راه ترقی

آخرين مطالب

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد اجتماعی

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایران / چند روز قبل خبر دستگیری مردی 30 ساله به اتهام تجاوز به زنان و سرقت اموال‌شان منتشر شد. بررسی‌ها نشان می‌داد متهم طعمه‌های خود را که اغلب دنبال کار - نظافت خانه و پرستاری سالمند - بودند، از طریق آگهی در سایت‌های اینترنتی انتخاب می‌کرد و در یک قرار ساختگی با این ترفند که خانه‌اش در کوچه‌ای است که خودرو امکان تردد ندارد، آنها را سوار موتورسیکلتش می‌کرد و به محل خلوتی در حاشیه شهر می‌برد و بعد از تهدید با چاقو و تجاوز اموال‌شان را هم سرقت می‌کرد.
متهم پس از بازداشت، ضمن رد اتهام تجاوز سریالی، گفت: من فقط زنان و دخترانی را که جویای کار بودند به محل قرار می‌کشاندم و از آنها سرقت می‌کردم.
با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه 11 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و قضات این شعبه دستور انتشار تصویر بدون پوشش متهم را برای شناسایی سایر افرادی که در دام او افتاده بودند، صادر کرد. در این میان زن جوانی با مشاهده عکس متهم و شناسایی چهره منتشر شده او با مراجعه به دادگاه کیفری، شکایت جدیدی را از متجاوز سریالی مطرح کرد.
بازار
جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد
شاکی در طرح شکایت خود گفت: در سایت اینترنتی آگهی تقاضای کار برای نظافت منزل داده بودم که مردی تماس گرفت و از من خواست برای نظافت به خانه‌ای در غرب تهران بروم و نظافت محیط بیرونی یک آپارتمان را انجام دهم. من هم قبول کردم و گفتم اگر کودک 5 ساله‌ام را هم بیاورم اشکالی ندارد که او گفت مشکلی نیست.
وی افزود: وقتی به نشانی آن مرد رسیدم، با موتور کنارم توقف کرد و گفت آپارتمان مورد نظر چند کوچه پایین‌تر است و باید سوار موتورش بشویم. من هم با فرزندم سوار موتور شدیم که او دقایقی بعد به یکباره با سرعتی زیاد وارد اتوبان شد و ما را به زیر پل ایران‌خودرو برد و بدون توجه به التماس‌هایم، مقابل چشمان وحشت‌زده فرزندم به من تعرض کرد. بعد هم سوار موتورش شد و رفت.
شاکی اظهار کرد: من آن موقع از ترس آبرویم شکایت نکردم، چون فکر نمی‌کردم متهم دستگیر شود. تا اینکه چند روز پیش تصویرش را که در رسانه‌ها و فضای مجازی منتشر شده بود، دیدم و فهمیدم او را دستگیر کرده‌اند و تصمیم گرفتم شکایت کنم.
تشدید قرار متهم
در حالی که تعداد شاکی‌های این متجاوز شرور در حال افزایش است، هفته گذشته تعدادی از شاکی‌ها در شعبه 11 دادگاه کیفری یک استان تهران با متهم روبه‌رو شدند. این در حالی است که پزشکی قانونی در گزارش خود ضرب و جرح تعدادی از شاکی‌ها را تأیید کرده و گزارش نهایی سایر شاکی‌ها نیز به‌زودی اعلام می‌شود.
در جلسه تحقیق از متهم، شاکی‌ها بار دیگر جزئیات ماجرا را بیان کردند، اما متهم باز هم تجاوز به شاکی‌ها را رد کرد و مدعی شد فقط سرقت از شاکی‌ها را قبول دارم.
در پایان جلسه قاضی ـ علاوه بر صدور دستور ممنوع‌الملاقاتی متهم و منع استفاده از تلفن همراه ـ قرار وثیقه 20 میلیارد تومانی او را به بازداشت موقت تبدیل کرد و دستور داد وی را به سلول انفرادی منتقل کنند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064392/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

خودرو 387 میلیون دلار ارز گرفت

خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از 6 استان

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

ساکت الهامی: اصلا به جام حذفی فکر نمی‌کنم

اشلوت: کیفیت فن‌دایک غافلگیرم کرد

نگرانی در آلمان؛ دروازه‌بان لایپزیش بستری شد!‏

این روزها همه مقابل بارسلونا هت‌تریک می‌کنند

تقدیر کاپیتان‌ها از هواداران زن پرسپولیس

دلهره در اردوی بارسا؛ لواندوفسکی مصدوم شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

برناردو سیلوا مشتاق پیوستن به بارسلونا؛ باشگاه مخالف است

اورتون 0-2 سیتی؛ موتور تیم پپ دیر روشن شد

سه تیم با شانس فتح سه‌گانه؛ تقویم تیم‌های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

خبر سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره اوج گرفتن خبرهای جعلی در طول مذاکرات

سفیر ایران: لبنان به سوی پیروزی بر شیاطین زمین گام برمی‌دارد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: در مواجهه با ایران روش‌های دیپلماتیک مورد قبول است

لارنس نورمن: گروسی با ویتکاف دیدار کرد

نظر رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل درباره مذاکرات تهران-واشنگتن

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

پوریا تو بچه پولدار بودی؟

رحمان و رحیم پایتخت : فردای بعد از یکی از سکانس‌ها مردم ما را با دست در خیابان نشان می‌دادند

جواب دلسوزی های خواهرش رو چه جوری داد

پوریا پورسرخ : در بچگی خجالتی بودم!

آهنگ دلی و جدید «خودم» با صدای سهراب پاکزاد

وقتی ملودی «پدر خوانده» به زبان های مختلف اجرا میشه!

یکی از نیروهای امنیتی در حین مأموریت شهید شد

پیکر غزاله بعد از حادثه چه شد؟

بیشترین علت تصادفات رانندگی در تهران

وزیر بهداشت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی نزدیک به 6 درصد است

سرعت بالای وانت، پاکبان را به گام مرگ کشاند

تصاویر کیتی پری در فضا؛ واقعی یا فیک؟

داستان جالب «کودک حلوا فروش » در مثنوی معنوی

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

پیام سعودی چه بود؟

استراتژی هوشمندانه از مسکو تا رم

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

پیش‌بینی مسیر پرچالش بازار نفت در سال 2025

ترکیب منتخب سویا اگر ستارگانش را نمی‌فروخت؛ با حضور سرخیو راموس و راکیتیچ

قدردانی درک لانسفورد از رقبایش: هادی چوپان و سمسون داودا من را بهتر کردند

رتبه‌بندی مدعیان توپ طلای 2025؛ سقوط بازیکنان رئال مادرید

گل سوم سلتاویگو به بارسلونا توسط بورخا ایگلسیاس

گل دوم بارسلونا به سلتاویگو توسط اولمو

آزمون و عزت‌اللهی آماده بالا بردن جام

گل سوم بارسلونا به سلتاویگو توسط رافینیا

اقدام عجیب پرسپولیس در خصوص سیدجلال حسینی

بازگشت دوباره برای وفاداری؛ ساکت الهامی: فقط یک دیوانه این چالش را قبول می‌کرد

استوری کنایه آمیز مجری سابق تلویزیون علیه پرسپولیس؛ فکت رسانه‌ای و کارما

گرانترین بازیکن پرسپولیس از چشم افتاد!