راه ترقی

آخرين مطالب

ساخت 7 هزار مدرسه در کشور تا پیش از پایان دولت چهاردهم اجتماعی

ساخت 7 هزار مدرسه در کشور تا پیش از پایان دولت چهاردهم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: با همکاری سپاه و نیروهای مسلح تضمین خواهم کرد که تا پیش از پایان دولت چهاردهم 7000 مدرسه در راستای طرح نهضت مدرسه‌سازی در کشور احداث شود.
سید حمایت میرزاده امروز 23 فروردین که به منظور شرکت در مراسم تکریم و معارفه مدیر کل آموزش و پرورش استان به چهارمحال و بختیاری سفر کرده است، در دیدار با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اولویت جدی رئیس جمهور آموزش و پرورش است، اظهار کرد: خوشبختانه دو موضوع و رهنمود را به مجموعه وزارت آموزش و پرورش تاکید کرده که نخست جمع‌آوری مدارس کپری و کانکسی و کیفیت بخشی در داخل بدنه آموزش و پرورش است، اینکه درس و کتاب‌ها به گونه‌ای باشد که مهارت محور باشند.
وی افزود: در همه استان‌ها نهضت مدرسه سازی با کمک تشکل‌های مردمی و بخش خصوصی آغاز شده به طوری که با همکاری سپاه و نیروهای مسلح تا مهرماه امسال 2000 مدرسه ساخته و تحویل خواهد شد، به طور کلی ساخت 7000 مدرسه تا پیش از پایان دولت را تضمین خواهم کرد چه بسا دستورات آن صادر شده است.
بازار
میرزاده گفت: امید است شرمنده مردم و خون شهدا نشویم و فرزندان ما در مدارسی تحصیل کنند و محتواهای آموزشی به گونه‌ای باشد که وقتی فارغ‌التحصیل شدند به مسلمان بودن خود افتخار کنند. 
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: در کشوری هستیم که خون هزاران شهید پشتوانه این نظام، کرسی‌ها، مسندها و مقامات است.
وی بیان کرد: زحمات ایثارگران و خانواده شهدا و اعتقاداتی که برخواسته از خلوص و ایمان راسخ به ملت ایران به عنوان شیعه اهل بیت بوده در یک راهی قدم گذاشته که برخلاف مشکلات و سختی‌های فراوانی که وجود داشته و همواره وجود دارد اما پرافتخار راه خود را ادامه می‌دهد. 
فاطمی افزود: از مدیر جدید آموزش و پرورش استان انتظار می‌رود در تعلیم و تربیت فرزندان ایران زمین در مسیر اسلام و اعتقادات اسلامی کوشا باشند گرچه انتظار بسیار زیاد است از جمله تعلیم و تربیت معنوی و پررنگ شدن مسائل دینی.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: اگر ما آموزش و پرورش خوب و منظمی داشته باشیم قطعاً یک کشور خوب و منظمی خواهیم داشت، یعنی اگر امروز وضعیت آموزش و پرورش خوب نباشد چند سال دیگر کشور خوبی نخواهیم داشت.
فاطمی خاطرنشان کرد: امید است در مسیری که مقام معظم رهبری ترسیم و رئیس جمهور نسبت به این موضوع دغدغه زیادی دارند مدیر جدید موفق باشند و با عزمی راسخ و ایمانی قوی مسائل را به پیش ببرند، چه بسا مقام معظم رهبری بیان می‌کنند که به سمت قله در حال حرکت هستیم این امر به معنای کامل بودن در حوزه تربیتی، اعتقادی و معنوی بوده و قله واقعی همین است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1059760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

عملکرد عالی حامد لک در لیگ برتر بیست و چهارم فوتبال ایران

علیرضا منصوریان: موسیمانه خیلی خوشحال بود که با این قرارداد وارد فوتبال ما شد

تغییرات پرتعداد و عجیب استقلال از زبان علیرضا منصوریان پیشکسوت باشگاه

ماجرای دیر رسیدن علیرضا منصوریان به جلسه پیشکسوتان استقلال

حمایت علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال از سیدحسین حسینی

شوخی علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی؛ چرا شما چایی می‌خورید ؟ برای من هم بریزید!

کل‌کل جالب رئال و بارسلونا علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

سکانسی جالب از سریال تاسیان

سکانسی بی نظیر از بازی آنادآرماس

احساس یک زن هیچوقت دروغ نمی‌گوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

جدول لیگ برتر؛ ادامه رقابت تراکتور و سپاهان؛پرسپولیس جا ماند

مسی درباره اشک‌های فینال؛ برایم خیلی سخت بود!‏

کریمیان: از هواداران پرسپولیس عذر میخواهم

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

کارتال تمرینات را تعطیل کرد و رفت!

واکنش تند اسدی؛ سوال‌ها خیلی مسخره است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر