راه ترقی

آخرين مطالب

افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری اقتصاد

افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری خبر داد و آن را موجب رونق کسب و کارهای خرد و خانگی دانست.
امروزه کسب وکارهای خانگی راهکاری مهم برای ایجاد درآمد و اشتغال در سراسر جهان به شمار می‌روند. قابلیت انجام این نوع کسب و کارها در منزل موجب ایجاد مزایای بسیار برای شاغلین این دسته کسب و کارها شده است که از جمله آنها می‌توان به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنها، حذف هزینه‌های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه، ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه‌های کار خانوادگی و امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد شاگردی بین اعضای خانواده اشاره کرد.
وزیر کار با اعلام افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری، قول مساعد داد که این تسهیلات تا 150 درصد رشد داشته باشد و نسبت به سال گذشته به 3 برابر افزایش یابد. 
در حال حاضر مشاغل خانگی بیش از 23 درصد اشتغال در کشورهای دنیا را به خود اختصاص داده و کسب درآمد از طریق مشاغل خانگی روز به روز در حال افزایش است. به اذعان کارشناسان، کسب و کارهای خانگی در افزایش نرخ مشارکت اقتصادی بانوان موثر است و موجب رشد اقتصاد و رونق بازار کار می‌شود.
کشورهای انگلستان، استرالیا، چین و ایتالیا از جمله کشورهای موفق در زمینه توسعه کسب و کارهای خانگی به شمار می‌روند که کارآفرینی خانوادگی در آن‌ها روز به روز و به شکل تخصصی در حال گسترش است.
در همین راستا احمد میدری‌ـ وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی به تازگی از افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری خبر داد و گفت: میزان تسهیلات مشاغل خانگی نسبت به سال گذشته 40 درصد افزایش یافته و می‌تواند موجب رونق در کسب و کارهای خرد،‌ صنایع دستی و دیگر مشاغل خانگی شود.
وی بر لزوم حمایت از مشاغل خانگی تاکید کرد و گفت: سال گذشته تنها 50 درصد تسهیلات مشاغل خانگی اجرایی شد ولی امسال تلاش ما این است که حداقل نسبت به سال گذشته تسهیلات مشاغل خانگی و مشاغل خرد رشد یابد و می‌توانم قول بدهم که تسهیلات مشاغل خانگی 150 درصد رشد داشته باشد و سال گذشته میزان تسهیلات مشاغل خانگی هرچه قدر بوده امسال به 3 برابر افزایش یابد.
به گفته وزیر کار با پیگیری موضوع از طریق نمایندگان شهرها، تخصیص100 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی قابل تحقق است.
میدری همچنین گفت که با توجه به تغییر فرآیندها، دیگر نیاز نیست که متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی مستقیم به بانک مراجعه کنند و پرونده‌ها از طریق نهادهایی مثل کمیته امداد، بسیج و بهزیستی پیگیری خواهد شد.
میدری: با توجه به تغییر فرآیندها، دیگر نیاز نیست که متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی مستقیم به بانک مراجعه کنند و پرونده‌ها از طریق نهادهایی مثل کمیته امداد، بسیج و بهزیستی پیگیری خواهد شد.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیشتر بر ضرورت شتاب بخشی در پرداخت وام مشاغل خانگی تاکید کرده و گفته بود: روند تسهیلات ناچیز مشاغل خانگی با سیستم اداری وثیقه و ضامن باید اصلاح شود. دریافت تسهیلات و نبود ضامن بانکی از دغدغه‌های اصلی متقاضیان مشاغل خانگی است به همین دلیل میزان جذب تسهیلات این حوزه در بیشتر استان‌ها 50 درصد بوده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: سعی خواهیم کرد در راستای توسعه مشاغل خانگی اقدامات خوبی انجام شود.
در حال حاضر گسترش مشاغل خانگی علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی بسیار به تسهیل معیشت و افزایش درآمد خانوارها کمک می کند. مشاغل خانگی به لحاظ ایجاد شغل و نوآوری در تولید و عرضه کالا و خدمات نیز از تنوع بالایی برخوردار است و این مساله باعث شده تا روز به روز به تعداد علاقمندان این مدل از کسب و کار افزوده و استقبال جویندگان کار از مشاغل خانگی به دلیل محدود بودن فرصتهای شغلی و سرمایه‌گذاری بیشتر شود.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سال گذشته در راستای توسعه مشاغل خانگی و حمایت از صاحبان کسب و کارهای خانگی، ایجاد سکوهای فروش مجازی محصولات خانگی و بازارسازی مشاغل خانگی را در دستور کار قرار داد.
علاقمندان جهت کسب اطلاع از فهرست رشته‌های مشاغل خانگی و هر گونه اطلاعات لازم می‌توانند به سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نشانی https://mkh.mcls.gov.ir مراجعه کنند.
به گزارش ایسنا، امروزه با توجه به تحولات عظیم در حوزه فناوری‌ اطلاعات در دنیا و شناسایی مشاغل جدید، امکان اشتغال خانگی در زمینه‌های متعدد IT فراهم شده است و افراد می‌توانند در محیط خانه و با استفاده از تجهیزاتی همچون تبلت و رایانه به انجام کسب و کارهای متعدد در این حوزه بپردازند و حتی محصولات و دستافریدهای خود را از طریق اینترنت و در بستر فضای مجازی به فروش برسانند. از نگاه کارشناسان مشاغل خانگی موجب کاهش هزینه‌های تولید و مدیریت مصرف انرژی می‌شود و ضمن درآمدزایی برای خانوار ورود زنان به بازار کار را تسهیل می‌کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064532/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

برنامه نقل و انتقالات رئال مادرید در صورت روی کار آمدن ژابی آلونسو چگونه خواهد بود؟

برادر محبی را زدند و مصدوم کردند

فلیک: بارسا تسلیم نمی‌شود، این ذهنیت ماست

برد حداقلی پاری‌سن‌ژرمن در پارک‌دوپرنس

جهانبخش از بازی انتقامی بیرون شد!

به بهانهٔ تقابل اینتر و بارسلونا؛‌ چرا انتقال لائوتارو مارتینز به جمع کاتالان‌ها منتفی شد؟

درویش از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس استعفا کرد؛ بازیکنان و کادرفنی ده درصد جریمه شدند!

تاریخ قرعه‌کشی لیگ برتر مشخص شد

کمپانی: واکنش خوبی بعد از شکست مقابل‌ اینتر داشتیم

اگر از آنچلوتی نقد می‌کنید، پس ما باید چه کار کنیم

مذاکره کننده ارشد سابق آمریکا: بدترین کابوس نتانیاهو ممکن است تحقق یابد

خبرنگار وال‌استریت: اهداف مذاکرات آتی برای واشنگتن دردسر‌ساز است

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره گفت‌وگوهای رُم

در دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا چه گذشت؟

اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه در مورد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

حرکت عجیب رحمان و رحیم در کلاس بازیگری!

مسعود فراستی به بابک حمیدیان هم رحم نکرد

راه سختی که بهرام افشاری برای رسیدن به موفقیت طی کرد

اهمیت مدیریت زمان در رانندگی

دستگیری سارقان حرفه‌ای کابل با 37 فقره سرقت

توقف قدرت‌نمایی؛ عاملان نزاع به صحنه جرم بازگردانده شدند

مجازات عدم‌ارائه‌دهندگان اطلاعات اتباع غیرمجاز به بازرسان کار

واژگونی تراکتور جان راننده 70 ساله را گرفت

بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در همسایگی ایران شاخته شد

از آتش تا میز مذاکره؛ عملکرد مجالس نهم تا دوازدهم درباره مذاکرات هسته‎ ای

سانتیمانتالیسم روشنفکرانه

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

خودرو 387 میلیون دلار ارز گرفت

خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از 6 استان

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

ساکت الهامی: اصلا به جام حذفی فکر نمی‌کنم

اشلوت: کیفیت فن‌دایک غافلگیرم کرد

نگرانی در آلمان؛ دروازه‌بان لایپزیش بستری شد!‏

این روزها همه مقابل بارسلونا هت‌تریک می‌کنند

تقدیر کاپیتان‌ها از هواداران زن پرسپولیس

دلهره در اردوی بارسا؛ لواندوفسکی مصدوم شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

برناردو سیلوا مشتاق پیوستن به بارسلونا؛ باشگاه مخالف است

اورتون 0-2 سیتی؛ موتور تیم پپ دیر روشن شد

سه تیم با شانس فتح سه‌گانه؛ تقویم تیم‌های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

خبر سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره اوج گرفتن خبرهای جعلی در طول مذاکرات

سفیر ایران: لبنان به سوی پیروزی بر شیاطین زمین گام برمی‌دارد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: در مواجهه با ایران روش‌های دیپلماتیک مورد قبول است

لارنس نورمن: گروسی با ویتکاف دیدار کرد

نظر رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل درباره مذاکرات تهران-واشنگتن