راه ترقی

آخرين مطالب

نگرانی از افزایش چشمگیر قیمت تجهیزات پزشکی اجتماعی

نگرانی از افزایش چشمگیر قیمت تجهیزات پزشکی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا/ معاون درمان وزارت بهداشت ضمن ابراز نگرانی از افزایش چشمگیر قیمت تجهیزات پزشکی، در عین حال با بیان اینکه طرح پزشک خانواده و پیاده‌سازی دوراپزشکی در دستور کار است، گفت: این طرح می‌تواند تا 40 درصد نیاز به متخصص را کاهش دهد و دسترسی افراد مناطق محروم به خدمات تخصصی را بهبود بخشد.
دکتر سید سجاد رضوی در سفری به ایذه، اظهار داشت: با راه‌اندازی ارائه خدمات پزشکی از راه دور (دوراپزشکی) و تقویت زیرساخت‌های مراکز درمانی، وضعیت بهداشتی شهرستان ایذه متحول خواهد شد.
رضوی به چالش‌های موجود در ارائه خدمات بهداشتی در مناطق محروم مانند منطقه منگشت ایذه اشاره کرد و افزود: متأسفانه، سلامتی شهرهایی که از نظر امکانات درمانی با محدودیت‌هایی مواجه‌اند، به دلیل غفلت‌های گذشته از استانداردهای درمانی عقب مانده‌اند.
او همچنین نگرانی خود را نسبت به افزایش چشمگیر قیمت تجهیزات پزشکی ابراز و عنوان کرد: قیمت دستگاه‌های ام‌آرآی به 700 میلیارد ریال رسیده در حالی که سال گذشته قابل خریداری با قیمت‌های بسیار مناسب‌تری بودند.
رضوی گفت: این افزایش هزینه تجهیزات، تأمین ابزارهای پزشکی لازم را برای مناطق محروم با چالش مواجه ساخته است؛ امری که مسئولان بهداشتی را بر آن داشته تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود و مسئولیت‌های اجتماعی، به حل این مشکلات بپردازند.
رضوی تکمیل مراکز منتخب در ایذه و سه شهرستان دیگر را به عنوان اولویت اصلی دانست و گفت: طرح پزشک خانواده و پیاده‌سازی دوراپزشک یا پزشک از راه دور در دستور کار ماست. این طرح می‌تواند تا 40 درصد نیاز به متخصص را کاهش دهد و دسترسی افراد مناطق محروم به خدمات تخصصی را بهبود بخشد.
وی همچنین به مشکلات ناشی از مراجعه بیماران سرپایی به بیمارستان اشاره و بیان کرد: بیمارستان جایگاه مناسبی برای اینگونه مراجعات نیست. راه‌اندازی مراکز درمانی شبانه‌روزی می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده باشد.
رضوی تصریح کرد: باید درآمد اختصاصی بیمارستان صرف ارتقای کیفیت خدمات شود، نه تنها برای پرداخت حقوق کارکنان. همچنین، با توجه به اهمیت بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU)، راه‌اندازی این بخش در بیمارستان ایذه در دستور کار است تا با تامین تجهیزات لازم، مردم منطقه از اعزام به دیگر شهرها بی‌نیاز شوند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به استان خوزستان سفر کرده است، همچنین از بیمارستان شهید طباطبایی باغملک در این استان بازدید کرد.
در این بازدید، وضعیت موجود خدمات سلامت و زیرساخت‌های درمانی در شهرستان‌ باغملک مورد بررسی قرار گرفت.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1059479/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

عملکرد عالی حامد لک در لیگ برتر بیست و چهارم فوتبال ایران

علیرضا منصوریان: موسیمانه خیلی خوشحال بود که با این قرارداد وارد فوتبال ما شد

تغییرات پرتعداد و عجیب استقلال از زبان علیرضا منصوریان پیشکسوت باشگاه

ماجرای دیر رسیدن علیرضا منصوریان به جلسه پیشکسوتان استقلال

حمایت علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال از سیدحسین حسینی

شوخی علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی؛ چرا شما چایی می‌خورید ؟ برای من هم بریزید!

کل‌کل جالب رئال و بارسلونا علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

سکانسی جالب از سریال تاسیان

سکانسی بی نظیر از بازی آنادآرماس

احساس یک زن هیچوقت دروغ نمی‌گوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

جدول لیگ برتر؛ ادامه رقابت تراکتور و سپاهان؛پرسپولیس جا ماند

مسی درباره اشک‌های فینال؛ برایم خیلی سخت بود!‏

کریمیان: از هواداران پرسپولیس عذر میخواهم

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

کارتال تمرینات را تعطیل کرد و رفت!

واکنش تند اسدی؛ سوال‌ها خیلی مسخره است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر

محبی: ناراحت نشوید، خوشحالی من مثل استفن کری است

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

ساکت به نساجی برگشت!

گزارش شبکه اسرائیلی از نشت اطلاعاتی این رژیم درباره حمله به ایران

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

انتظاری که خانم‌ها از همسرشون دارن

چهره ها/ مریم کاویانی در استایلی شیک و زیبا

اشتباه کردی، اعتماد کردی

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

مدارس این شهرها فردا تعطیل شد

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟