راه ترقی

آخرين مطالب

زندگی در کمپر به سبک ارسطو نوشتارها

زندگی در کمپر به سبک ارسطو
  بزرگنمايي:

راه ترقی - همشهری /متن پیش رو در همشهری منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
ون‌کمپرهای مجهز به فناوری‌های روز بهترین گزینه برای تجربه نوع دیگری از سبک زندگی هستند
زهرا خلجی| زندگی مدرن گاهی می‌تواند خسته‌کننده باشد و باید گهگاه از همه‌‌چیزهای شهری و حتی حومه آن دور شویم. اگر بتوانید این کار را بدون نیاز به‌ پاگذاشتن درون هواپیما انجام دهید، خیلی بهتر است. برای آنهایی که دوست دارند یک طبیعت‌گردی تمام عیار را تجربه کنند ون‌کمپرها در دورانی طلایی قرار دارد. ون‌کمپرهای امروزی که به‌عنوان خانه‌های متحرک کلاس B شناخته می‌شود، هیچ شباهتی به میکروبوس تغییر یافته فولکس‌واگن در دوره‌های گذشته ندارد. تولیدکنندگان ون‌کمپرها این وسایل نقلیه را به آشپزخانه‌های پیشرفته، سیستم‌های چندرسانه‌ای مجهز به وای فای، تختخواب‌های مجلل و حمام‌های کامل با دوش مجهز کرده‌اند. علاوه بر اینها، ایمنی‌های لازم نیز برایشان درنظر گرفته شده است تا به راحتی برای حیوانات درنده قابل دسترسی نباشد. در این گزارش به معرفی چند نمونه از بهترین ون‌کمپرهای دنیا می‌پردازیم.
بهترین کمپر برای سفرهای خارج از شهر: Winnebago Solis
Winnebago Solis برای ماجراجویانی‌ است که نمی‌خواهند در کمپ محدود شوند. این ون یک کیت برقی دارد که برای وقت‌گذرانی یک گروه چهارنفره خارج از شهر کافی است. کیت برقی شامل یک اینورتر، یک مبدل باتری ساحلی، یک مبدل انرژی باتری، یک مبدل انرژی خورشیدی و یک بهینه‌ساز انرژی دینام است و می‌تواند انرژی کافی برای کارکرد ون و تمام ویژگی‌های آن تا 72ساعت را تولید کند. علاوه بر این، تمام ویژگی‌های لوکس دیگر شامل یک آشپزخانه کوچک، یک منطقه سرگرمی قابل تبدیل اتاق برای یک تخت دونفره و یک حمام با عرض کامل را داراست.
بهترین گزینه جمع و جور: نیسان My Room
ماجراجویان همیشه نیاز به یک ون‌کمپر جمع و جور و کاربردی دارند که شرکت ژاپنی نیسان این نیاز را برطرف کرده است. مدل مای‌روم نیسان خودروی جمع و جوری است که براساس نسل ششم کاروان ساخته شده است. این ون آشپزخانه و حمام ندارد، اما دارای فضای داخلی مینیمالیستی براقی است که برای سفرهای ساحلی محدود مناسب است. کابین آن با روکش چوبی که با یک پرده از کابین راننده جدا شده است، دارای یک نیمکت عقب جمع‌شونده، یک میز کشویی و مهم‌تر از همه، یک تخت تاشو مورفی است.
My Room یک ون برای استراحت در جایی خارج از خانه است؛ این تمام چیزی است که برخی از کمپ‌کننده‌ها می‌خواهند.
برای خانواده: فولکس‌ گرند کالیفرنیا
فولکس‌واگن گرند کالیفرنیا با یک موتور 2.0لیتری دیزلی که تنها 161اسب بخار قدرت دارد، چیزی جز یک ماشین پرسرعت است. این کمپر طراحی شده است تا یک خانواده زمان خود را در جاده با خیال راحت سپری کند. فضای داخلی با ردیف پنجره دارای یک غذاخوری چهارنفره، یک آشپزخانه مجهز با گاز دو شعله و یک یخچال 70لیتری و یک حمام است. 2اتاق‌خواب اختصاصی، یک تخت سقفی در پشت و یک فضای مرتفع با اتاق برای 2نفر در بالای صندلی‌های جلو را هم به آن اضافه کنید.
بهترین برای زندگی باراباس Big Boy
این روزها کمپرهای مدل بالای زیادی وجود دارد، اما هیچ‌کدام به پای باراباس بیگ‌بوی نمی‌رسد. آخرین ساخته این تیونر آلمانی یک خانه متحرک فوق‌العاده است که 12متر طول، 2/5متر عرض و 3.6متر ارتفاع دارد. باراباس از تمام مساحت داخلی به خوبی استفاده کرده و آن را با همه‌‌چیزهایی که انتظار دارید در اقامتگاه‌های لوکس پیدا کنید، ازجمله آشپزخانه کاملاً مجهز، حمام با روکش گرانیت و یک اتاق‌خواب غول پیکر با میز تحریر و پلی‌استیشن5، مجهز کرده است. به لطف موتور 12.500لیتری 6سیلندر بیش از 12.50اسب بخار قدرت دارد. تعجب ندارد که این کمپر حدود 1.5میلیون دلار است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1063338/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

عملکرد عالی حامد لک در لیگ برتر بیست و چهارم فوتبال ایران

علیرضا منصوریان: موسیمانه خیلی خوشحال بود که با این قرارداد وارد فوتبال ما شد

تغییرات پرتعداد و عجیب استقلال از زبان علیرضا منصوریان پیشکسوت باشگاه

ماجرای دیر رسیدن علیرضا منصوریان به جلسه پیشکسوتان استقلال

حمایت علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال از سیدحسین حسینی

شوخی علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی؛ چرا شما چایی می‌خورید ؟ برای من هم بریزید!

کل‌کل جالب رئال و بارسلونا علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

سکانسی جالب از سریال تاسیان

سکانسی بی نظیر از بازی آنادآرماس

احساس یک زن هیچوقت دروغ نمی‌گوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

جدول لیگ برتر؛ ادامه رقابت تراکتور و سپاهان؛پرسپولیس جا ماند

مسی درباره اشک‌های فینال؛ برایم خیلی سخت بود!‏

کریمیان: از هواداران پرسپولیس عذر میخواهم

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

کارتال تمرینات را تعطیل کرد و رفت!

واکنش تند اسدی؛ سوال‌ها خیلی مسخره است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر