راه ترقی

آخرين مطالب

ربات انسان‌نمای خوشامدگو و راهنما در نمایشگاه اکسپو 2025 دانش

ربات انسان‌نمای خوشامدگو و راهنما در نمایشگاه اکسپو 2025
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا /یک ربات انسان‌نمای چینی در نقش راهنمای تور برای کمک به بازدیدکنندگان در اکسپوی 2025 اوزاکا عمل می‌کند.
یک ربات انسان‌نمای چینی به نام «واکر سی»(Walker C) قرار است در نمایشگاهی که در اوزاکای ژاپن برگزار می‌شود، از بازدیدکنندگان استقبال کند و خدمات راهنمایی را ارائه دهد.
به نقل از آی‌ای، ربات انسان‌نمای Walker C که به تازگی توسط شرکت چینی UBTech Robotics ساخته شده است، در نمایشگاه اکسپو 2025 به بازدیدکنندگان خدمات‌رسانی خواهد کرد.
مدل جدید این ربات انسان‌نمای جمع‌وجور قرار است یک رقیب برای ربات انسان‌نمای G1 شرکت Unitree باشد و اعتقاد بر این است که دست‌های ماهرانه به‌تازگی به نمایش گذاشته‌شده آن قادر به انجام وظایف پیچیده هستند و پیشرفت در خودمختاری در دنیای واقعی را برجسته می‌کنند.
نمایشگاه اکسپو 2025 که قرار است در تاریخ 13 آوریل(24 فروردین) در جزیره مصنوعی یومنوشیما(Yumenoshima) در شهر اوزاکای ژاپن برای عموم افتتاح شود، به بازدیدکنندگان این نوید را می‌دهد که نگاهی به زندگی در آینده داشته باشند.
شرکت UBTech در ماه مارس یک ربات انسان‌نما در اندازه واقعی به نام تین کونگ(Tien Kung) را معرفی کرد که برای تحقیقات طراحی شده بود و قیمت آن 41 هزار و 200 دلار بود.
پیشرفت‌های فناوری انسان‌نما
ربات انسان‌نمای Walker C به طور رسمی در غرفه چین در جریان این نمایشگاه رونمایی خواهد شد.
در حالی که این ربات هنوز برای عموم منتشر نشده است، ویدئوی پیش‌نمایشی که توسط خبرگزاری‌های چینی به اشتراک گذاشته شده است، نشان می‌دهد که می‌تواند نسل گام بعدی این شرکت پس از عرضه مدل Tien Kung باشد.
انتظار می‌رود Walker C با ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته مانند G1 با قابلیت‌هایی از جمله حرکات ماهرانه دست‌ها، کارهای دستکاری در دنیای واقعی و اسکن بارکد با استفاده از بینش رایانه‌ای رقابت کند.
نمایش‌های اولیه نشان می‌دهد که Walker C وظایف چند مهارتی مانند بسته‌بندی و برچسب زدن را با درجات بالایی از خودمختاری انجام می‌دهد که نشان دهنده هوش فیزیکی یکپارچه و قدرت سازگاری در لحظه آن است.
این ویژگی‌ها حرکت چین به سمت هوش عمومی مصنوعی(AGI) برای رباتیک را با سیستم‌هایی که می‌توانند وظایف پیچیده‌ای را در بدنه‌های مختلف رباتیک بدون آموزش مجدد انجام دهند، برجسته می‌کند.
از آنجایی که نمایشگاه اکسپو بر روی چشم‌انداز زندگی در آینده متمرکز است، اولین کار Walker C یک نگاه اجمالی و ملموس از نحوه کار قریب‌الوقوع ربات‌های انسان‌نما به زودی در کنار انسان در تدارکات، خدمات و محیط‌های روزانه ارائه می‌دهد.
جهش رباتیک
ربات انسان‌نمای Tien Kung که احتمالا Walker C بر پایه آن ساخته شده است، یک ربات انسان‌نما با اندازه کامل است که توسط شرکت UBTech با مرکز نوآوری ربات انسان‌نمای پکن(X-Humanoid) توسعه یافته است و در حال حاضر قابل پیش‌سفارش است. انتظار می‌رود تحویل این ربات از سه ماهه دوم سال جاری میلادی آغاز شود.
ربات انسان‌نمای Walker C یک نسخه ارتقاءیافته از مدل Tien Kung است که در سال 2023 با ارتفاع 170 سانتی‌متر معرفی شد و برای تحقیقاتی که نیاز به استحکام، چابکی و پایداری بالایی دارد، مهندسی شده است.
این ربات می‌تواند با سرعت 10 کیلومتر در ساعت در زمین‌های مختلف از جمله پله‌ها، شن و ماسه و برف راه برود. این سیستم از ادغام با اجزای پیشرفته مانند حسگرهای لیدار، پردازنده‌های شرکت انویدیا (Jetson Orin) و دست‌های رباتیک پنج انگشتی پشتیبانی می‌کند.
معرفی این ربات همزمان با تلاش‌های چین برای پیشبرد رباتیک مقرون‌به‌صرفه، پیش از استقرار گسترده ربات اپتیموس(Optimus) شرکت آمریکایی تسلا انجام گرفته است.
شرکت UBTech همچنین یک پلتفرم هوش مصنوعی موسوم به «Hui Si Kai Wu» را معرفی کرد که با ایجاد امکان تصمیم‌گیری پیچیده، استقلال رباتیک را افزایش می‌دهد. این پلتفرم اجازه می‌دهد تا ربات‌ها وظایف را تفسیر کنند، اجرا را برنامه‌ریزی کنند و با شرایط پویا سازگار شوند.
این ربات در طول یک نمایش زنده، وظایفی مانند دیوارچینی با آجر، تفکیک زباله و عملیات لجستیک را انجام داد و این وظایف را در لحظه تنظیم کرد.
این پلتفرم، دید، برنامه‌ریزی، زبان و حرکت را ادغام می‌کند و از یک سیستم کم‌کد برای تسهیل توسعه استفاده می‌کند. هدف آن نیز تامین انرژی ربات‌هایی است که قادر به کار در محیط‌های تجاری، صنعتی و مسکونی هستند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1059712/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

عملکرد عالی حامد لک در لیگ برتر بیست و چهارم فوتبال ایران

علیرضا منصوریان: موسیمانه خیلی خوشحال بود که با این قرارداد وارد فوتبال ما شد

تغییرات پرتعداد و عجیب استقلال از زبان علیرضا منصوریان پیشکسوت باشگاه

ماجرای دیر رسیدن علیرضا منصوریان به جلسه پیشکسوتان استقلال

حمایت علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال از سیدحسین حسینی

شوخی علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی؛ چرا شما چایی می‌خورید ؟ برای من هم بریزید!

کل‌کل جالب رئال و بارسلونا علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

سکانسی جالب از سریال تاسیان

سکانسی بی نظیر از بازی آنادآرماس

احساس یک زن هیچوقت دروغ نمی‌گوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

جدول لیگ برتر؛ ادامه رقابت تراکتور و سپاهان؛پرسپولیس جا ماند

مسی درباره اشک‌های فینال؛ برایم خیلی سخت بود!‏

کریمیان: از هواداران پرسپولیس عذر میخواهم

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

کارتال تمرینات را تعطیل کرد و رفت!

واکنش تند اسدی؛ سوال‌ها خیلی مسخره است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر