروف: روابط ایران و روسیه هیچ‌گاه به این اندازه مستحکم نبوده است

پانته آ پناهی ها: هیچ‌وقت موهایم را رنگ نمی‌کنم!

شهادت سوژه فیلم سینماگر ایرانی پس از انتخاب در کن

چهره ها/ ارزشمند‌ترین پُست صحرا اسداللهی منتشر شد!

همراه شوید با آهنگ «دلخورم» از رضا صادقی

تصادف دنا و پراید، 2 سکه دوره هخامنشی را لو داد

دزدی موتور در روز روشن!

خبر خوش برای رانندگان؛ راه‌اندازی صندوق بیمه رانندگان در انتظار تصویب

پیدا شدن موجودات زنده در سنگ‌های 2 میلیارد ساله

به یادِ یار و دیار آن چنان بِگِریَم زار

زمان واریز یارانه نقدی فروردین دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد

امحای 60 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در کشور

استوری جالب شمس‌آذر برای اهواز

داستان سریالی فحاشی به بیرانوند

شانس بارسا برای فتح سه‌گانه از دید داوید ویا

فولاد امشب منتظر شکست پرسپولیس است

والورده: یونایتد تیمی در سطح لیگ اروپا نیست

ترخیص یکی از بازیکنان مصدوم ذوب‌آهن از بیمارستان

نیکو: از کودکی رؤیایم بازی در اولدترافورد بود

هواداران ملوان میهمان تراکتور شدند

دیدار ویتکاف با مقامات اسرائیل یک روز قبل از مذاکره با ایران

فرمانده نیروی زمینی ارتش: دست ما روی ماشه است

واکنش هومن برق‌نورد به کم‌رنگ‌شدن حضورش در سینما و تلویزیون

آهنگ «شبی که ماه کامل شد» با صدای محسن چاوشی

مجوز استخدام 750 نفر در وزارت کار اخذ شد

شب و روز من و توی سفری تا نیاید سوار، برعکس است

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران: نفت 200 میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد

معاون وزیر صمت: نظام مالیاتی مشوق تولید نیست

تامین 65 درصد هزینه‌های جاری دولت از محل مالیات

راز جنجالی مسی: می‌خواستم به بارسلونا برگردم!

فرستاپن: در ردبول می‌توانیم اوضاع را بهتر کنیم

مرتضایی: ملی‌پوشان افغانستان از فرانسه و اسپانیا پیشنهاد دارند

پیروزی دختران پینگ‌پنگ‌باز ایران مقابل میزبان مسابقات آسیای میانه

گریه دیویس مقابل دوربین پس از حذف تلخ بایرن

واکنش دبیر جشنواره «قهرمان ایران» به انتقاد‌ها از انتخاب طارمی به عنوان مرد سال 1403 ورزش

کنایه طنز پیمان یوسفی به حساسیت بازی پرسپولیس و سپاهان

پیام تبریک وزیر امور خارجه به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران

لارا روزن ادعا کرد: سعودی‌ها به دنبال تدارک دیدار پزشکیان و ترامپ در عربستان

دوبله انیمیشن با مهران غفوریان و امین زندگانی