راه ترقی

آخرين مطالب

نقطه ضعف بزرگ امباپه؛ گمشده در آفساید! ورزشی

نقطه ضعف بزرگ امباپه؛ گمشده در آفساید!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /با آغاز استفاده از سیستم نیمه‌خودکار تشخیص آفساید در این فصل، بازیکنان لالیگا کمتر مرتکب این خطا شده‌اند. برای نخستین‌بار در 17 فصل اخیر، میانگین آفسایدها در هر مسابقه به کمتر از چهار مورد رسیده و تنها یک بازیکن در لیگ -کیلیان امباپه، مهاجم فرانسوی رئال مادرید- به‌طور متوسط در هر بازی یک‌بار درگیر آفساید شده است.
تا اینجای فصل، در 309 بازی برگزارشده، 1204 آفساید اعلام شده که میانگین آن 3.9 آفساید در هر مسابقه است. این آمار نسبت به فصل گذشته کاهش چشمگیری داشته؛ فصلی که میانگین آفسایدها 4.44 در هر بازی بود. این نخستین‌بار از فصل 09-2008 تاکنون است که میانگین آفسایدها به کمتر از چهار مورد در هر دیدار می‌رسد. روزگاری نه‌چندان دور در فصل‌های 10-2009 و 11-2010، داوران تنها با بالا بردن پرچم، آفساید اعلام می‌کردند و میانگین آفسایدها به ترتیب 5.89 و 5.81 بود.
کاهش آمار آفساید تنها مختص اسپانیا نیست. در سری‌ A ایتالیا نیز شاهد کمترین تعداد آفساید در فصل جاری هستیم (میانگین 3.11)، و لیگ برتر انگلیس نیز نسبت به فصل پیش کاهش محسوسی داشته (3.45). بوندس‌لیگای آلمان هم دومین میانگین پایین خود در سال‌های اخیر را تجربه می‌کند (3.60). تنها لیگ یک فرانسه از این روند نزولی پیروی نکرده است.

راه ترقی

بالاتر از عدد یک
در فصل 25-2024، فقط یک بازیکن به‌طور میانگین بیش از یک‌بار در هر بازی درگیر آفساید شده: کیلیان امباپه، مهاجم فرانسوی رئال مادرید با آمار 1.34 آفساید در هر مسابقه. او فاصله قابل‌توجهی با نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده‌اش دارد؛ فابیو سیلوا، بازیکن پرتغالی لاس‌پالماس با میانگین 0.88 در هر بازی.
بازار


امباپه به‌ویژه در هفته یازدهم لالیگا مقابل بارسلونا به دفعات درگیر آفساید شد؛ در آن بازی، 8 بار در موقعیت آفساید قرار گرفت.
فصل گذشته چهار بازیکن با میانگین بیش از یک آفساید در هر بازی به کارشان پایان دادند. با این حال، هنوز با رکورد خارق‌العاده فصل 11-2010 فاصله زیادی داریم؛ فصلی که 20 بازیکن با میانگین بیش از یک آفساید بازی را به پایان رساندند.


با این‌همه، آمار فعلی امباپه (1.34) فاصله زیادی با رکورد لالیگا در سال‌های اخیر دارد. داوید ویا در فصل 11-2010 با پیراهن بارسلونا، به‌طور میانگین در هر بازی 2.33 بار در تله آفساید گرفتار شد.
امباپه در آستانه بازی حساس مقابل بارسلونا در فینال کوپادل‌ری باید به این موضوع خیلی توجه کند. تیم هانسی فلیک با خط دفاعی‌ای که به اصطلاح بالا بازی می‌کند، مهاجم حریف را با چالشی جدی روبه‌رو می‌کند و امباپه هم نیاز دارد با برطرف‌کردن این موضوع در بازی حساس فینال به مشکل برنخورد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064134/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دوپینگ سپاهانی‌ها با هت‌تریک لیموچی!

اولین خرید فصل سپاهان توافق کرد!

فریاد اینتر در آپیانو جنتیله؛ ویوا مهدی طارمی

یادداشت احساسی پرسپولیس برای مهدی طارمی

محمد صلاح: پی‌اس‌جی بهترین تیم اروپاست

گل اول پاریسن ژرمن به آرسنال توسط فابیان رویز

گزارش زنده؛ پی‌اس‌جی‌ 0-1 آرسنال

اهدای جام تراکتور لغو شد!

عضو ایرانی کنگره آمریکا در واکنش به شایعات درباره اعلامیه ترامپ در ریاض: تلاش‌ برای تغییر نام خلیج فارس هرگز به نتیجه نخواهند رسید

بازی زوج بایگر معروف در فیلم دایره زنگی

خوانندگی محمود شهریاری در عروسی نعیمه نظام‌دوست

مه‌لقا از مدار خارج شد!

علت ممنوع‌التصویری محمود شهریاری فاش شد!

تلاش نعیمه نظام‌دوست برای نشستن علیخانی در جایگاه داماد!

قطعه بیکلام و اسرارآمیز «سیندرلا» کاری از الکسی آرخیپوفسکی

همدستی 4 زن برای دزدی 8 میلیاردی آجیل

آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده

عکس روز ناسا از تقابل دو کهکشان متفاوت

خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن

هند جنگ به پا کرد

روایت پاکستان از سرنگون ساختن جنگنده‌های هندی (زیرنویس فارسی)

سناریوهای پیش روی قیمت دلار؛ آیا 60 هزار تومان می‌شود؟

سازمان بورس درباره عملکرد صندوق های سرمایه گذاری شفاف سازی کرد

وعده‌های سرخرمن یک خودروساز مونتاژی

هندوانه بخوریم یا نه؟!

ماموریت غیرممکن آرتتا در شهری که دوستش دارد!

شماره دو کاپیتان سپاهان تغییر کرد؛ دویست!

هوادار خاص تراکتور به آرزویش رسید

بازیکن ما هستی آقای غندی‌پور!

سرگردانی بارسلونا؛ یا چهارگانه یا یک گانه!

پاسخ داور نیمه‌نهایی به بارسا؛ حرف‌هایتان مسخره‌ست!

لاپورتا: داور به ما ضربه زد ولی قهرمان لالیگا می‌شویم

خشم گاوی؛ نمی‌خواستند ما قهرمان بشویم!

نمایندگی ایران در سازمان ملل: واقعیت‌ها با تصمیمات در کاخ سفید تغییر نمی‌کند

ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم/ درباره تغییر نام خلیج فارس نمی‌خواهم احساسات کسی را جریحه‌دار کنم

کمالوندی: مقام‌های آمریکایی درباره موضوع هسته‌ای ایران با مطالعه اظهارنظر کنند

کن کلاسیک با شاهکارهای سینما و تارانتینو

چهره ها/ پست جدید عمو پورنگ در اینستاگرام سوژه شد

چه خوبه یکی اینجوری ازت تعریف کنه

مهدویان: اگر توان شکست ندارید وارد سینما نشوید؛ شاید آشپز می‌شدم

اولین تریلر فصل آخر اسکویید گیم

واکنش کارگردان و بازیگر «ناریا» به مقایسه با «پایتخت»

افشای راز چهره‌های عجیب عروسک‌ها در صداوسیما

نماهنگ «حیدر بابا سلام» با صدای سیاوش اسداللهی

اجرای موزیک خاطره انگیز «بیقرارم» از محسن ابراهیم زاده

آغاز تولید و توزیع واکسن گارداسیل در کشور

وزیر آموزش و پرورش پیگیر حق و حقوق معلم زرندی شد

اولتیماتوم وزارت بهداشت؛ مراکز درمانی متخلف نقره‌داغ می‌شوند

حاجی‌ها را تا فرودگاه بدرقه نکنید!

درمان کمردرد مزمن بدون جراحی ممکن شد

ویکی پدیاجستجو