راه ترقی

آخرين مطالب

سامانه خودنویس ابزاری برای مقابله با سوداگری در حوزه مسکن اقتصاد

سامانه خودنویس ابزاری برای مقابله با سوداگری در حوزه مسکن
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم / نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس: کاهش واسطه‌گری در حوزه ملک و مسکن از اهمیت بالایی برخوردار است و سامانه خودنویس گام اساسی در این زمینه است و هزینه مردم برای عقد قرارداد را نیز رایگان کرده است.
ولی‌الله بیاتی، نماینده تفرش، آشتیان و فراهان از استان مرکزی در مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، با اشاره به این موضوع که استفاده از سیستم‌ها و سامانه‌ها در بخش‌های مختلف از جمله در حوزه مسکن از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: استفاده از سامانه خودنویس و این که افراد بتوانند خودشان بدون مداخله مشاورین املاک اقدام به تنظیم قراردادهایشان در این سامانه بکنند، کمک مالی بالایی به خانوارها به لحاظ اقتصادی می‌کند. در شرایط تورمی فعلی هر چقدر بتوانیم از هزینه‌های مردم در حوزه مسکن کم کنیم، بهتر است.
وی ادامه داد: سامانه‌ها به افزایش سرعت انجام کارها منجر می‌شوند. تنظیم قراردادها توسط مشاورین املاک علاوه بر این که هزینه مالی برای خانواده‌ها دارد، به افزایش بروکراسی موجود در این زمینه نیز منجر می‌شود. وقتی افراد خودشان بتوانند بدون واسطه این کار را انجام دهند، با سرعت بالایی کارها انجام می‌شود.
بیاتی گفت: در دنیای امروز استفاده از سامانه‌ها با جدیت دنبال می‌شود. سامانه‌ها به صورت 24 ساعته در دسترس کاربران هستند و محدودیتی به این لحاظ وجود ندارد. همین امر بر سرعت و سهولت انجام کارها اضافه می‌کند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: این که سامانه خودنویس از سازوکار ساده‌ای برخوردار است و افراد به راحتی می‌توانند خودشان قراردادهایشان را در آن تنظیم کنند، از مزیت‌های آن محسوب می‌شود. همچنین این موضوع مهم است که سامانه مورد بحث به پشتوانه قانون ایجاد شده است و قراردادهایی که در آن منعقد می‌شود از وجاهت قانونی برخوردار است.
بیاتی گفت: کاهش واسطه‌گری در حوزه ملک و مسکن از اهمیت بالایی برخوردار است و سامانه خودنویس گام اساسی در این زمینه است و هزینه مردم برای عقد قرارداد را نیز رایگان کرده است؛ از همین رو سامانه خودنویس ابزاری راهبردی در دست سیاست‌گذار در راستای مقابله با سوداگری در حوزه مسکن است. در شرایطی که مردم در این بخش با مشکلات جدی مواجه هستند، به تعادل رساندن قیمت‌ها در حوزه مسکن از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: سامانه‌ها و سیستم‌ها کمک می‌کنند که شفافیت امور را بالاتر برویم. برخورداری از یک سیستم اقتصادی شفاف به اعمال سیاست‌های صحیح کمک می‌کند. هر چقدر امور را در حوزه مسکن به سمت شفافیت پیش ببریم، نفع بیشتری به لحاظ به تعادل رساندن قیمت‌ها دارد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: استفاده از سامانه‌ها در حوزه مسکن در نهایت به نفع مردم است. زیرا این سامانه‌ها به عنوان یک ابزار در راستای ساماندهی امور در حوزه مسکن عمل می‌کنند و در نهایت متعادل‌سازی قیمت‌ها را در این بخش خواهیم داشت.
وی ادامه داد: سامانه خودنویس مزیت‌های بیشماری برایمان دارد و با توجه به این موضوع نیاز است دولت چهاردهم نیز به تقویت این سامانه بپردازد و زمینه‌ای فراهم شود که تمامی قراردادهای حوزه ملک و مسکن در این سامانه قابل تنظیم باشد و مردم بدون نیاز به پرداخت کمیسیون این کار را انجام دهند.
بیاتی گفت: مسکن جزو نیازهای اساسی خانوارهاست. الان خانواده‌ها برای این که سقفی بالای سرشان داشته باشند با مشکلات جدی مواجه هستند. با توجه به این واقعیات، نیاز است با استفاده از ابزارهایی مانند سامانه خودنویس به سمت ساماندهی امور در حوزه مسکن برویم و با سوداگری در این بخش مقابله کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064524/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

خودرو 387 میلیون دلار ارز گرفت

خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از 6 استان

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

ساکت الهامی: اصلا به جام حذفی فکر نمی‌کنم

اشلوت: کیفیت فن‌دایک غافلگیرم کرد

نگرانی در آلمان؛ دروازه‌بان لایپزیش بستری شد!‏

این روزها همه مقابل بارسلونا هت‌تریک می‌کنند

تقدیر کاپیتان‌ها از هواداران زن پرسپولیس

دلهره در اردوی بارسا؛ لواندوفسکی مصدوم شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

برناردو سیلوا مشتاق پیوستن به بارسلونا؛ باشگاه مخالف است

اورتون 0-2 سیتی؛ موتور تیم پپ دیر روشن شد

سه تیم با شانس فتح سه‌گانه؛ تقویم تیم‌های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

خبر سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره اوج گرفتن خبرهای جعلی در طول مذاکرات

سفیر ایران: لبنان به سوی پیروزی بر شیاطین زمین گام برمی‌دارد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: در مواجهه با ایران روش‌های دیپلماتیک مورد قبول است

لارنس نورمن: گروسی با ویتکاف دیدار کرد

نظر رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل درباره مذاکرات تهران-واشنگتن

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

پوریا تو بچه پولدار بودی؟

رحمان و رحیم پایتخت : فردای بعد از یکی از سکانس‌ها مردم ما را با دست در خیابان نشان می‌دادند

جواب دلسوزی های خواهرش رو چه جوری داد

پوریا پورسرخ : در بچگی خجالتی بودم!

آهنگ دلی و جدید «خودم» با صدای سهراب پاکزاد

وقتی ملودی «پدر خوانده» به زبان های مختلف اجرا میشه!

یکی از نیروهای امنیتی در حین مأموریت شهید شد

پیکر غزاله بعد از حادثه چه شد؟

بیشترین علت تصادفات رانندگی در تهران

وزیر بهداشت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی نزدیک به 6 درصد است

سرعت بالای وانت، پاکبان را به گام مرگ کشاند

تصاویر کیتی پری در فضا؛ واقعی یا فیک؟

داستان جالب «کودک حلوا فروش » در مثنوی معنوی

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

پیام سعودی چه بود؟

استراتژی هوشمندانه از مسکو تا رم

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

پیش‌بینی مسیر پرچالش بازار نفت در سال 2025

ترکیب منتخب سویا اگر ستارگانش را نمی‌فروخت؛ با حضور سرخیو راموس و راکیتیچ

قدردانی درک لانسفورد از رقبایش: هادی چوپان و سمسون داودا من را بهتر کردند

رتبه‌بندی مدعیان توپ طلای 2025؛ سقوط بازیکنان رئال مادرید

گل سوم سلتاویگو به بارسلونا توسط بورخا ایگلسیاس

گل دوم بارسلونا به سلتاویگو توسط اولمو

آزمون و عزت‌اللهی آماده بالا بردن جام

گل سوم بارسلونا به سلتاویگو توسط رافینیا

اقدام عجیب پرسپولیس در خصوص سیدجلال حسینی

بازگشت دوباره برای وفاداری؛ ساکت الهامی: فقط یک دیوانه این چالش را قبول می‌کرد

استوری کنایه آمیز مجری سابق تلویزیون علیه پرسپولیس؛ فکت رسانه‌ای و کارما

گرانترین بازیکن پرسپولیس از چشم افتاد!