راه ترقی

آخرين مطالب

خبر شگفت‌انگیز استقلال از زبان هاشم ورزشی

خبر شگفت‌انگیز استقلال از زبان هاشم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /باشگاه استقلال این روزها نه‌تنها از لحاظ جایگاه در جدول رده‌بندی شرایط پایداری ندارد، بلکه در حوزه مالی نیز با بحرانی عمیق دست‌وپنجه نرم می‌کند. بدهی‌های سنگین و انباشته که از گذشته به جا مانده‌اند، حالا تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین موانع در مسیر حرکت این تیم شده‌اند. امروز سامانه کدال گزارشی منتشر کرد که نشان می‌داد زیان خالص استقلال در شش‌ماهه منتهی به 30 دی‌ماه سال گذشته به رقم سنگین 429 میلیارد تومان رسیده است؛ عددی که به‌خوبی عمق فاجعه مالی باشگاه را نشان می‌دهد. علاوه بر آن، هزینه‌ها و مطالبات انباشته‌شده دیگری نیز وجود دارد که در جلسه اخیر میان مدیران باشگاه و برخی پیشکسوتان مورد بررسی قرار گرفت.
یکی از نکات تأمل‌برانگیز این نشست، صحبت‌های هاشم بیک‌زاده، بازیکن سابق استقلال بود که از طلب 4 میلیارد تومانی یک مرکز خشکشویی از باشگاه پرده برداشت؛ رقمی غیرقابل باور که حتی به گفته تاجرنیا رئیس هیئت‌مدیره استقلال، با این مبلغ می‌توان یک مرکز بزرگ خشکشویی را احداث و تجهیز کرد. این نمونه تنها یکی از ده‌ها مورد هزینه‌تراشی‌های عجیب در باشگاه استقلال است که حالا نه‌فقط هواداران، بلکه پیشکسوتان باشگاه را نیز نگران کرده است. استقلال در شرایطی بحرانی به سر می‌برد که برای عبور از این بحران، تنها نتایج درون زمین کافی نخواهد بود؛ بلکه نیاز است که در حوزه مالی و مدیریتی نیز بازنگری جدی صورت گیرد، پیش از آن‌که بحران، کنترل‌ناپذیر شود.

راه ترقی

علی تاجرنیا منبع منتشرکننده این خبر عجیب است. او در جلسه‌ای که با عنوان هم‌اندیشی با پیشکسوتان برگزار کرد، مدعی شد یک خشک‌شویی از استقلال چهار میلیارد تومان طلب دارد. بیک‌زاده در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: شرایط فعلی باشگاه استقلال به‌هیچ‌وجه رضایت‌بخش نیست، هرچند که هلدینگ خلیج فارس به‌عنوان مالک جدید وارد شده و در ظاهر سرمایه‌گذاری قابل توجهی انجام می‌دهد. اما همان‌طور که در شعر معروفی گفته شده: "خشت اول گر نهد معمار کج، تا پایان لیگ می‌رود دیوار کج!"، ریشه مشکلات امروز استقلال به گذشته و تصمیمات غلط مدیریتی بازمی‌گردد. آقای شهریاری، آقای سمیعی و سرمربی وقت، از جمله افرادی بودند که در بسته شدن تیم و جذب بازیکنان، خصوصاً بازیکنان بوسنیایی، نقش داشتند و شرایط نامطلوب فعلی نتیجه همان تصمیمات است.
وی گفت: در حال حاضر، وضعیت مالی باشگاه به‌شدت بحرانی است. طبق اظهارات آقای تاجرنیا، فقط هزینه خشکشویی در باشگاه چیزی حدود 4 میلیارد تومان بوده، در حالی‌که آقای تاجرنیا می‌گفت اگر همان میزان هزینه صرف راه‌اندازی یک مرکز خشکشویی می‌شد، مقرون‌به‌صرفه‌تر بود. زمین تمرینی مرغوبکار نیز در اختیار بانک شهر است و هر زمان که این نهاد بخواهد، می‌تواند آن را پس بگیرد و باشگاه استقلال هیچ قدرت اجرایی برای مقابله با این تصمیم ندارد.
بازار


علی تاجرنیا منبع منتشرکننده این خبر عجیب است. او در جلسه‌ای که با عنوان هم‌اندیشی با پیشکسوتان برگزار کرد، مدعی شد یک خشک‌شویی از استقلال چهار میلیارد تومان طلب دارد. هاشم بیک‌زاده از افراد حاضر در آن جلسه، ادعای طلب چهار میلیاردی یک خشک‌شویی از استقلال را رسانه‌ای کرد.
او اظهار داشت: بدهی‌های انباشته استقلال اکنون به رقمی بالغ بر 1400 میلیارد تومان رسیده است. هزینه‌های سنگینی که در سال‌های اخیر توسط مدیران پیشین انجام شده — از جذب بازیکنان بوسنیایی گرفته تا قراردادهایی چون موسیمانه — حالا بر دوش باشگاه سنگینی می‌کند.
پیشکسوت آبی‌ها اضافه کرد: همان‌طور که آقای تاجرنیا اشاره کرده‌اند، هر بار که قصد سامان دادن به امور باشگاه را دارند، با حکمی تازه مواجه می‌شوند؛ برای نمونه، فردی که پیش‌تر راننده باشگاه بوده و 100 میلیون تومان طلب داشته، امروز با حکمی برای دریافت 500 میلیون تومان مراجعه می‌کند. یا پیمانکار خشکشویی که اکنون با حکم قضایی مقابل باشگاه ایستاده و 4 میلیارد تومان مطالبه دارد.
او ادامه داد: در چنین شرایطی، حتی اگر هلدینگ مالک باشگاه روزانه میلیاردها تومان نیز هزینه کند، اگر تنها صرف پرداخت بدهی‌ها شود، فایده‌ای برای پیشرفت تیم نخواهد داشت. وقتی ذهن مدیر باشگاه مشغول مسائل حقوقی و خطر بسته شدن باشگاه توسط طلبکاران باشد، فرصت و تمرکز لازم برای برنامه‌ریزی فنی و راهبردی باقی نمی‌ماند.
بیک‌زاده در پایان گفت: یکی از راهکارهای برون‌رفت از این بحران، تشکیل یک کمیته فنی قدرتمند و شفاف در باشگاه استقلال است. با وجود چنین نهادی، دیگر شاهد جذب مربیانی مانند موسیمانه با قراردادهای نجومی یا بازیکنانی ناکارآمد از کشورهای مختلف نخواهیم بود. تصمیم‌گیری‌های فنی باید مبتنی بر کارشناسی، تخصص و مصلحت باشگاه باشد؛ نه براساس روابط شخصی یا فشارهای مقطعی.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1063037/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حذف دادزن‌های نیمکت از لیگ برتر فصل آینده!

مقصد بعدی داروین نونیز؛ غول مادریدی!

میزبانی تیم ملی در مشهد، نیازمند موافقت شورای تامین

بارسلونا با دو غایب قطعی مقابل اینتر

یحیی و مهندسی جشن شادی در لب کارون

اولین تجربه حضور بازیگران «جان سخت» در سینما ​

عزت الله ضرغامی: جیرانی را از «هفت» کنار نگذاشتیم

چقدر بهت پول بدم دست از سر پسرم برداری

نماهنگ زیبای «سیانور» با صدای محمد معتمدی

اظهارات مهم وزیر کشور در مورد حادثه بندر شهید رجائی؛ مقصران احضار شدند

آماده‌باش اورژانس تهران در پی هشدار هواشناسی برای طوفان

خرید تضمینی پیاز آغاز شد

با دو بازی عالی بارسلونا را حذف می‌کنیم

دست از سر مهدی طارمی بردارید!

واکنش رسمی فدراسیون به 18 تیمی شدن لیگ برتر

امضای 7 تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان ایران و جمهوری آذربایجان؛ پزشکیان: وقتی در اینجا هستم حس می‌کنم در تبریزم

معاون راهبردی رئیس‌جمهور: شرق فرهنگی، ظرفیت درانداختن طرحی نو در عرصه حقوق بشر را دارد

معرفی کاراکترهای عروسکی از زبان «محمد لقمانیان»

فستیوال کوچه با قصه‌خوانی «سروش صحت» به پایان رسید

خواستگاری پر تب و تاب از ستایش خانم!

اکران فیلم کلاسیک «فاوست» در تهران

«شاید خنده برگشت، خدارو چه دیدی؟»

تشکیل کمیته‌ بررسی علل حادثه بندر شهید رجایی و احضار برخی از مقصرین

جزئیات حریق یک انبار در خیابان شهید رجایی؛ خسارت 800 میلیاردی حادثه

اظهارات مهم وزیر کشور در مورد حادثه بندر شهید رجائی؛ مقصران احضار شده‌اند

مواد غذایی متهم پیامدهای آب‌وهوایی شد

چین یک سیستم برای مدیریت ترافیک فضایی طراحی می‌کند

کتاب افشاگرانه از رسوایی مصاحبه با دایانا

شاعرانه/ اوقات، تلخ و وضع، خراب و هوا، پس است

قیمت ریال عربستان و شرایط دریافت ارز مسافرتی حجاج

قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو

رئیس والیبال ایران مدال لیاقت گرفت

ژست خاص ژول کنده با جام قهرمانی کوپا دل ری

بارسلونا باید به دسته سه سقوط کند!

انجام بازی ایران-کره‌شمالی در مشهد در انتظار نظر شورای تامین

مدافع استقلال تیم خرید

برنامه‌های کاری رئیس جمهور در سفر به آذربایجان از زبان خبرنگار صداوسیما

تفاهم‌نامه‌های همکاری بین ایران و جمهوری آذربایجان امضا شد

لاریجانی: اعتماد به آمریکا جایی در سیاست ما ندارد

پزشکیان در نشست خبری با علی‌اف: وقتی در اینجا هستم حس می‌کنم در تبریزم

معرفی بهترین‌ فیلم های سینما و تلویزیون جشنواره ایبروآمریکایی

تصاویر پربازدید از پشت صحنه «دیو و ماه‌پیشونی»

آهنگ جنوبی و محبوب «تریشکو» با خوانندگی حیدو هدایتی

وزیر کشور: آتش بندر رجایی کنترل شده است

توقیف پرایدی که یک کودک 12 ساله راننده‌اش بود

اطلاعیه بیمه پارسیان درباره طرح ویژه دانشجویان

آب اقیانوس‌ها قبلا سبز بوده و در آینده بنفش می‌شود!

روش بسیار خاص غذاهای ناسالم برای اختلال در مغز ما

یک نشانگر زیستی جدید برای پارکینسون کشف شد

چرا فارسی یک «اَبَرزبان» است؟