راه ترقی

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 فروردین 1404 اقتصاد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 فروردین 1404
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه روز دوشنبه در بیشتر قطعات و وزن‌ها با افزایش ارزش همراه شد. رشد قیمت دلار در سومین روز هفته قابل توجه بود و اثر کاهش اونس جهانی بر بازار داخلی طلا را خنثی کرد. سکه‌های سنگین در روز دوشنبه میلیونی رشد کردند.
قیمت طلا و سکه در سومین روز هفته هر سه روند افزایشی، کاهشی و خنثی را داشت. رشد قیمت دلار بعد از دو روز پیاپی افت قابل توجه، قیمت طلا و سکه‌های سنگین را افزایش داد. از سوی دیگر نیم‌سکه کاهش دو میلیون تومانی داشت و قطعات سبک سکه بدون تغییر ارزش معامله شدند.
بازار
پیش بینی قیمت طلا و سکه
معامله‌گران، اصلاح قیمت دلار در روز دوشنبه را دلیل صعودی شدن طلا و قطعات سنگین سکه می‌دانند. این در حالی است که حباب سکه در روز دوشنبه با قیمت هماهنگی بالایی داشت.
تحلیلگران اقتصادی نوسانات قیمت دلار را وابسته به رخدادهای سیاسی می‌دانند و معتقدند بازارهای مالی در بلاتکلیفی قرار دارند و معامله‌گران ترجیح می‌دهند در شرایط مبهم سیاسی روزهای اخیر، روی دارایی خود ریسک نکنند.
اونس جهانی طلا 33 دلار ریخت
گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 3200 دلاری در حال معامله است و کاهش 33 دلاری دارد. اونس جهانی نقره روی رقم 31 دلار و 95 سنتی ایستاده است و افت 30 سنتی دارد. هر گرم نقره 999 با کاهش 10هزار و 270 تومانی در سطح 112 هزار و 330 تومانی در حال معامله است.
قیمت نیم سکه 2 میلیون تومان عقب‌نشینی کرد
قیمت سکه امامی دوشنبه 25 فروردین با رشد یک میلیون و 795 هزار تومانی روی رقم 80 میلیون 105 هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه‌ بهار آزادی با افزایش یک میلیون و 910 هزار تومانی روی رقم 72 میلیون و 105 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت نیم‌سکه کاهش دو میلیون تومانی داشت و با قیمت 51 میلیون تومانی معامله شد. قیمت ربع‌ سکه و سکه گرمی تغییر نکرد. این قطعات به ترتیب با رقم 27 میلیون تومان و 13 میلیون و 800 هزار تومان معامله شدند.
طلا افزایشی شد
قیمت طلا روز دوشنبه افزایشی شد. هر مثقال طلای 18 عیار رشد 647 هزار تومانی داشت و با رقم 29 میلیون و 335 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با رشد 123 هزار تومانی در محدوده 6 میلیون و 766 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم 6 میلیون و 676 هزار تومانی معامله شد.
حباب سکه‌های سنگین میلیونی بالا رفت
حباب سکه در سومین روز هفته روند متوازنی نداشت. حباب سکه امامی یک میلیون و 399 هزار تومان، سکه بهار آزادی پنج میلیون و 996 هزار تومان رشد داشت. حباب نیم سکه دو میلیون و 288 هزار تومان، ربع سکه 144 هزار تومان و سکه گرمی 71 هزار تومان کاهش داشت.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1061144/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر علی نظری جویباری به هلند؛ بازدید از امکانات برای اردوی تابستانی یا انتخاب سرمربی جدید؟

آسنسیو امشب امری را تا مرز سکته برد!

خوش شانسی بارسا؛ مدافع دورتموند کامبک را خراب کرد

هافبک پرتغالی منچسترسیتی نیز راه دی بروینه را پیش خواهد گرفت؟

منچسترسیتی رقیب لیورپول در راه جذب ستاره بورنموث

دوومیدانی نوجوانان آسیا؛ یک برنز برای ایران در روز نخست

بازگشت یک اسطوره؟ تماس شالکه با رائول برای هدایت این تیم در فصل آینده

برنامه کارتال برای تقویت پرسپولیس مشخص شد

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

استون ویلا 3-2 پی‌اس‌جی؛ کامبک تکمیل نشد

چلسی در آستانه کاهش شدید در بودجه نقل و انتقالاتی خود

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت

فرداشب هم‌زمان طرفدار اینتر و بایرن هستم!

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو؛ گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

هشدار برای بارسا؛ دورتموند استارت معجزه را زد!

تلاش نساجی برای بقا و نبرد بی‌دغدغه‌ها!

صعود نماینده امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا

دورتموند 3-1 بارسا؛ وداع باشکوه بی‌وی‌بی

حذف آبرومندانه شاگردان اونای امری از لیگ قهرمانان اروپا

گل اول بارسلونا به دورتموند روی گل به خودی

گل سوم استون ویلا به پاری سن ژرمن توسط کنسا

هتریک گیراسی؛ گل سوم دورتموند به بارسلونا

گل مردود یولیان برانت به بارسلونا

بارسا اسیر دیوار زرد؛ دورتموند نصف راه را رفت!

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

گل دوم پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط نونو مندز

گل اول پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط حکیمی

ترکیب احتمالی استقلال؛ آخرین فرصت برای برد!

دبل گیراسی؛ گل دوم دورتموند به بارسلونا

عارف: گزارش‌های دستگاه‌ها باید «دقیق» و «معتبر» باشد

نیکی هیلی: آمریکا برای در اختیار داشتن هیچ سطحی از تولیدات هسته‌ای به ایران اعتماد ندارد

قائم‌پناه: پزشکیان سال 1367 در گزینش رد شد

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

ترکیه در مسیر استبداد؟

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

دورسون: پرسپولیس دوم شدن را بلد نیست!

آرتتا: رئال کامبک‌هایش را مدیون کیفیت و شانس بوده

گل اول پاری‌سن‌ژرمن به استون ویلا توسط اشرف حکیمی

گل اول دورتموند به بارسلونا توسط سرهو گیراسی

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به استون ویلا توسط نونو مندز

شبی که گنبد آهنین جاماند

کار ظریف رسما با دولت تمام شد؛ پیام پزشکیان

کاخ سفید: ترامپ خواهان گفت‌وگو با ایران است

پزشکیان حُکم داد

رئیس جمهور به معاون برکنار شده‌اش نامه نوشت

آیا سریال «وحشی» ارزش دیدن دارد؟