راه ترقی

آخرين مطالب

خروجی‌های پرسپولیس پس از ناکامی در چهار جام ورزشی

خروجی‌های پرسپولیس پس از ناکامی در چهار جام
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر /ناکامی پرسپولیس در رسیدن به یکی از چهار جامی که پیش روی سرخپوشان قرار داشت، علاوه بر مدیرعامل باشگاه چند بازیکن را هم قربانی خود خواهد کرد که در بین آنها دو ملی پوش حضور دارند.
تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر نتوانسته انتظارات را برآورده سازد و اکنون نیز از بین سه تیم بالای جدول شانس کمتری برای کسب عنوان قهرمانی دارد. همچنین سرخ‌ها دو جام حذفی و سوپر کاپ را از دست داده‌اند و در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا هم حذف شده‌اند تا کلکسیون ناکامی این تیم در فصل جاری تکمیل شود.
پرسپولیس در این فصل سه سرمربی (خوان کارلوس گاریدو، کریم باقری و اسماعیل کارتال) را روی نیمکت خود دیده است اما برخی از بازیکنان با وجود جا به جایی سرمربی روی نیمکت این تیم موفق نشدند در ترکیب اصلی راه یابند و در اغلب بازی‌ها نیمکت نشین یا سکونشین بوده‌اند. در میان آن گئورگی گولسیانی مدافع تیم ملی فوتبال گرجستان و محمدحسین کنعانی زادگان مدافع تیم ملی فوتبال ایران هم دیده می شوند.
ایوب العملود مدافع مراکشی که در ابتدای فصل و با درخواست گاریدو راهی پرسپولیس شد یکی از بازیکنانی است که در پایان فصل قراردادش با این باشگاه به اتمام می‌رسد و به احتمال زیاد راهی لیگ کشورش خواهد شد. او اکثر بازی‌های مهم و حساس پرسپولیس در فصل جاری را به دلیل مصدومیت از دست داد و نتوانست به سرخ‌ها کمک کند.
مسعود ریگی یکی از بازیکنان مُسِن پرسپولیس است که با وجود حضور گاریدو روی نیمکت سرخ‌ها فرصت بازی بیشتری پیدا می‌کرد اما با حضور کارتال تبدیل به یک مُهره نیمکت نشین شده و با توجه به عملکرد قابل قبول محمد خدابنده‌لو و علیرضا عنایت زاده در پست هافبک و همچنین حضور مُهره هایی مانند میلاد سرلک و سروش رفیعی، بعید است که او در فصل آینده شانسی برای حضور در پرسپولیس داشته باشد و باید این بازیکن را از جمع سرخ‌ها جدا شده دانست.

راه ترقی


یاسین سلمانی که در فصل گذشته و با سروصداهای زیاد تبدیل به خرید جنجالی برای پرسپولیس شد اما نتوانست درخششی در این تیم داشته باشد و اکثر بازی‌های فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داد. سلمانی در فصل جاری هم نتوانست گاریدو و کارتال را راضی به حضور در ترکیب کند و در هفته‌های پایانی هم حتی جایی در نیمکت سرخ‌ها نداشته و خارج از لیست پرسپولیس بوده است تا او را هم یکی دیگر از بازیکنان جدا شده پرسپولیس در پایان فصل بدانیم.
سعید مهری هافبک سابق استقلال تهران پس از یک فصل حضور ناموفق در لیگ قبرس و تیم آپوئل تصمیم گرفت به پیشنهاد پرسپولیس پاسخ مثبت دهد و به جمع بازیکنانی که سابقه بازی در هر دو تیم استقلال و پرسپولیس را دارند، بپیوندد. مهری در این فصل خیلی کم مورد استفاده قرار گرفته و اغلب نیمکت نشین بوده است او در هفته‌های اخیر هم چند بازی را به دلیل بیماری از دست داد و با توجه به ترافیک بازیکنان خط هافبک پرسپولیس ممکن است او هم از جمع سرخ‌پوشان جدا شود تا در سال منتهی به جام جهانی فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند.
سعید صادقی یکی دیگر از بازیکنان مغضوب پرسپولیس در فصل جاری است. این بازیکن در نیم فصل در لیست مازاد کریم باقری سرمربی وقت پرسپولیس قرار گرفت اما از آنجایی که با سرخ‌ها قرارداد داشت و این باشگاه حاضر به صدور رضایت‌نامه رایگان برای او نشد، صادقی یک نیم فصل دیگر در پرسپولیس باقی ماند اما در همه بازی‌های نیم فصل دوم خارج از ترکیب اصلی قرار داشته و فرصت بسیار محدودی برای خودنمایی در زمین بازی پیدا کرده است. صادقی هم یکی از گزینه‌های اصلی خروج از پرسپولیس در پایان فصل است.
بازار



محمدحسین کنعانی زادگان مدافع ملی پوش پرسپولیس در انتهای فصل قراردادش با سرخ‌ها به اتمام می‌رسد این بازیکن به تازگی ادعا کرده که از دو باشگاه اماراتی و قطری و همچنین چند باشگاه ایرانی پیشنهاد دریافت کرده است اما برای تمدید قرارداد با پرسپولیس رقمی بالاتر از پیشنهاد مدیران این باشگاه را درخواست کرده و تمدید قراردادش را منوط به تن دادن باشگاه پرسپولیس به خواسته مالی‌اش دانسته‌اند. کنعانی زادگان در اکثر دیدارها در ترکیب اصلی بوده اما در بازی‌های اخیر کارتال او را نیمکت نشین کرده است و باید دید که در پایان فصل در پرسپولیس خواهد ماند یا راهی تیم دیگری خواهد شد.
گئورگی گولسیانی یکی دیگر از مدافعان پرسپولیس است که در پایان فصل قراردادش به اتمام می‌رسد. او که بهترین گلزن خارجی ادوار پرسپولیس به حساب می‌آید و با حضور در جمع سرخ‌پوشان موفق شد تا به پیراهن تیم ملی گرجستان برسد هنوز آینده حضورش در پرسپولیس مشخص نیست. او در اکثر بازی‌ها برای پرسپولیس به میدان رفته و برخی از بازی‌ها هم نیمکت نشین بوده است. با توجه به تصمیم کارتال برای جوان سازی پرسپولیس ممکن است این بازیکن جایی در پرسپولیس برای فصل آینده نداشته باشد تا نفرات دیگری جای او را پُر کنند.
عیسی آل کثیر هم بر خلاف نیم فصل دوم لیگ بیست و سوم نتوانست در فصل جاری عملکرد خوبی در پرسپولیس داشته باشد. او با حضور گاریدو در پرسپولیس تبدیل به یک بازیکن نیمکت نشین شد و در ادامه هم فصل نتوانست درخشش گذشته خود را داشته باشد. قرارداد مهاجم پرسپولیس در پایان فصل به اتمام می‌رسد و او هم از جمله بازیکنانی مُسِن پرسپولیس محسوب می‌شود که به نظر جایی در تفکرات کارتال برای فصل آینده نخواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064932/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اشیای جامانده در اسنپ؛ راه‌های پیگیری و بازگردانی / روزانه 3 هزار تماس درباره اشیای جامانده در اسنپ ثبت می‌شود

وزیر راه: از واردات لکوموتیو پشتیبانی می کنیم

زمان واریز سهمیه بنزین اردیبهشت‌ماه اعلام شد

بوژوویچ: به لحاظ کسب امتیاز، همان امتیازهایی کسب شده که نیم فصل اول بوده است

بوژوویچ: ما برای جام حذفی باید جو را مثبت کنیم

بوژوویچ: در هر تیمی که نگاه کنید اختلاف نظر بین بازیکنان هست

توضیحات پژمان ماندگاری، مدیر روابط عمومی استقلال در مورد صحبت‌های رضاییان

بوژوویچ: امیدوارم استقلال در رده ششم قرار گیرد

بوژوویچ: هیچ مسابقه راحتی برای ما وجود ندارد

واکنش بوژوویچ به مذاکرات مدیران استقلال در هلند با مربی جدید

واکنش باشگاه استقلال به مذاکره با سرمربی جدید در هلند

آنتونی: آموریم مربی باهوشی است

بهترین سایت های کاریابی برای استخدام در مشهد چیست؟

مدیرعامل راه آهن: قطار برقی تهران-مشهد امسال وارد فاز اجرایی می‌شود

ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 82 هزار تومان بازگشت

جهش 65 هزار واحدی شاخص بورس

انصراف یک‌ نفر از رقابت مدیریت پرسپولیس!

مقایسه مسیر رئال و بارسلونا تا پایان کورس فتح لالیگا

واکنش شرکت توسعه به اظهارات مهدی طارمی در مورد ورزشگاه آزادی

15 درصد از مبلغ قرارداد ملوانی‌ها به‌ زودی پرداخت می‌شود

اعلام زمان آغاز تمرینات سپاهان

ستاره سابق رئال تا یک‌ قدمی مرگ رفت

بوژوویچ: امیدوارم لیگ را در رتبه ششم به پایان برسانیم

عربستان برای لغزش تیم طارمی دست به دلار شد

مرندی: نشانه‌های عدول آمریکا از مواضع پیشین دیده می‌شود

حضور خبرنگار رسانه NBC آمریکا در مجلس

ادعای خبرساز نیویورک تایمز درباره پیشنهاد هسته‌ای ایران به آمریکا

رحیمی جهان‌آبادی: من فکر می‌کنم توافق به یک سرانجامی می‌رسد

بازدید رئیس‌کل بیمه مرکزی از شعبه بیمه دی در خوزستان/ تأکید بر نقش کلیدی در خدمت‌رسانی به جامعه ایثار و شهادت

اعتراف جالب شهاب حسینی هنگام انتخاب پارتنر در کارهایش

فرزانه کابلی: فقط در ایران می‌توانم نفس بکشم

قاب مادر و دختری مجری تلویزیون در یک مراسم

اجرای دف‌نوازی امیرحسین مدرس در تلویزیون

اعترافات هولناک زن 21 ساله‌ای که مرد صراف را اغوا کرد

جولان مجرمان فضای مجازی در دنیای واقعی

نقل قول وزیر آموزش و پرورش از رهبر انقلاب درباره بزرگترین خطر برای کشور

زمان قطع کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه اعلام شد

کشف اولین سیاهچاله‌ای که به تنهایی در فضا حرکت می‌کند

شعرخوانی زیبای باران نیکراه

شاعرانه/ای لب لعل تو را بنده به‌جان شیرینی

سرمقاله جام جم/ مذاکره علیه باج‌خواهی

سرمقاله شرق/ سناریوهای مذاکرات ایران و آمریکا

رکورد تولید لحظه‌ای برق خورشیدی کشور شکسته شد

دام‌ به‌جای وام

فاینانس خارجی به راه آهن آمد

تسویه مطالبات اصناف در طرح کالابرگ تا هفته آینده

کدام خودروهای چینی زنجیر تایم دارند؟ نکاتی که قبل‌از خرید باید بدانید

ثابت قدم: ما بابت ایرادهای ورزشگاه آزادی از مردم عذرخواهی کردیم

گل تماشایی از متخصص این کار؛ اولین گل الیویه ژیرو در MLS

نمایی از مراسم کلنگ‌زنی ساختمان کمپ تیم‌های ملی هندبال